Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hakkımızı arayalım..

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda formator tarafından 22 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birde izmit emniyetinden olay için izin alalım boşuna göz altına alınmayalım :)

2. hasancinar1

hasancinar1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence Haklısınız Madem Hyundai en çok satan otomobil oldu bunun devamı ve sattığı araçlarn sorunlarınıda çözmek zorunda

3. Prof.Matematik

Prof.Matematik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu sorun kesinlikle çözülmeli...
    arabaya binen garipsiyor hemen sesi.
    sıfır araba aldık ayıp ya!..

4. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vallahi ben hiç lokurtu filan duymuyorum

5. ixir-21

ixir-21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende 2007 yılında sıfır aldığım erada aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 yıldır servis çözemedi şimdi bide yok efendim amortisörler garantiye girmiyo diye sıvışmaya çalışıyorlar herkez binbir zorlukla aldı bu arbaları sonuçta orta tabaka arabası bencede hakkımızı aramalıyız ben izmite gelemem ama dfaklı bir yol izlenecekse imza toplama falan bende varım

6. tittiz

tittiz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın...

7. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vallaha ben her yere gelirim.İzmit olursa süper olur.Sevgilim orda :D Ağrı da bile toplansanız gelirim.Ayıp yahu.Satarken nasıl satıyolar,servise gidince başından atıyolar.Kolaymı araba almak.

Toyota araçlarını geri çağırdı diye,reklamda hyundai toyota ya laf atıyo sözde..Ayıp ayıp.Senin araçların çokmu iyi.Herkes biryerlerini yırtıyo amartisör diye.Made bu kadar büyük firmasın.Git Monroe markası ile anlaş.Bütün araçları geri çağır.

İşte büyük firma budur.Hata olsa bile çağırcaksın.Hyundai büyücem diye kendini küçültüyo..
    Düzenleyen : ugurdogan

8. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    izmit e değil.kozyatağına gidecez

9. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Peki.Büyük bir organizasyon yapmamız lazım.Bizde tekelciler gibi fabrikalarının önüne çadır kuralım.Yeter yahu.

Bide lafa gelince,test sürüşü yapmadnızmı derler.Yav uyanıklar test sürüşünü dümdüz yolda yaptırıyolar.Dümdüz yolda hacı murat tan bile ses gelmiyo be.

10. ucar43

ucar43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <cite>Amortisörlerin bazı serisinde imalat hatası var.Şayet aşağıdaki linkteki verilere uyan amotisör var,bunu bilirkişi tesbit ederse amortisörü değil arabayı bile yeniletebilirsin.Maalesef Hyundaı'nin araçları geri çağırma gibi bir alışkanlığı yok.
    www.[b]hyundai[/b]clubtr.com/forum/.../05-TSB_MCT_S.Abs_Bilgilendirme.pdf</cite>

11. ucar43

ucar43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım Tüketici kanununa göre,
    1-Aynı arıza bir yıl içinde ikiden fazla veya farklı arızalar dörtten fazla;
    2-Garanti süresi içinde altıdan farklı arızadan parça değişimi olursa tüketici seçimlik haklarını kullanabilir.Sizin araçta arıza devam ediyorsa araçta birşey değiştirmeden(Bilirkişi tesbitinde gerekecek)servis iş emri kabul formları ile tüketici hakem heyetlerinde görev almış bir avukatla hukuki mücadeleye başla.Aşağıdaki linki incele.

<cite>www.[b]hyundai[/b]clubtr.com/forum/.../05-TSB_MCT_S.Abs_Bilgilendirme.pdf</cite>

12. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    ne hakkı, hak mak yok. kim kimin hakkını yerse. bu dünya böyle

13. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    yazdıgımı okudumda ne kadar sert yazmışım,sinirli kalktım galibahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Foruma bakıyorum da,bu konuya yaza yok.Sorsan era cıların %90 ında bu problem vardır.Hatta bu amartisörlerle ilgili bin tane konu açıldı,yazıldı,çizildi.Adamın birisi de hakkımızı arayalım yazmış,kimseden ses seda yok.Bu ülkede dik durmayana,hakkını aramayana daha çok tekme vuruyolar.Ama yurdum insanları da böyle.Sadece burda yazar,şikayet eder.İş hukuka dökülünce ortadan kaybolurlar.
    Bizim gibi kerizler olduktan sonra,daha çok kekleniriz.Yakında hacı muratvari amortisör de kullanırlar.Ne de olsa ses çıkarmıyoz...

15. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Demekki bu sorun kımseyı rahatsız etmıyor..veya promlem yok ..abartı..yanlıs algılama..çamur atma vs....aracı adam gıbı kullanalım kurallara uyalım ..olay bu.... araç bence uygun....

16. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaşlar araçlarımızdaki lokurtu sesinden dolayı servise götürdüm aracımı. Öncelikle bana iki adet sıfır 2010 model araç kullandırttılar. Ses aynen o araçlarda da var. Tatmin olmadım dedim, dört amortisörüde değiştiler. Ses aynen devam ediyor. Lokurtu şeklindeki sesin amortisörlerin özelliğinden kaynaklandığını ve sorun teşkil etmediğini yani kısaca sesin çaresinin olmadığını söylediler. Soruna çare olamadılar ancak çok ilgilendiler sağ olsunlar.

17. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abartılacak bi lokurtu yok zaten. ama ilgilenmeleri hoş olmuş.

18. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracımı önce servis danışmanıyla, ardından ustalarla, onun ardından servis müdürüyle, onun da ardından servisin genel müdürüyle* denedik. İnanın benim aracın işlemleri yapılırken bu saydığım kişilerin hepsi aracın başındaydı. Sadece ben yoktum çünkü içeri girmem yasaktı.

19. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bütün servis ayaklanmış maşallah. ama servise girememeniz hoş bir durum değil. burdaki servise elimi kolumu sallayıp giriyom ben

20. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracın yanına yaklaştırmıyorlar. Biz araç tamir edilirken özel bir odadan izliyoruz. Bence de doğru olan bu aslında. Eğer araca çok yaklaşacak olursak teknisyenlerin motivasyonunu bozabiliriz.

Bu Sayfayı Paylaş