Selamünaleyküm cumten kışlık lastik alacağım laufen yazlık kullanıyorum memnunum ama.kisligi sordum bayagi pahalı matador diye bi.marka varmış 1750 diyor lastikli laasada 2250 hangisini almaliyim yada onereceginizvar mi SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem iş görsün hem de hesaplıca olsun diyorsanız , Petlas kışlık alsanız en az 2 sezon sizi götürür hocam. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bulunduğum iklim itibariyle kış lastiği kullanmıyorum , dediğiniz markayı hiç yazlıkta da kullanmadım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladim hocam.birde arabanın radyatorunde hava olduğunu nasil anlarız SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba rölantide çalışırken , radyatör kapağını açık bırak , radyatörden fokur fokur hava kabarcıkları çıkıyor mu ? Çıkıyorsa hava vardır , üstteki hortumu sık bırak sık bırak havayı atarsın , kesin çözüm için daha neler yapılmalı daha usta arkadaşların önerisi olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygun bütçeli lastik oneriniz nedir hocam lassa almayı düşünüyorum onerir misiniz SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kış lastiği kullanmıyorum iklim icabı ama oğlum şirket aracı kullanıyor , şirket iki yılda bir lastikçiye yönlendiriyor lastikçi de ya lassa ya da petlas takıp gönderiyor tercih sizin. Bulunduğunuz yer itibariyle petlasa güvenemezsen lassa taktır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen pazar 4 takım lassa snoways aldık fakat daha buz ve kar üstünde gittiğine denk gelmedim. Araç aile aracı o yüzden
Eğer Laufenn yazlıkları memnun ediciyse, kışlıkları da tercih edilebilir. Laufenn Winter Fit LW31, orta segment için güzel bir seçim. Matador MP93 Nordicca ise kar performansında iyi yorumlar alıyor ancak biraz daha hızlı aşınabiliyor. Tercihinizi bütçe ve ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız. Daha yüksek bir bütçeyle Nokian veya Bridgestone gibi premium markalara bakabilirsiniz. Bu markalar zor kış koşulları için oldukça tavsiye ediliyor. Lastik alırken mutlaka etiket bilgilerine ve ıslak zemin fren performansına dikkat edin
Şu an kullandığım citroen de lassa var, Ankaraya kar yağdı ve biraz kar üzerinde geldim gerçi fazla yoktu ama yinede kayma filan yapmadi
Yabancı sitelerdeki bazı testlerde kış lastikleri arasında geri sıralarda yer alıyor diye hatırlıyorum. SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi