Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Güncel yeni "B" Sınıf ehliyet bedeli ve harçlar

'Sohbet' forumunda vedatkanka tarafından 7 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gifabi sen 2 ehliyet almışsın ya ondan indirim yapmışlardır sana :D benim öpülmem normalhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    büyük geçmiş olsun,ehliyet alırken gayet düzgün kullanır alır ondan sonra magandalığa soyunurlar.arabasına güvenenler,kaba kuvvetine güvenenler çıkar ortaya her türlü pisliği yaparlar.trafik polisleri maddi hasarlı kazalarda kaza mahaline gönderilmez,denetim de bölge trafiklerin önünde yaptırılır ki zaten insanlar o bölgelerde dikkatli hareket ederler.benim aklımı kurcalayan ne yapar trafik polisleri? yanlış anlaşılmasın burada eleştirdiklerim trafik polisleri değil bu birimlerin bağlı olduğu içişleri bakanlığı.ha şöyle bir durum da var,illa polisle kanunla mı olacak insanların da bilinçli olması gerekir,herkes üzerine düşeni yapmalı ama maalesef insanımız bunu yapmıyor.trafik cezaları ya da denetimler tamamen kalksa hal ne olur hayal dünyamda canlandıramıyorum bile.çok dertliyim ülkemizdeki bazı uygulamalardan ama gelin görün ki yapabildiğim bir şey yok,tek yaptığım öğrencilerimi bilinçli ve duyarlı insanlar olarak yetiştirmeye çabalamak.

3. M.Aksoy

M.Aksoy Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Mevlüt Aksoy
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Vedat Büyük kızın ehliyetini bir sene önce almıştım. Onu 250 Tl ye kursa yazdırmıştım. Küçük bir sene sonra aldı.

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu olay sonucu değiştirmiyor :) öpüldüğüm gerçeği aşikar :)))) sağlık olsun diyelim bari :)

5. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Helal olsun hocam, sizin talebelerinizi iyi yetiştirmeye çalışmanız bile büyük hayır diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Güzel ülkemde herşey düzelecek birgün belki ama ağır ağır...

6. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

dosyayı 2.sene önce aldıysa tekrar sağlık raporu alması gerekiyodu sanırım göz testi falan öyle hatırlıyorum

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Kursa şimdi kaydolup, sınavı kazandıktan sonra hemen ehliyet harcını yatırmasak, misal 6 ay sonra harcı yatırıp belgeyi alabiliyor muyuz?

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sürücü sertifikasını aldıktan sonra, sağlık raporu ve sicil kaydının süresi dolmadan (1 yıl içinde) alabilirsiniz.

9. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Köksal abi ben 4 ay yatırdım :)) 6 ayı denemedimde 4 ay sonra ben aldım ehliyeti sorun çıkmadı

10. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Vedat abi olay şundan ibaret... Annem direksiyon eğitmeni ordan biliyorum... Kurslar tamamen başına buruk hareket ederken milli eğitim bir genelge yayınladı ve rekabet yok her kurs 250TL ye kurs verecek denildi... Daha sonrada Türkiyedeki sürücü kurslarının tamaı birlik olup fiyatı 500 TL yaptılar... 1-2 ay kadar kimse 495TL ye adam yazmadı kursa... Ardından yavaş yavaş düşürmeye başladılar... Sürücü kursları berbat kurumlardır... Annem dayanamadı çıktı şimdi sadece özel ders veriyor... Adamlar fatura kesiyor 250 TL kurs ücreti alıyorlar 500TL... Açıkcası ne tutturursa dünyasındalar... Ben mayıs ayında aldım ehliyeti.. 250TL kursa verdim... Aynen 252 harç 60 kart parası birde dosya masrafı işte... Onu babama aldırmıştım hatırlamıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Ben aldıktan 2 ay sonra zam geldi zaten kurslara...

11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kursların çeki düzene ihtiyacı var. Böyle tutturabildiği fiyata olmaması lazım. 250-300-400-500 değişik fiyatlar var.

12. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Kesinlikle... Burda hep fatura bu şekilde... Siz de bir fatura istesenize ne kesecekler acaba... İstanbuldakiler kıvırıyormu kıvırıyorsa nasıl kıvırıyor acaba... Burada fatura isteyenlere 250 TL yi kesip adam ben 500 yatırdım deyincede "Bunun vergilendirilen kısmı bu daha fazla kesmiyoruz biz" deyip yolluyorlardı...

13. samet78

samet78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    arkadaşlar biz sürücü kursuna 700 tl verdik kazıklandık diyecem ama karabükte bütün sürücü kursları aynı fiyatta... bana ehliyet 1200 tl ye falan geldi :D

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Teşekkürler arkadaşlar. Yalnız kursların kaptırabildiğine fiyat politikası kötüymüş. Denetim burda da yok anlaşılan.

15. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ooofffff beterin beteri varmış... 700 liramı?

16. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    O paraya burda E sınıfı alırsın rahat bir şekilde ben bazen düşünüyorum B'den E'ye geçim diye bana maliyeti hemen hemen 800/850tl buluyor. karabük vatandaşına gözlerini karartmış vallahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifrekabet olmayınca fiyattlar tavan oluyor yanımızda çalışan çocuk var tanıdık kursa giyor 250tl verecek iyi fiyata anlaşmış.il il değişiyordur fiyatlar.bende av ruhsatı çıkaracaktım burda 500tl ise köyde dayım sordurdum gel hallederiz dedi 100/200 sorun olmaz dedi buda onun gibi birşey iştehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : oisguzar

Bu Sayfayı Paylaş