Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hadi Müjde Sigorta Fiyatları Düşüyormuş

'Sohbet' forumunda Yasar7878 tarafından 5 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. cenker_baba

cenker_baba Guest

ya bizim ilginç milletimizin yaptığı bir eylem vardı :)
    bir hafta sonu araçlara akaryakıt almayacağız benzinin 5 tl olduğu zamanlar.
    ne oldu bu boykot duyulunca aman görenler yuhalamasın diye perşembeden doldurdular depolarını
    bende sigara almak için benzinliğe girdim. markete bu ne kuyruk ya diyince o anlattı.
    bizim milletin protestosu bile adamların işine yarıyor. bizden bir cacık olmaz anlayacağınız.

Tilki, Hakan07 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Abi söylediğinle ilgili bende şöyle bir fıkra okumuştum. Benzer olunca paylaşayım dedim.

"Üç arkadaş var. Bu üç arkadaş bir yaz günü yaya olarak yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Biri Türk, biri Kürt, diğeri de ermeni. Ama Ermeni olan aynı zamanda papaz. Sıcak, bir süre sonra yolda susuyorlar. Etrafta su yok. Bağların olgun zamanı. "İki salkım üzüm yiyelim de ağzımız ıslansın," diye bir bağa giriyorlar. Bağın sahibi bir Türk ama onu görememişler. "Kaç paraysa veririz," diyerek yemeye başlamışlar. Bu sırada bağın sahibi gelmiş. Bakmış üç kişi üzümünü yiyor. Fena bozulmuş ama üç kişiyle de başa çıkamayacağını düşünmüş. Birine bakmış, kıyafetinden ermeni ve papaz olduğu belli. Diğerine bakmış, konuşmasından Kürt olduğunu anlamış. üçüncüsü de Türk. Dönmüş Ermeni'ye, "bak bu adam Türk, yesin malımı. benim kanımdandır. Helali hoş olsun. Bu da Kürt'tür ama din kardeşimdir. Sen niye yiyorsun benim üzümümü?" demiş. Bu laf, üzerilerine sorumluluk yüklenmeyen Türk'ün ve Kürt'ün hoşuna gitmiş. Adam, papazı bir güzel dövmüş. Kıpırdayacak hâl bırakmamış, yere uzatmış. Bağ sahibi biraz sonra Kürt'e dönmüş. "Müslümansın da niye sahipsiz bağa giriyorsun. Bu adam benim kanımdan yediyse afiyet olsun, çünkü o Türk'tür. Kardeşimdir," diyerek bir güzel onu da dövmüş ve yere uzatmış. Bu durum Türk'ün hoşuna gitmiş. Biraz sonra Türk'e dönmüş ve "Tamam anladık Türk'sün, aynı kandanız, aynı dindeniz ama sahibi olmadan başkasının bağına girilir mi?" diyerek Türk'e de vurmaya başlamış. Türk yumrukla yere yuvarlanınca Kürt'e dönmüş ve "biz," demiş "papazı dövdürmeyecektik"."

Not: Bu fıkrayı kesinlikle din, dil, ırk veya herhangi bir ayrımcılık yapma amaçlı paylaşmadım.

Kaynak: Ekşi Sözlük

10ur, cenker_baba, Tilki ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  3. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Fıkra çok iyiymiş. Gülmelik değil, utanmalık aslında. Ama en acı olanı toplumun, sana bu notu düşme ihtiyacı hissettirecek kadar ayrıştırılmış olmasıdır. Sen bu notu düşmeseydin belki birisi çıkıp "Yani? Sen ne demek istiyorsun, kime laf sokuyorsun?" diyebilirdi.

master006 bunu beğendi.
  4. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Ben zıraat ten yaptırdım ama değişiyor kimisine fazla çıkıyor kimisine az bana 50 lira farketti mesela

Sent from my iPhone using Tapatalk

10ur bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş