Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hangi donanım tavsiye edersiniz?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda toglu tarafından 22 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. toglu

toglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerginliğe gerek olmadığını belirtmekle birlikte 2010 civic 1.6 aracın performansının 1.5 milenyum accentten üstün olmadığını hemen hemen aynı olduğunu turbo beslemesiz atmosferik motorların performans değerlerinin vtec de olsa doch da olsa pek değişmeyeceğini belirtmek isterim kullanmış biri olarak. Kaldı ki burada marka tartışması değil donanım tavsiyesi almak isterdim. Arkadaşlar gereken yardımda bulundular sağolsunlar. İyi akşamlar.

2. alper4159

alper4159 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Alper Fidan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Şu saydığın donanımları standart olarak sunan bir model söyler misin bana? ben cahil kaldım bu konuda sen 99 da biniyor olabilirsin 90larda 2000 cc motorlar 100 beygir üretince canavar deniyordu. sen bence vtec al bi tane sonra konuşalım. benim neye binip binmediğimi nereden biliyorsun merak etme kendi aracımın her türlü eksiği ve fazlasını bilerek aldım sen bence önce bi sağlam araştır sonra konuşalım ayrıca hangi hyundai bayisinde o özellikleri satın alabiliyor muşum öğrenmek isterim bir sonraki aracımı o bayiden alacağım....

ayrıca bizzat denemekten kastını anlayamadım sen her aracı götürüp duvara mı vuruyorsun? ben bugüne kadar denemedim Allah kimseye denetmesin ama bence sen kağıt üzerine takılı kalmışsın son olarak ifade tarzın hiç hoş değil üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim kimse senin burda akraban değil koçum falan hoş olmuyor!

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Herhalde bu arkadas cok zengin test icin arabalari tokusturup deniyor..

Ek olarak burasida kahvehane degil..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. green_croco

green_croco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hüseyin BİÇER
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Cherax arkadasim sen honda diyorsun da 99 2000 hondalar performans olarak iyi. Bunu biliyorum. Ancak 2010 ve 2011 sonrasi araclarin performansi bizim hyundai elentra kadar iii degil. Cunku yeni nesil hondalarda elektrik li gaz pedali oldugu icin eskii verimlilikleri kalmadi. Ancak senin tartisma tarzini pek sevmedim. Ben kimsenin aracini kotulemem. Cunku zevkler ve renkler tartisilmaz.

5. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Elantra nın Türkiyede tutup tutması bir kalite kıstasımıdır?? Dünyanın en cok satan otomobil listelerinde elantra hep zırveye yakın yerlerde..ayrıca onlarca ödülü var.. Türkiyede insanlar takım tutar gibi marka tutar olmuşlar
    gecenlerde bir tanıdığım Hyundai alacağını bilsem seni engellerdim dedi mesala,şaka gibi..

mesela cok duymuşssunuzdur,Toyota /Honda olsun camurdan olsun diye..evet yaklaşım bu.. aracın önünde beyinlerine kazdıkları markayı görsünler araba çamurdanda olsa alırlar bu tipler..

ben şahsen arabamdan cok mutluyum ..araba ortada,uluslararası eğilimler ortada,başarı ödülleri ortada,beynelminel satış değerleri ortada her şey bukadar görünür ve elle dokunulurken..hala söyleymiş,böyleymiş gibi fasafisolara değer vermem, verecek olanada mani olmam..

Bu Sayfayı Paylaş