Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Halı sorunsalı

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 17 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynalar benimkinin aynısından. Sizin orijinal kapı kolları da bundan değil mi zaten ?

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bundan zatende bunun kromunu istiyorum bende.. bende sembolik koydum o linki onun kromu yani :) ayna kabı cidden çok pahalı ama aşırı derecede pahalı niye öyle bir fiyat çekmişler anlamak mümkün değil türkiyede bile bmw kabları 100-150 tl altı üstü kab komple ayna seti almıyorsunki..

Düzenleyen : panzer

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hiç yenisine gerek yok sizde, arabayı 1 gün kullanmam derseniz onları söküp kromajcıya bırakın akşama o şekilde alırsınız. Sizdekinin de kromajından aramıştım da bulamamıştım ben maalesef.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iyi bir kromajçı bulmak lazım kromajında ustası var ustası var ustası ömürlük iş yapar ustası var 6 ay sonra rengi solar pas tutar dökülme yapar v.b bu 4 ü 60 dolarsa büyük bir para değil neticede kromada versem tanesine 50 tl den aşağı istemezler herhalde

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam da bunlar sizinkinin aynısı, bunlar gelince de kromaja vermek zorunda kalacaksınız. O yüzden ekstra masraf olmasın diye demiştim.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben onları sembolik koydum olmadığı için krom versiyonu siz almışsınızya işde krom olanını bende ondan alıcam sizin kapı kolu ile bizimkisi aynı değilmi..

http://www.sharkracing.com/acecart/...&itemID=doorcatch-xd_1&cate=011100000

yani bu tip alıcam tabi bu eski kasanın ellerinde benim araca uygun krom olanı varsa istiycem yoksa tabiki aynı kapı kolundan almanın bir anlamı yok türkiyede krom yaptırtıcam artık bir kaplamacıda iyi ibr kapmalacı bulup yaptırtıcam..

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sizinkilerle benim kapı kolları aynı değil. Ben de öyle sanıyordum da fotoğraflarda karşılaştırınca farklı olduğunu görüp satıcıya benim aracıma uygun versiyon olup olmadığını sordum o da var ama tamamen kromajlı olarak var dedi.

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam işde ne güzel tamamen kromajlısı en güzeli..

bende alıcağım vakit sorarım varsa vardır yoksa burda yaptırırız artık..

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ama adamların fiyatları aşırı fahiş öyle böyle değil zaten ben bunlara zamanında mailde çekdim benim önceki arabam passat idi ondan önceki vectra idi o kadar alman dükkanlarından alış veriş yapdım sizin fiyatlarınız kadar pahalı fiyatlar görmedim basit bir led kaplamaya bile 75 dolar fiyat istiyorsunuz yazdımki gerçekden öyle adamlar benim yaptırdığım şeyin aynısını yapmışlar ben ustama komple tüm arabama led yaptırdım verdiğim para 140 tl adamlar sadece bir tepe aydınlatmasına 75 dolar istiyorlar oda tek taraf..

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    serviste vardır biraz pahalıdır belki ama orjinal tam oturur...

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sorucam servisde ne kadarmış.. aldınlar ibr fiyat bakalım söylesinler.. bej yada krem rengi olursa 80-90 tl ye kadar veririm. zaten normal halı seti 30-40 tl..

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracın zeminiyle tamamen aynı renk oluyor. Ton farkı da olmuyor, kenarlarında ufak bir SONATA yazısı var o paspasların. Harika oturuyor araca yani kısacası.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet resimlerini gördüm nette

Bu Sayfayı Paylaş