Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hakkımızı arayalım..

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda formator tarafından 22 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende aracımı genelde hafta sonlarıbozuk köy yollarında kullanıyorum bilirsiniz karadenizin yollarını,arabanın altı mecburen sürtüyor o derece bol çukurlu.ilk başlarda araba yeni diye çok yavaş gidiyorduk o yollarda ama artık belli bi zamandan sonra hızlanıyorsunuz. ve şu zamana kadar hiç lokurtu sesi falan duymadım.gayet normal gibi.fakat büyük kasisler oluyor onlarda denedim baya bir hızlı girince arabanın arkası hopluyor ve o zaman lokurtu sesi geliyor ama yavaş girince gayet normal...

2. serkoch

serkoch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Formatör'e katılıyorum.Titizlikle,özenle alakalı bir şey olsaydı bende de olmazdı diye düşünüyorum.Serviste aşağı yukarı her usta beni tanır.Ama bu başka bir şey.Aracın üretiminden kaynaklı.Ki bir ustasöylediğim bir sesi duyamayıp,sonradan duyduğunda şunu söylemişti; sen ses geliyor diyorsan geliyordur.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
    Tuaf2007 sizde olmaması bizde olması kadar garip baktığınızdahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif.
    Adınıza sevindim.
    Bu arada Ordu'nun yollarını bilirim.Ben de oralıyım aslen.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Kimsenin bu vb sorunları yaşamamaları dileğiyle.
    Sayg.
    Düzenleyen : serkoch

3. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sizde çok haklısınız,ben ses gelmiyor demedim zaten hızlı bi şeklide kasise girdiğimde hem zıplıyor hem ses geliyor demiştim ama normal bi hızdabozuk yolda ilerlediğim zamanbi problem yok şuana kadar.

4. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar,
    Öncelikle ilgimi çeken çoğunluğun bu konudan şikayetçi olmasına rağmen niye bu konuya ilgisiz kalınıyor ya da çözüm bulmak için girişim olmuyor anlayamıyorum açıkçası.

Neyse asıl konuya gelelim cumartesi günü Eskişehir Speedy'e gittim ve sorunumu anlattım. Bir servis elemanıyla teste çıktım. Sesleri duyunca tam anlayamadı ama ben yem atmak açısından amotisör sesi diye tahmin ediyorum dedim. "Bana amortisör sesi gibi gelmedi" diye bi yanıttan sonra lifte aldılar aracı ve başladılar incelemeye bana dedikleri çok ilginç: "ben denge çubuğundan şüphelenmiştim ama arkalar bağımsız, önde denge çubuğu var o nedenle sorunun kaynağı amortisörler ve üst takozlar. "

Bu arabanın arka süspansiyonunun bağımlı ve denge çubuklu olduğunu herkes biliyor önde çubuk var mıdır yok mudur bilemem ama bunlara olan güvenimi tamamen yitirmeme sebep oldu bu yanıt. Zira hyundai servis yetkilisi sesin bağımlı süspansiyona sahip araçlarda olduğunu bunlarsa süspansiyonun bağımsız olduğunu ve sesin amortisörlerden kaynaklandığını söylüyor. Hangisinin doğru olduğu ortada da sorunu Hyundai de güçlendirme yaparak çözebileceğine göre niye yapılmıyor ve biz niye bunun üstüne birlik olarak gitmiyoruz ben asıl onu merak ediyorum.

5. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı seylerden bende çok sıkıntılıyım burdada bi cok kez dile getirdım servisede cok gittim eranın sesini dinlersen binemezsin dediler. aynen bu ifadeyi kullandılar sinir sitres kafayı bozucaktım artık kafaya takmama çalışıyorum test konusuna gelınce lokurtuları fark etmedım yol guzeldı çünkü ama zıplamayı fark ettım söyledım araç yeni oldugu için oldugunu biraz km yapınca oturacagını söylediler bide sıfır araba alıyosun kimin aklına gelirdi süspansyondan bukadar sorun yasıyca birlıkte hareket edelım demişsiniz edelim ne gerekiyorsa yapalım ben kendim düzelticem ama arabayı almaktaki faktörlerden biri garanti bozulur diye bişey yapamıyorum saygılar...

6. walker42

walker42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı dertten bende muzdaribim arkadaşlar bir kaç kere hyundai sitesine okkalı mailler attım ertesi gün döndüler servise çağırdılar ama serviste hep aynı terane bu sesler normal sanki biz hiç başka araba kullanmadık, 28.100 lira verip 2008 de sıfır almış olduğum araba şu anda 4500 km de (arabadan soğuttular beni:(( )sırf bu lokurtuları duymamak için sıfır arabanın lastiklerini bile değiştirdim ( Continental yumuşak tip)eskisine göre biraz iyileşme oldu ama sesler yine var.bunun haricinde koltuk gıcırtısı ve arka bagaj kapağı yayları(bunlara yay denirse tabi 2 çubuk) seslerinde sıkıntım var onlar bir şekilde hallediliyor yağlama ile ama lokurtular hala devam... bu eksilerine rağmen ben hyundai hiç kötülemedim hatta parasına göre süper araba ama tüketici sıkıntılarını dinleyipte hataları gidermeye çalışsalar işte o zaman dünyanın 3.markası olduklarını biz hyundai cılar dünya gözüyle görür ve ayakta alkışlarız...

7. walker42

walker42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hakkımızı arama konusunda da yapılması düşünülen aktivitelerde ben de varım

8. Prof.Matematik

Prof.Matematik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorundan ben de mağdurum.
    hakkımızı arayalım.

9. salim

salim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  10. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kral timuru bilirsiniz.

harp bitmiş ve timur çevre köylere savaşta kulandıkları filleri göndermiş bu fillere baksınlar diye..

neyse kralın emridir köylüler filleri beslemey başlamışlar

aradan zaman geçmiş köylülerde feryat figan.. çünkü filler fil gibi yiyip bitiriyor herşeyi.

kölün ileri gelenlerine şikayet etmişler ve köyün hocasına aman hocam kurtar bizi bu fillerden diye dert yanmışlar.

hocada köylünün derdine eğilmiş
    ve düşün peşime gidiyoruz kral timura söyleyelim bu fillei bizden alsın demiş

köylü takılmış hocanın peşine az gitmişler uz gitmişler hoca dönmüş bakmış arkasına.
    bakmış bakmasınada ne görsün
    köylünün yarıdan çoğu yok

nese demiş yola devam etmiş
    yine bir ara dönüp bakmış arkasına ne göre arkasındaki köylü iyice azalmış.

ehh hoca bu devam etmiş yola gelmiş saraya huzura çıkmayı beklerken arkasına bakmış 3-5 kişi kalmış

derken çıkmış huzura.
    tam başlayacakken söze yine bakmış arkasına

ne göre
    o geride kalan 3-5 kişide yok.

hoca efendi kral timura şöyle demiş

aman kralım geçen yıl kışın bizim köye 4 fil vermiştiniz ya.
    köylü o fillerden çok memnun bizim köye birkaç fil daha ver.

timur emretmiş hocay 4 fil daha vermişler

takmış hoca filleri peşi sıra getirmiş köye.

köylü şaşırmış.

hoca hoca nedir bu filler.

hoca bu kalırmı lafın altında..

siz istediniz kral verdi demiş............ gerisini anladınız zaten hikayenin sonu anlaşılmayan bir tarafı kaldımı ki..

11. tittiz

tittiz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence bu ses arabanın fazlaca yerden yüksek tutulması.

12. me72

me72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar iyi akşamlar ben bu yüzden arabadan soğudum. yapılacak her türlü olaya varım.

13. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi desemki hadi toplanın koskoca ist dan 5 kişi çıkmaz.
    toplanalım 50 araba.gidelim hyundai nin önüne.çağıralım basını bakın bakalım neler oluyor.tamta toyota üstünden reklam yapıp ben şuyum buyum demesinden sonra ilaç gibi gelir.ama 10 kişimizden 7 kişisi memnunum sorun yok diyor.biri diyorki müzik açıyorum ses gelmiyor.biri diyorki ben değiştirdim geçti.biri çıkar derki şöyle böyle.

biz hakkımızı aramaktan korkuyoruz.amaaaan 3 kuruş para için değmez diyoruz.dedikçe böyle adamlar,böyle firmalar başka yerden çalıyor.2006 da çıkardığı arabayı cam açma düğmelerini ışıklı yaptı.baktı bu millet kuzu sesi çıkmıyor diğer üretimlerde koymadı.siz böyle kuzu olun daha çok düğme ışıklarınız alınır.aynen devam.

ben dün kız bindirdim arabaya.yolda gidiyorum takır tukur takır tukur.araban yeni değilmi nede böyle ses yapıyor dedi.gelde küfretme.gelde kızma.

dediğim gibi yazın buraya 1.ben.2 şu.3.şu.4. şu gibi.
    assanda toplanacaz.en yetkiliyi çağıracaz.adam geldi haletti etti.etmedi bakın ben nasıl medya yı oraya topluyorum.size söz veriyorum gerekirse arabamı assanın önünde yakacam.

hadi buyrun.bakalım kaç kişi çıkacak.
    Düzenleyen : HAFİZ

14. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    + ben istesem şuan 4 amartisörümü 10 ar defada değiştiririm.ve değiştireceğimde.neden biliyormusunuz çünkü hakkımı aradım.assandan yetkişi 1 kişi cep telefonunu verdi.bu era yı kullandıgın sürece ne sıkıntın olsa beni ara halledelim dedi.halettide.
    madem sorununuz derdiniz var gelin bende sizinleyim.kaybedeceğiniz sadece 10 lira yakıt olur.

+ sorun sadece amartisör değil.ben defalarca değiştirdim sorun aynı.
    oda toyota gibi malın arkasında durup desinki gelin sorununuzu hal edelim.
    herşey araç satmakla bitmiyor,arkasında adam gibi durmakta bitiyor.

dediğim gibi istanbulda formumuzda binlerce hyundai kullanıcısı var.
    eğer 3-5 kişi tek çıksa bende bu işte yokum.adamımı arar sorunumu hal ederim.ama yeteri kadar çoğunluk sağlanırsa bende değiştirmem sizinleyim hertürlü
    Düzenleyen : HAFİZ

15. ramazan03041987

ramazan03041987 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen arkadaşlar şu lokurtu sesleri dışında arabanın hiçbirşeyinden şikayetçi değilim ama şu ses yüzünden arabamdan zewk alamıyorum hadi tamam var bi sorun düzeltin eywallah diyelim ama yok arkadaş şu nalet sesi gideremiyolarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

16. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR

17. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [/QUOThafiz arkadaş sakin ol biraz ne bu şiddet ne bu celal..![/QUOTE]
    Abicim yazıyorlar buraya böyle oldu şöyle oldu diye.
    gelin dediğin zaman kimse çıkmaz bak görürsün.bende oyüzden hadiii diyorum.
    buluşmadan önce herkes aaa ne güzel gelecez gelecez diyor.geliyor 20 kişi.buluşma bittimi ben geldim bulamadım.ben geldim geç oldu.ben bidahakine gelecem bilmem ne.
    yapmacık şeyleri sevmiyorum.gördümmüde kızıyorum.
    bu konuyu bilerek bukadar uzattım.ki biri ses var dedimi bu konuyu ona gösterecem.ben adım gibi biliyorum 5 kişi çıkmaz.ama binlerce şikayetçi var.garip olan bu

18. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Abicim yazıyorlar buraya böyle oldu şöyle oldu diye.
    gelin dediğin zaman kimse çıkmaz bak görürsün.bende oyüzden hadiii diyorum.
    buluşmadan önce herkes aaa ne güzel gelecez gelecez diyor.geliyor 20 kişi.buluşma bittimi ben geldim bulamadım.ben geldim geç oldu.ben bidahakine gelecem bilmem ne.
    yapmacık şeyleri sevmiyorum.gördümmüde kızıyorum.
    bu konuyu bilerek bukadar uzattım.ki biri ses var dedimi bu konuyu ona gösterecem.ben adım gibi biliyorum 5 kişi çıkmaz.ama binlerce şikayetçi var.garip olan bu [/QUOTE] hafiz bak şimdi kafan bişeye takılmış belli ama şu bir gerçekki aranızda hyundai araca sahip olmayıp hergün online olan bir ben varım sanırım şu bir gerçek bu forumda kurucusundan tut,tüm moderatörlere kadar 7/24 hizmet veren ,yardımcı olan hiç bir forum tanımadım,özellikle Coşkun üstadım,Serdar Çavuşoğlu,mustafa bey,levent bey,köksal ,mirkan,ersin,doğan,yani adını tek tek sayamayacağım tüm arkadaşlar hep online bilmem yanılıyormuyum sakin ol biraz bea...

19. ilkercan

ilkercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bu lokurtu sesi benim araçtan da geliyordu.İki üç ay kadar önce viraj demir z-rotu denilen parçayı değiştirdiler ses kesildi.Şimdilik eskisinden daha iyi.

20. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bence bir gun belirleyelim ve ogun izmite fabrikanın önune gidip aracları bırakalım sonrada aramızdan biri derdimizi bi guzel anlatsın aksam haberlerinde de hyundainin umursamazlığını birguzel tümTR duysun, amortisörler için msj attım bi arayan soran cıkmadı , servisine gidiyorsun name nedir bu ya ben 22 milyarı 3 yıl hayatımdan keserek ödüyorum sokaktan toplamıyorum

Bu Sayfayı Paylaş