Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

goodyear navigasyon kampanyası son 5 gün!!

'İndirim Fırsatları' forumunda i10i10k tarafından 10 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    http://www.goodyearbirlikteguvenle.com/index/kosullar 15 aralıkta yazıyor ama 15 11 2011 de burda yazıyor ama geçde olsa teşekkürler pazartesi arayıp soracağız artık kaldımı bittmi tamda lastik alacağım haftaya denk geldi inşallah alırım pazartesi buraya yazarım tel açıcam ...

2. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    iyi ozaman... :)

3. EfeKan

EfeKan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben geçen ay 4 adet duragrip aldım. Kampanyayı sorduğumda navigasyon stoklarda kalmadı abi dediler :)

4. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    doğrudur kalmaz tabi iyi bi kampanyaymış ben yinde merkezlerini arayıp soracağım...

5. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aradım elinde kupon olan bayilerden satışı yapılanlara gönderim devam ediyormuş

6. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    evet beyler bugün ankara çankaya dikmendeki (grup vektör dü sanırsam) aradım sordum kampanya devam ediyormu diye elimizde büyük navigasyon olan kuponlardan kaldı dediler isteyenler telefon açıp bilgi alabilirler...

7. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende sabah izmir de bir bayiye sordum var dediler ama gidemedim yarın gidip soracağım küçük navigasyonsa almıcam heralde

8. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ''Bu kampanya 15 Eylül - 15 Aralık 2011 tarihleri arasında, kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear Tüketici Grubu Binek ve 4x4 lastik alımlarında geçerlidir. Hafif Minibüs ve Kamyonet Lastikleri kampanya dı_ındadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Goodyear ve Premio bayilerinden; 4 adet Yaz ve Dört Mevsim Lastiklerinden Standart ve Yüksek Performans H Grubu lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı verilecektir. Goodyear Kı_ Lastiklerinden ise, Standart lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans H/V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı hediye edilecektir. Goodyear, navigasyon cihazlarının marka, model ve renklerinde degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi için; www.goodyear.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 347 20 84’i arayabilirsiniz'' buna göre 3.5 inç olan veriliyor... bu model 160 liradan satılıyorbirçok sitede... bu cihazlı kampanya nasıl acaba alsammı almasammı ?arkadaslar tereddütteyim goodyear mı michelnmi sizce?

Düzenleyen : kara

9. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Valla bende bugun anadolu yakasında bıkac yerı aradım sadece bir bayıde kalmış. Oda175 65 14 lastik için 130 tl istedi ayrıca sibobun tanesıne 5 tl istedi. İçerenköy speedyi aradım michelin, siboblar dahil 130 tl imiş ben yarın gidip michelin taktırmayı düşünüyorum.

10. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben sordum 145 lira sibop ve balans ayarı dahil sabah gidip soracam 5 inçlik olan kupon verirse almayı düşünüyorum

11. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    maslak yusuf ziya keskin otomotivde 125 tl siboblar dahıl ve 3.5 navigasyon kuponuyla ilgilenen arkadaslar için yazdım. Bende arastırıyorumda.

12. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yazmayı unuttum 4 lastik aldım goodyear navigasyon ocakta gelecek micheln alacaktım kimisi kötü dedi kimisi iyi goodyear aldım gayet iyi micheln kadar iyi bence almışken naviyide alayım bari dedim çok işime yaramaz amahiç yoktan olsun bari 550lira 4 lastik...

13. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    GELDİ STİNGER yollamışlar banada

14. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhayırlı olsun.güzel makina.

15. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güncelleme yapabildinizmi yaptınızmı olmuyor

16. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    15 Eylül - 15 Aralık 2011 tarihleri arasında sürdürülecek kampanya ile, Goodyear bayilerinden 4 adet yaz, 4 mevsim, kış binek ve 4x4 lastik alan müşteriler, satın almış oldukları lastik desenine göre Piranha Neo 3,5’ veya Piranha Infiniti HD 5’ navigasyon cihazı almaya hak kazanacak.<br ="Apple-interchange-newline">

Bu Sayfayı Paylaş