Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hangi Lastik? Michelin Energy'mi, Alpin'mi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zinarturgut tarafından 23 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Zinargeçen hafta antalyadan bir arkadaş geldi,cangarlardan memnun olduğunu çok güzel ilgilendiklerini söyledi.bide cihan oto varmış heralde bu daha iyiymiş,şu an cihana gidiyorum diye söyledi.sen hiç cihana gittinmi?

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cihan Manavgat'ta. Yolum hiç düşmedi oraya. Zaten düşse ne olacak. Kurcalaya kurcalaya araba o....u oldu sonunda. Yeni lastikleri aldıktan sonra yine test edecez artık. Sorun lastikte mi araçta mı anlayacaz böylelikle... Ama inan bana sıkıldım artık servis servis gezmekten. Hiç içimden gelmyor bişey yapmak...

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    .... Devamı sonra hocam...

Düzenleyen : zinarturgut

4. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu arkadaş alanyada,cihan otoda alanyadaymış heralde öyle demişti.

belkide lastiklerde gerçekten bir sorun vardı,değiştirince düzelir gibime geliyor.çünkü bizim araçlarda senin yaşadığın sorunları yaşamıyoruz,aracın yol tutuşu viraj kabiliyeti gerçekten iyi,sen mutlaka lastikleri değiştir,balansını yaptır ondan sonra çık otobana...
    bakalım "ohhh beee"diyecekmisin.

5. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cihan'ın hem Alanya hemde Manavgat'ta şubesi var. Ama yolum düşmedi oralara. Walla üstad ne kadar sorun çıksada arabamı seviyorum. Umarım sorun lastiklerdir. Aracımla ufak tefek başka dertlerim var ama onlar o kadar abartılı şeyler değil. Servislerde sıkıntı çıkarmasa bide... Elimde 6 tane servis formu var. 6 formdada bildirilen sorun aynı ama 6 tane farklı cevap var. İşte canımı sıkan durum bu...

6. Misafir

Misafir Guest

Zinarturgut, bende orijinal ebatta michelin energy saver ile değiştirdim lastikleri. İlk hissettiğim, aracın süspansiyon sistemi biraz daha yumuşadı. Lastik sesi çok çok azaldı. Yalnız başka bir yerde okuduğuma göremichelin in kuru zeminyol tutuşunun ilk sırada olmasına rağmen, ıslak zemin yol tutuşunda zayıf kalmıştır.Ayrıca en sessiz lastik seçilmiştir.

7. Misafir

Misafir Guest

Zinar hocam, aslında servislerde sorununuzun çözülememesi ne kadar üzücü olsada, 6 farklı rapor mahkemede bence sizin lehinize bir durum. Hyundai servislerinin durumunu gözler önüne seriyor. Gerçi diğer markalarda da durum pek parlak değil. Malesef ülkemizde hizmet kalitesinin en alt seviyelerde olması nedeniyle, 5 yıl garanti, 6 yıl garantinin hiçbir anlamı kalmıyor.

8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    farkındayım sevdiğinin,sevilmeyecek araba değil.ben ufak tefek çıkan problemlei gidip hallettirmiştim,burda hiç konuşmadım bile,25.000 km den sonra şimdiye kadar ufak tefekte olsa hiç bir sorun yaratmadı,şu an sadece sol ön cam inerken ses yapıyor ftillerin temizlenmesi gerekiyor...

eğer boşsan uğraşabiliyorsan ver mahkemeye bakalım ne olacak?ben daha önceki aracımı 1,5 sene kullandım(uzun yıllar kullanmak için almıştım)tamı tamına 54 kere servise gitmişim.her hafta cuma günü servis sorumlusu zaten biliyordu 1 hafta öncesinden randevu yazıyordu düşün artık.aldığımın haftasına ön takım değişti 1 ay sonra komple tekrar değişti,satarken yine değişmesi gerekiyordu çünkü aynı şekilde ses yapıyordu daha neler neler buraya yazsam bir sayfa kaplar.14 kere aynı sorundan gitmişliğim vardı,vaktim olmadığı için mahkemeyle falan uğraşamadım.bardağı taşıran son damlada 80 km'lik bir yola gittim,geri dönüşte devirdaim motoru patladı,gece yarısı dağın başında yolda kaldım,her 8-10 km de bir su bitiyordu Allahtan yanımda 2 bidon su vardı ekleye ekleye servise çektim yapıldıktan sonrada galerinin önüne çektim.böyle şeyler yaşadıktan sonra bu arabada çıkan ufak tefek sorunları yoksayıyorum....

Bu Sayfayı Paylaş