19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Golf,İ30veFocus 1.6 dizel 90 Bg karşılaştırma!

'Sohbet' forumunda Kaan Çelikçi tarafından 12 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    i30 Style Plus aracımda EBD destekli ABS, 10 Airbag, ESP, ve Ncap'ten aldığı 5 yıldız vardı.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Saydığın özellikler diğer araçlardada mevcut, onlarında 5 yıldızı var, euroncap testleri 80 km hızla yapılıyo, iş yıldızda bitmiyo, 5 yıldızın olacağına Mercedes gibi tek yıldızın olsun yeter, anladın sen onu :)

3. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte o yüzden fiyat avantajıyla bana göre i30 biraz daha önde..eskiden golf olsun çamurdan olsun derdim ama artık öyle değil

4. m_ertemur

m_ertemur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Mehmet Emin
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Biz millet olarka şekilciyiz bizim için verilen para göre alınan özelliklerden ziyade verilen paraya göre alınan marka önemli.
    Siz hyundai markasını çok daha iyi özelliklerle 10 liraya satın ama çok daha pahalıya daha az özelliklte vw alır bu millet çünkü marka kalite demek sanıyorlar hala günümüzde kimsenin kötü mal yapmadığını anlayamadık. Ayrıca türk milleti için bindiği araç demek etiket demek.

5. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tamam işte diğerleri ne kadar güvenliyse i30'da o kadar güvenli bir araç.

Bir de şöyle düşün, baz versiyon dizel i30'da klima standartken 1.6 TDI Golf'te Klima opsiyonel ve o araba 40 bin lira civarı.

Bunu tekrar tekrar tartışmanın yeri yok zaten, Golf C sınıfında en sağlam araba Euro Ncap değerlendirmesine göre, evet buna diyecek birşey yok ama i30'da 5 yıldız almış pek çok arabadan sağlam ve öyle aman aman bir fark yok i30'un test sonuçlarıyla Golf'unkiler arasında.

Ayrıca i30, Focus ve Golf diyoruz Mercedes'le kıyaslamak saçma olur zaten.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Sonuç olarak ben ya da bir başkası ne kadar anlatsa boş, adam arabanın markasını "halk arabası" koymuş ama arabaya Türkiye'ye gelince çok kaliteli alman teknolojisi ürünü oluyor.

Binmediğimiz araçlar değil pek çok alman arabası kullandım ve sahibi oldum Golf'ün nasıl bir araba olduğunu da biliyorum defalarca kullandım.
    Alman teknolojisi söz konusuysa 2000 Model Sebring kullanın farkı görün.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Mercedes BMW saymıyorum bile.

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    1 senelik konuyu resmen hortlatmışınız...Golf artık bitti kasasına baksanıza oyuncak gibi geriden gören ve bilmeyen çoğu kişi polo zannediyor o kadar küçüldü yani,donanımları hep opsiyonel ucuzmuş imajı vermek için...

İ-30'u alırım koç gibide kullanırım gidipte vw'le uğraşıp sinir harbi yaşayacağıma i30 alıp kafa dinlemek daha mantıklı

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu fiyatlara araba alınacak olsa tercihim Hyundai den yana olurdu ama i30 dan yana değil. Gider 2. el bir Sonata alırdım.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Sunu niye kabullenmiyor insanlar anlamıyorum. Altından arabanız olsa, egerki altın para etmiyorsa orada arabanızda etmez. Yani, bu 3 araçta bire bir aynı kalitede olsalar dahi. Hatta aynı fabrikadan cıksalar bile üstünde yazan markaları bile aralarında kalite farkı yaratır. Marka degeri, hem arz-talep fiyatını (denge fiyatını) değiştiren hem de ürünün kalitesini etkileyen bir faktordur(psikolojik olrak). Bunu istesenizde istemesenizde kabul etmelisiniz. Markada altın gibidir. Eger markanızın o yerde degeri yoksa yapacak bişi yok. Bu ülkede vw-ford-hyundai diye kalite sıralaması bile yapılamaz. Bu ülkede reno-fiat.. diye gidiyor... Siz hyundai i vw den ford dan daha iyi diye bosuna savunuyorsunuz. Asıl marka araclar reno ve fiat burada. Yani asil rakipler..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

8. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ct torsiyonu en yüksek İ.30 segmentinde güvenlikte daha iyisi yok..light weight index değeri oldukça güçük korelilere helal olsun..hidroforming ve lazer kaynağını kullanarak iyi iş çıkarıyorlar..forever i.30

9. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru sölüyosun qaan88 kafamı sağa çeviriyom fiat sola çeviriyom fiat arkama bakıyom fiat karşıdan glen aaa bakıyom fiat 7sinden 77 sine varana kadar hep fiat.pazara baya hakim bir firma..

10. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ticari ve araç gruplarına gçre satış raporlarını incelemek gerekir.

Fiat ın Doblo ve florino su; Ford connect , pejo partner, citroen berlingo VW Candy daha fazla satıyor.

Maliyet meselesi;
    NEden Toyata ,mitsubishi,kia,hyundai, nin bu grupta aracı yok

Ford transit VW transporter, hyundai starex-H1,Fiat ..
    sınıfında pay kapmaya çalışıyor.

Ama iç binek kısmına geldiğinde ezberler bozuluyor.
    Ticari araçlarda era + albea yarıştırıyor.
    SAtış stratejisinde de Accent ERA 1.4 +CRDI +I20+I30
    açıkçası nal söktürüyor.

Bu iş ticaret sınıfına bakıyor sanırım.

11. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiat fiorino güzel bir araba aslında
    rakibi yok aslında piyasada
    bazen doblo cok büyük palio van da cok kucuk kacabilir
    iste o noktada fiorino devreye giriyor
    zaten peynir ekmek gibi de satıyor