Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HANGİ ARACI ALAYIM?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Hafizs tarafından 12 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni polo lar nasıl arkadaşlar

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    chevrolet criuze düşünmezmisin

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Abi Polo Sana Ufak Gelir...Onun Yerine Golf Düşünsen Daha İyi..Ne Tarz Bir Araba Arıyorsun Tam Olarak Abi...Ağır Bişeymi Sportif Bişeymi...Astra 1.3CTDİ Akrabamda Var Sadece Biraz Kalkışlarda Zayıf Ama Bastımı Yapıştırıyor Gitmiyor Diye Bişey YOk..

4. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sedan ağır bişey istiyorum.yani bastınmı asfalta yapışacak.viraj miraj dinlemiyecek.zikzak yaptığım zaman sağ soldaki araçlar ben geçeyim diye fren yapacaklar..160 200 le zikzak yaptığım zaman birden önüme araba geçecekse 10 metrede durduracağım bi alet istiyorum.

5. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır alacaktım.iç ve dış olarak çok güzel bi araba.bmv mi diye 2 kez bakıyosun.ama parça ve yakıt yönünden eledim

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    önceki yazılarınızdan birinde "dizel focus ya da 1.6 jetta" yazdığınızı gördüm...2 araçta kriterlere uyar...ikisi arasındaki fark ivmelenme...biliyorum elma ile armut karşılaştırılmaz ama bu iki araç arasındaki fark bu...jetta motorunun lpg ile uyumunu/uyumsuzluğunu da araştırırsanız iki seçeneğinizden biri sizin ihtiyacınızı karşılayabilir bence

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benzin istasyonun varsa alabilirsin

8. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tam bi arabaya karar veriyorum.aha biri böyle bişey diyor.tüm emeklerim boşa gidiyor.jetta da gitti.
    nealayım bari sen söyle:)

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    valla kusura bakma forumda dolaşırken görünce yazayım dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif1.6 102bg volkswagen motorları tam bir yakıt canavarı.....

Valla bana sorarsan hyundaıden vazgeçme,boşver farklı markaları biz kaç seferdir aynı hevesi yaşıyoruz ama sonunda hyundaıden vazgeçtiğimize her zaman pişman oluyoruz...Oyüzden ya arabanı satma yada alacaksan yine hyundaı al mesela İ30 alabilirsin mükemmel bir araba

10. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    jetta benzinliler çok yakar. LPG de TSİ motorlara sorunlu diye duydum..

o yüzden ;

Focus Ghia yada collection
    Fiesta collection
    i30

mantıklı bence.

11. Misafir

Misafir Guest

Jetta 1.6 102 Hp LPG ye Uyumludur İkinci Ellerinde Bakarsanız Çoğu LPG lidir zaten. Motor Olarak Eranın Performansını Ararsınız Ama Konfor Yol Tutuşu Sağlamlık Olarak İyidir. Bizde Jettayı Alırken Focus Jetta Arasında Kaldık. Jettayı Tercih Ettik Herşeyiyle Memnunuz Araçtan

12. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kim diyo o arabanın 6 ileri olduğunu biliyosun dimi hocam.

13. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    her kelimesine katılıyorum Berkay

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam herkesin bir düşüncesi vardır elbet bende paylaşmak ve bir yandanda fikir vermek isterim.

Bende bir sonraki arabamı araştırmak için tanıdıklara soruyorum zaman zaman arabalarını kullanıyorum.

Astra 1.3 CDTI : Herkesin ortak fikri araba çok güzel harika yol tutuşu, konfor, vs ama rampalarda bayılıyor yada hantal kalıyor yönünde. Chip ile bu sorun bertaraf edildiği. 6 ileri olmasıda güzel.

Jetta : Eğer 1.6 102 ps alacaksan hiç düşünme derim 13 sene önceki teknolojinin nimeti. FSI serisi ise hantal kaldığını test eden dergiler vs dile getiriyor. 1.4 TSI olursa iyi olur ama onunda fiyatı yüksek sanırım.

Honda Civic : 5 yıl 150 bin km garantili. Ekten püften garanti değil ve servisleri harika. Sonuçta japon harikası. Bulunduğu sınıfta hiç bir arabada bu kadar hoşuma giden otomatik araba ne gördüm nede duydum. Motoruda V-Tec 125 ps süper ötesi.

Coralla : Güzel araba biraz içinde seyahat ettim en gıcık olduğum yönü geri lambası tek olması + sunroof opsiyonel olarakta yok.

Bende senin gibi sıkıştım kaldım, istiyorumki dizel olsun LPG li olmasın bu seferde öyleydi böyleydi derken düşünmeye devam ediyorum. :)

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Civic Premium'lar benim i30'dan çok yakıyor arkadaşım daha yeni aldı 2010 modelini. Düz vites ve İstanbulda ben 9 litre yakarken o araba 11 civarı yakıyor. Performansı güzel.

Jetta 1.6 olanı kesinlikle güvenmeyin 0-100 12 küsür saniye, defalarca denedik 14.000km'deki düz vites Michelin lastikli araçla boş depoyla, her asfalt şeklinde denedik. Yine de mümkün değil 12'nin altına inmiyor. Ayrıca 100km'den sonra motor sesi alıyor. (Golf ve diğer 1.6 FSI'lar gibi) 1.4 TSİ ondan az yakıyor.

Corolla 1.4 D-4D 90 Hp kesinlikle almayın o araba hakkaten gitmiyor, sadece dışarıdan büyük duruyor.

Astra gerçekten iyi arabadır fakat verilen paraya göre beklentileri pek karşıladığını düşünmüyorum. Az yakıyor fakat serilik konusunda Era'yı aratır ki zaten 110 hp'ye kadar olan tüm dizeller aratıyor.

Siz bence en iyisi Focus HB falan bakın yol tutuşu en iyi araba o sınıftaki, öyle ki ESP'ye bile ihtiyaç duymamışlar opsiyonel olarak veriliyor. Ben dizel Titanium X kullandım performansı çok iyi. Ortalama 5.7 yaktı 4 gün bende kaldı ve yaklaşık 600km yol yaptım. Motor dışarıya biraz fazla ses veriyor. Servisleri de gerçekten çok iyi.

16. Bendede Cıvıc 2010 premium düz vites var arac ilk zamnalarda 13 litre filan yakıyordu ilk 1000 km suan 7.5 litre filan yakıyor bu kasaya göre yakıtı bana göre güzel performansı desen 125 hp bir arac demessin cok daha atak bir arac.

Cıvıc parasının hakkını tamamen veren bir aractır ama jettaya yada astrata göre bana göre en büyük eksikliği arka görüş mesafesi ve ön torpidonun büyüklüğü malesef 0 arkası yüksek kaçıyor kafalıklardan gözkmüyor torpidonun en önüne uzanamıyorsun basa bela https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

kimiside alır güzelm 2010 cıvıc,jetta,astrra vsLPG taktırır hangi mantıkla taktırıyorlarsa 0 motora https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

17. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Evet 218 km hız yaptık o araçla Ankara'ya gittik 7.000 km'de iken. Performansı motor teknolojisinden olsa gerek çok iyi ve dediğin gibi LPG takılacak son arabalardan. Görüş problemi arkadaşım da yaşamıştı, 2-3 kere çarpınca geri görüş kamerası ve orjinal multimedya paketine 2800 € verip kurtuldu. Biraz pahalıya patladı ama araba süper oldu. Ayrıca Civic geliştirmeye ve modifiyeye en uygun araç tüm bunların içinde.

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ARka Görüş Problemi Falan Neymiş Ya Dİkiz Aynasını Hiç Kullanamayanlar Varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Yan Aynayla Yanaşmak En İyisi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : Ersin Cerrah

19. o paketi cıvıce serviisndemi taktırdı cok işe yarıyormuydu?? bndede park sensörü varda %50 kurtarıyor %50 yine iş sürücüede bn istiyorum %100 arkası rahat görünsün :)

20. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    TV-Navigasyon(Başarsoft en son harita yüklü) Bluetoth DVD player falan var sanırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam koltuk başlarında da ekranı vardı. Araç muhteşem görünüyor özellikle geceleri. LED stop ve LED destekli mercekli far seti aldı, Mugen arka cam üstü ve bagaj üstü spoyler, Mugen panjur ve Mugen kule gergisi taktırdı. Şimdi son derece memnun. Sonuç olarak üzerinde istendiği kadar oynanabilecek araba.

Ama ekonomi düşünenler dizellere yönelse daha iyi, o arabaya LPG ayıp oluyor biraz sanki.

Düzenleyen : Burak Kumpas

Bu Sayfayı Paylaş