Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Golden retriver

'Hayvanlar Alemi' forumunda fırat322 tarafından 22 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. serhatbolukbasi

serhatbolukbasi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    golden rottweiler bakım zor olan kopekler arasında nie dersenız tuyleri uzun ve bakımı mamasını kaliteli vermeyince tuyleri dokuluyor + çok duygusal hep yanında olmanızı istiyor ve oyuncu bi kopek apartmanda bakmanız biras zor çunku geceleri havalamaları cok oldgunu duydum forumlardan bende golden mı yoksa rottweiler mı arasında kalmışmıştır çok araştırma yaptıktan sonra rottweiler karar verdim ve gidip yafru aldım şu anda 13 aylık ve garajımda kalıyor ve çok afacan bi kopek alıştımı sorun ortadan kalkıyor bence her ay 160 tl mama masrafı kucuk aldıgında 1 ay ile 3 ay arası aşıları parazit hapları derken bana şu anda maliyeti bana 2,500 tl yi geçti arada rahatsızlanıp dr una gitmeler hariç ama Degermi Dersen Deger arkadaşım Sorumluluk Sabah senı bekler gezmeye can atar dısarı cıkartınmı deli divane gibi etrafında gezinir Farklı Bi Duyguymuş Hayvan beslemek....
    Sahibilendirmeden alınan kopeklerin bi Cogu Piskolojik Sorunları oluyor onada acıklama getiriyim bundan onceki sahibinden geçen dovulme hor gorulme ac birakılma bakımsızlık v.s ordan aldıgınız kopegi az 6 ay çok iyi derecede ilgi alaka gerektiriyor arkadaşım

şimdiden hakkında hayırlısı olsun ...

Bu Sayfayı Paylaş