Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Güncel i20 crdi 30bin servis ücreti

'İ20 Forum - Club' forumunda hube tarafından 6 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yani aracımızın yağını sanayide değiştirirsek peryodik serviste sorun çıkmazmı diyorsun?

2. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir içi trafikde bile klimayı dahilide kullandım filtreler kirlenmesindiye neden değiştirdiler bende anlamadım ,500 ün şokundan eskileri bile aklıma gelmedi

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yağı benzinlikte bile değiştiriyorlar. Yağ değişiminden garanti bozulacağını falan hiç sanmıyorum. Bi sorayım yarın ne olur ne olmaz. Polen filtresinden eminim ama. Ben aracı satın almadan önce 6. aydan ben alana kadar yani 3 ay bi süre yatmış. 32.000 km de komple bakıma giren aracın polen filtresi de o bakımda değişmiş. Şu anda 36.900 de fakat değiştirmek zorunda kaldım ben. Araç sürekli durduğundan polen filtresi resmen bozulmuş, inanılmaz koku yapıyordu.

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada yağ değişimini sanayide de yapsanız çok para tutacaktır, en temizi benzinliklerde değiştirmek derim ben.

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Benzinlikte arabadan anlayıp anlamadığı şansa kalmış kişiye aracımı kurcalatmam şahsen. Gittiğim ustam eski hyundai servisi çalışanı ve yağ değişiminde parça fiyatlarını uygun tutup 20 tl işçilik ancak alıyor. Yılda 1 gitsem de yaptığı işin temiz ve itinalı olduğunu gözümle görüyorum.

6. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Assan otomatif ne hallere soktun bizi , Benzinliklerde -sanayilerde çözüm arar olduk

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bi servis garanti konusu almış gidiyor ya yok şöyle yok böyle olmuş bitmişin üstüne neden konuşulur daha anlamam sen servise gidersin ben gitmem sana garanti dışı demişler bana dememişler arkadaş yaptırmış aracını ödemiş parasını olay bitmiş 2.5 yıl kaldı garantimin bitmesine bitene kadarda gidicem en azından serviste yaptırdıgım işin garantili bi sorun cıksa anında hatalarını yüzüne vururum başıma cok geldi öyle
    yag koydular araba traktör gibi calışmaya başladı dedim ne koydunuz 10-40 fabrikanın veridgi kitapcıkta ne yazıyor 5-30 niye böyle derken yagı boşalttılar yeni yag koydular cam acma dügmesi arızalandı garantiden degiştirdim kullanıcı hatasıda demediler sanayiye gittim eski araba için azına edip geri gönderdiler aracı sag cam motoru bozuldu yaptık dediler bu seferde sol bozuldu onu yaptırdım takılma yaşadım aga sen nasıl yaptıyorsun dedim bi tarafı yaparken bi tarafı bozuyon bu seferde senin hataların yuzunden diyor dua etsinki kafasına bi 22 lik anaktar yemedi veya cekiç çek elini arabadan dedim gittim servise cok cuzi bi rakkama yaptırdım garanti bana göre cok iyi bi halt oldugunda yaptırıyorum para vermeden

8. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şirketin ticari aracı olan ford connect i peryodik servise soktum 400 küsür tuttu. iyiki aracım hyundai böle servis ücretleri ödemek zorunda kalmıyorum demiştim, artık neden aracım hyundai ,basit bir polen filtresi bile 118 tl+işcilik der oldum. Hyundai almayı planlayan arkadaşlara duyrulur.

9. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Opelde aşağı kalır değil dizel corsa 10bin bakımına 700tl veren var https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Servis Politikalarını Gram Sevmem Servise Hayatta Gitmem Ama Şu İŞi Sevmiyorum Kimse Opelin Vw Nin Bakımlarına (Kazıklarına) Bişey Demez Ama Hyundai Oldumu İŞ Ooo Pahalı OO Kazıkçı.. Evet Servisler Kazıkçı Soygunculardır Ama En Büyük Soyguncuları Yukarda Söyledim

11. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(30, 30, 30); "><t><tr id="etiketler_tip_2"><td width="26%" style="text-align: left !imant; ">Kategori</td><td width="2%" style="text-align: left !imant; ">:</td><td width="72%" ="1" style="text-align: left !imant; ">FİLTRE GRUBU</td></tr><tr id="stok_kodu"><td style="text-align: left !imant; ">Stok Kodu</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">FM1065-4405</td></tr><tr id="urun_adi"><td width="26%" style="text-align: left !imant; ">Ürün Adı</td><td width="2%" style="text-align: left !imant; ">:</td><td width="72%" style="text-align: left !imant; ">VOLKSWAGEN PASSAT- B5- 97/00 POLEN FİLTRESİ KARBONSUZ 1.9 TDI DİZEL ORJ.NO:8A0819439A (40LI) (ASCO)</td></tr><tr id="garanti"><td style="text-align: left !imant; ">Garanti Süresi</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">12Ay</td></tr><tr id="kdv_haric_fiyat"><td style="text-align: left !imant; ">Fiyat</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">4,82 USD + KDV</td></tr><tr ="Orange" id="kdv_dahil_cevrilmis_fiyat" style="color: rgb(221, 111, 0); font-family: Tahoma; "><td style="text-align: left !imant; ">Kdv Dahil</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">10,48 TL</td></tr><tr ="Red" id="havale_indirimli_fiyat" style="color: rgb(244, 64, 11); font-family: Tahoma; "><td style="text-align: left !imant; ">Havale</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">9,95 TL(%5 havale indirimi)
    </td></tr></t></table>
    <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(30, 30, 30); "><t><tr id="stok_kodu"><td style="text-align: left !imant; ">Stok Kodu</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">SYNR1808 607-1</td></tr><tr id="urun_adi"><td width="26%" style="text-align: left !imant; ">Ürün Adı</td><td width="2%" style="text-align: left !imant; ">:</td><td width="72%" style="text-align: left !imant; ">VECTRA B- 96/02 MDL KLİMA FİLTRESİ ORJ NO:1808 607</td></tr><tr id="kdv_haric_fiyat"><td style="text-align: left !imant; ">Fiyat</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">8,53 EURO + KDV</td></tr><tr ="Orange" id="kdv_dahil_cevrilmis_fiyat" style="color: rgb(221, 111, 0); font-family: Tahoma; "><td style="text-align: left !imant; ">Kdv Dahil</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><td style="text-align: left !imant; ">24,95 TL(24.948 Puan)</td></tr><tr ="Red" id="havale_indirimli_fiyat" style="color: rgb(244, 64, 11); font-family: Tahoma; "><td style="text-align: left !imant; ">Havale</td><td style="text-align: left !imant; ">:</td><

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Parçalar Dışardadki Fiyatlar İ20 Filtresi Dışarda Kaç Paraymış ?
    http://www.akparca.com/I-20-Polen-Filtresi,PR-2413.html

Hyundai Servisi En Kazıkçı Derseniz Dışarda Size Gülerler Sadece.. Aralarında En Uygunu Hyundai Servisleri.. Genel Olarak Hepsi Kazıklar Ama Bir Vw Yi Opeli Kimse Geçemez..

Tamam Servise Polen Filtresine Yüz Lira Vermişsiniz Ama Burada Ne Kadar Yazarsanız Yazın Servis O Parayı Size Geri Vermeyecektir.. İ20 Almak İsteyen Varsada Emin Olun Serviste Filtre Yüz Lİra Diye Kimse İ20 Almaktandan Vazgeçmeyecektir.. Çok Yakın Arkadaşlarım Galericilik Yapıyolar O Yüzden Tüm Servislere Girip Çıkıyoruz Her Firmanın Fiyatlarından Haberim Var..

Genel Olarak Özetlersek Yetkili Servise Gitmeyin :) Kimse Zorlamıyor Sizi Servise Gidin Diye Gitmeyince Bişey Kaybetmiyorsunuz Burada Çoğu Kişi Gitmiyor Garanti Garanti Diye De Bir Karı Olmuyor.. Benim Bozulacak En Pahalı Parçam Enjektörlerim İle Turbom.. Turboyu Kolay Kolay Bozmam Enjektörlerde Öyle Oyuncak Degil Yüz Binde İkiyüz Binde Bozulsun.. O Yüzden Gram Korkum Yok Garantiden

Düzenleyen : Ersin Cerrah

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam baktığın siteden kaynaklı olmasın o fiyat ? Doğuş Oto'yu arayıp fiyat al bi istersen. Baktığın sitede Hyundai Filtreleri de 10 lira...

15. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ne derseniz deyin cebim yandı birkere 118 tl + işcilik ücreti kadar konuşacağım yani çoookkk

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İstediginiz Kadar Konuşabillirsiniz Ama Degisen Bişey Olmayacak... Servis Size Zorla Yapmadı Sonuçta İlla Bakımı Serviste Yaptıracaksın Diye Bişey Demediler..

17. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Servisin senin araca polen filtresi takmadığı ne malumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Ne Demek Şimdi ? Ben Servise Girmem Benim Bir Filtreye Verdigim En Yüksek Meblaa Onbeş Liradır.. (Orjinal)
    Siz Servise Girince Fiyat Almıyormusunuz ? Yoksa Direk Bırakıp Çıkıyormusunuz. Servise Gitmem Ama Gidersem Bakarım Fiyatı Alırım Nedir Ürünler Fiyatları Nedir Bakarım Direk Pat Diye Girmem..Siz Filtrenin Yüz Lira Oldugunu Bilerek Gİrdiyseniz Dahada Hiç Bişey Demeyin Boşuna..
    Yorumunuz Alakasız Bir Yorum Olmuş

19. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha yorumlarım 500 küsür tl doldurmadıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Orjinal filtreyi 15 tl ye nasıl alıyorsun ? Tamam servise bidaha gitmiyecezde Nasıl temin ettiğini bizede söylermisin.

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bayii Hyundai Murat Abi Benim Selamımı Söyleyin

(212) 437 34 98