Merhaba arkadaşlar, bir süredir gezigezive Youtube kanalını takip ediyordum. Çoğumuzun hayali olan karavanla dünyayı gezmeye çalışan Özkan ve Yeşim cifti yeni evliler. Türkiye'deki işlerini bırakıp birikimleri ile aldıkları karavanla gezmeye çalışıyorlar. Bu hafta maalesef karavanlari sorun çıkardı. Maddi destekten ziyade manevi destek bekliyorlar. Sizde kanallarına abone olup destek olabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCbiWRWZ-DyYV3oMa7VununQ Teşekkürler, iyi seyirler. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende hevesliyim bazi karavan gruplarina bakiyorum bazen. Bu kanalda güzelmiş firsat buldukca izleyecim.
Yaşlı amerikalı bi amcadan 7000$ a almışlardı karavanı.minimalizmi hayat felsefesi haline getirmeye çalışan bir çift.abone olunursa güzel bilgilerinden faydalanılır. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 bin dolara aldıkları karavana baktım Türkiye de ona benzeyen donanımdaki karavanlara 150/200 bin arası istiyorlar ilginç :S
Abi takip ediyordum. Bizin forumda karşıma çıkması çok hoşuma gitti. Hatta karavanlarını her gördüğümde Breaking Bad geliyor aklıma by MSI from P9 lite 2017