Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Güncel Kasko,Trafik Fiyatları Ve Teknik Destek

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda eymirsigorta tarafından 27 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    pardon net olarak ifade edemedim ben.mevcut poliçem anadolu sigorta,bittikten sonra axa < Fransız markalarını boykot ediyoruz > sigortadan yaptıracak olsam 6 ay içinde hasarsızlık indiriminden yine faydalanabilir miyim?

2. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    A xa dan yaptırmak isterseniz ilk 1 ay içinde yaptırmak zorundasınız. O zaman hasarsızlığınızı alırsınız.

6 aylık süre dİğer firmalar için geçerli(anadolu,ak,allianz gibi).

3. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    teşekkür ederim,25 gün kaldı poliçe bitimine,1400lira diyor anadolu sigorta,hasarsızlık olmasına rağmen geçen yıldan epey fazla çıkıyor nasıl iş anlamadım,geçen yıl 1200lira vermiştim.

4. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fiyatlar tamamen sigorta şirketlerinin elinde kendi insiyatiflerine göre fiyatları değiştiriyorlar. Bu sene tüm sigorta branşları acayip derecede ZAM landı. Başta sahte rapor düzenleyenler yüzünden, ayrıca trafik sigortalarından çok zararları oluyormuş. Bunu bir şekilde çıkartmaları lazım. Haliyle bu durum kaskoya yansıyor.

Anadolu sigortada %10 gibi öğretmen indirimi var. Kamu sen üyesi iseniz %15 gibi indirim almanız lazım. Bana bilgilerinizi atabilir misin
    tcnizi plakanızı ve ruhsatta sizin isminizin yerin altında yazan belge seri no.
    Birde ben fiyat teklifi hazırlayayım.

5. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    gönderdim,teşekkür ederim şimdiden.

6. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mesajınızı gördüm. En kısa zaman içinde dönüş yaparım.

7. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yanlış doğrusundan ziyade ben şu noktaya dikkat çekmek istiyorum.

yukardaki araç model ve sınıflandırmasına bakmanı tavsiye ederim birisi 75 hp diğeri 90 hp birisi team diğeri select bunlar fark ediyor bilginize.

8. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yanlış doğrusundan ziyade ben şu noktaya dikkat çekmek istiyorum.

yukardaki araç model ve sınıflandırmasına bakmanı tavsiye ederim birisi 75 hp diğeri 90 hp birisi team diğeri select bunlar fark ediyor bilginize.

9. damien

damien Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Işık Cirit
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    geçen gün bende kaskomu yeniledim. 2005 crdi starex orjinal minübüs, 20bin küsür araç bedeli artı 5000 vip koltuk eklemesiyle halk sigortadan 1150 gibi bi rakama full yaptırmıştım geçen sene. bu sene yenilerken araç bedeli 14bin lira olarak çıktı. buna çok şaşırdım. ilk kaskoda 2 dosya ile 700 lira servis ücreti ödetmiştim kaskoya. bu sene 14bin lira bedele axa < Fransız markalarını boykot ediyoruz > felan 2000 lerde fiyat çıkardı. e tabi dosyam vardı çünkü. halk sigortada 1000 liraya kadar hasarsızlığım bozulmuyodu. 23bin araç bedeli + 5000 koltuk + 1500 lira avt multimedia double din olmak üzere halk sigortaya 1590 a tekrar full kaskolattım. trafik ise 770 lira tuttu(hangi firma hatırlamıyorum şu an) sigortacımda çok iyi, sağlam araştırma yapıp iyi indirimler alıyor. ama dediğim gibi araç bedelinin 14000 e düşmesi çok şaşırttı beni

10. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sonuçta araba her sene yaşlanıyor kasko değerleride buna göre ayarlanıyor.sizin 23 bine arabayı kaskolatmanız pert halinde 23 bin alacaksınız anlamına gelmez.bu durumlarda yine 2. el piyasasını sigorta araştırır ve o parayı size öder.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

birde aracın 7 yaşında olması ve daha önceden hasar dosyları olması fiyatı yükseltir.axa < Fransız markalarını boykot ediyoruz >ya ilk kez yaptırıyorsanız öncelikle aracın modeline sizin yaşınıza bakarlar.

11. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

"http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi" aracınızın kasko değerine burdan bakabilirsiniz.

Arkadaş doğru söylemiş şirket poliçe yazan değeri maalesef ödemiyor. Rayiç bedeli ödeniyor. Piyasa araştırması yapılır aracınızın mevcut değeri ödenir.

12. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    7 nisanda kaskom bitti Grupama sigortaydı,sigortacım 1 ay içinde yeniletince indirim devam eder dedi,bugün yeniletmeye gittim 600 TL lik sigortaya 800 olmuş dedi,başka şirketten yapalım dedi ismi Chartis sigorta. Bu sigorta hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır?
    Tavsiye edermisiniz.

13. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Onur Bey diğer firmalardan teklif aldınız mı? Bu hasarsızlık olayını bazı şirketler sadece 1 ay gibi süre alabilmemize müsade ediyor. Fakat ak,allianz,anadolu gibi firmalar 6 ay boyunca almamıza müsade ediyor.

Eski AIG Sigorta A.Ş. Eylül 2009'da ticaret ünvanını Chartis Sigorta A.Ş olarak değiştirmiştir.

Normalde bu firma hayat branşında faaliyet göstermektedir. Elementer branşdan daha fazla pay almak için uygun teklifler vermektedir.

Firma hakkında olumlu veya olumsuz fazla bilgi yok maalesef.

Eğer isterseniz bende teklif hazırlayabilirim.

14. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    İlginiz için teşekkür ediyorum,yıllardır aynı sigortacı arkadaşla çalıştığım için, onu bırakmak istemiyorum,aslında ona güveniyorum,özelliklede lüx araçların sigortalarını Chartis le yaptığını söylüyor,çünkü uygun oluyor diyor,bu yılda Chartis i deneyelim bakalım.tekrar ilginize teşekkür ediyorum.

15. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Evet arkdaşlar bugün itibari ile sigortaları yeniledim kasko yaptırmayacaktım yine dayanamdım yaptırdım.
    Trafik sigortası Axa 129tl
    Kasko Sompo Japan 690tl
    Axess 12taksit

Gecen sene aynı firmaya yaptırmıştım kaskoyu 510tl tutmuştu bu sene deldirince hasarsızlığı kaybettik 180tl fark oluştu,sağlık olsun.

16. berk_22

berk_22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    34 plaka 2005 model aracımız var daha önce hiç hasarı yok 275 lira sigorta fiyatı çıktı axa oyaktan sizce normalmi fiyat

17. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    2005 model araç alıp ilk defa trafik ve kasko yaptırmaya çalışınca bayağı bir tuzlu tutuyor. Trafik 436 TL tuttu. Fiyat biraz fazla geldi, ilk defa yapıldığında 350-380 arası birşey çıkması gerekiyordu, ama acil işim vardı onun için ilk gördüğüm acenteden yaptım.

Kasko ise tam bir facia, sigorta şirketleri 10 yıldan yaşlı araçlara ya yapmıyor ya da uçuk fiyatlar veriyor. Benim aldığım araca 2008 den beri kasko yapılmamış, bir sürü firmadan tanıdıklar aracılığı ile çok özel fiyatlar aldık. araç bedeli 13250 TL olmak üzere 900-1700 arası fiyatlar verildi. Bağlı bulunduğum gruba ait firmadan personel indirimi ile araç bedeli de 14500 TL olarak 790 TL fiyat aldım oraya yaptırdım. Kasko için iyi fiyat ama trafik için kötü fiyat almıştım, sonuçta toplamda 1300 civarı ödeme yaptım.....

İstanbul'da, hele ki acemi bir sürücü araç kullanacak ise kasko şart.....

Araç 2005 admire 1,3 hy,klm,ov

18. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Berk Bey Temmuz ayından geçerli zamlı tarifeye geçildi.Şirketler arasında 1 ve ya 2 lira gibi cüzzi oynamalar olabilir. Şirketlere %10 indirim ile %250 yi aşmamak kaydıyla zam yapabilirsiniz diye talimat verildi. Gelen yazı ektedir.

Bilindiği üzere Trafik Sigortasında sigorta şirketlerinin tarife belirlemelerine ilişkin usul ve esaslar Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelik ile düzenlenmektedir. Bu yönetmelik ile sigorta şirketlerine, kendileri tarafından belirlenen ve Hazine Müsteşarlığı tarafından onaylanan tarife primleri üzerinden %10 oranında indirim ve %250 oranında artırım aralığını aşmamak kaydıyla serbestçe artırım ve/veya indirim sebebi belirleyebilme imkanı tanınmaktadır.

İlgili yönetmelik doğrultusunda, 01.07.2012 itibarıyla yürürlüğe alınacak ve 31.12.2012 tarihine kadar geçerli olacak olan Trafik Sigortası tarifemiz yürürlüğe alınmış olup Temmuz 2012 dönemi yenilemeleri kullanıma açılmıştır.

Bilgi edinilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

19. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Şaka mı bu? %250 ye kadar zam.. fiyatları neredeyse kasko fiyatları kadar yaparlar artık. Sanırım sigorta firmaları da aralarında anlaşırlar... Yani kimse ucuza yapmaz...

20. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şu an işbirliği içindeler zaten. Belli firmaların fiyatları kuruşu kuruşuna aynı.

Bu Sayfayı Paylaş