Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hangi marka ???

'LPG Sistemleri' forumunda semihefe tarafından 15 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    O kitlerin içinden BRC

2. Serbek

Serbek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Kağan BAŞTÜRK
    Yaşadığınız Şehir:
    29-GÜMÜŞHANE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Arkadaşlar ben de Atiker safefast OBDII taktırmaya karar verdim ve servislerden iki tanesinden bu konuda bilgi aldım. Öncelikle OBDII duyunca yüzüme anlamsız baktılar. Üççeşit Ecu gösterip "Valla kardeş biz bunlardan hangisini istersen onu takarız, geri kalan sistem ekipmanlarının hepsi aynı" dediler. Hiçbiri de istediğim parça değildi. Çok şaşırdım. Atikerin sitesinde motor güşlerine bağlı oluşturdukları Ecu ve ekipmanları çogunlukla birbirinden farklı. Kararsız kaldım. Acaba diyorum LPG'de kötü işçilik dediğimiz bu bilgisizlik olabilir mi? Bu konuda görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, evet o bilgisizlik zaten sorun çıkartıyor. Atiker merkezi ile görüşebilirsiniz, yada obd desteği olan başka bir kit seçebilirsiniz.

4. semihefe

semihefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Henüz 15 günlük Landirenzo marka lpg takılı 1998 Hyundai Sonata'nın yakıt performansı;

Şehir içi; 33 krş/km
    Şehir dışı; 22 krş/km

Bu arada şehir dışı 22 krş performans sürekli klimanın açık olduğu Adapazarı-Marmaris arasındaki mesafede ve Aygaz'dandoldurulan yakıtlarlaile sağlanmıştır. Şu an hatırlayamadığım bir marka ile performans yine sürekli klima açık pozisyonda 27 krş olarak gerçekleşti.

Bu Sayfayı Paylaş