Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz'te yine ses yine stres.

'Getz Forum - Club' forumunda SİNAN BARAN tarafından 4 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada sağ ön kolsoldan gelen ince tiz ses hala bulunamadı ben torpidoyu ve havalandırma gözlerini söktüm ama ses yapacak biryer yok tek nokta yolcu havayastığından şüpheleniyorum sanırım ses ordan geliyor.

2. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Hocam EPS deki sorunu Hyundai çözmüş, benim 2009 Era EPS li...

3. Misafir

Misafir Guest

Onlar Rusya için özel olarak üretilen EXPO donanımlı araçlar...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : Coşkun Uçar

4. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    direksiyonun altındaki alt ve üst kapakları söktüm ve simidin tam arkasında direksiyona bağlı yuvarlak simit şeklinde plastik bir parça var ve direksiyondan bir parça o parçaya bağlanmış acaba hava yastığımı yoksa eps mi?

5. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hava yastığı direksiyon simidinde direksiyonun altındaki direksiyon elektrik motorudur.

6. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşın dediği gibi ön cam alt ızgarasının altına çift taraflı bant çekerseniz ses gidecektir.bendeki ses de aynıydı ve şu anda ses yok.

7. aLi_GS

aLi_GS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    insanın biirazda araba konusunda sanlı olması lazım sanırım Allahım nazardan korusun da 2006 model getzim war daha arabamdan dedıgınız gıbı hıc bır ses duymadım hatta söle bı olay anlatayım3 arkı gezıcegız ben arabayı saaga cektım 4luler yanık araba calısıyor 1nci arkigeldı yanıma oturudu baktım vıtes ugrasıyor ben hemn debryaja bastım napıyon len dedım araba calısyr ne oynuyon vıtesle diye bagırdım hadilan diyo olm nası araba bu hıc ses yok filan dedi harbiden de öyle yani. ılk sahıbıyım bakımları hep servısde yapıldı. suan gaz da taktırdım sorunsuz dewam ediyor :))
    Düzenleyen : aLi_GS

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dediğin doğru şans meselesi benimkide 2005 1,3gls.Ben 3üncü sahibiyim ilk sahibi bayan 3000kmde kredi borcunu ödeyemediğinden satıyor 60 yaşındaki dedeye:D arabayı ben aldığımda 30,000deydi ve daha motor açılmamıştı:D aldım 15,000km bindikten sonra bende dayadım gazıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifgaz taktırmadan önce benmkininde çalışıp çalışmadığı belli olmuyodu ama gaz enjektörleri ses yaptığı için artık çalıştığını anlıyolar.Ama kalabalık ara sokaklara girdiğimde nedense insanlar korna çalmadan yoldan çekilmiyolarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. aLi_GS

aLi_GS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben bilerek kornada calmıyorum arkalarından sessizce gidiyorum :):) sonra fark ediyolar zaten :)) yayalara herzamn saygılıyımdır öncelık onlarda bazı (cok afedersınız) öküzler hariç...

10. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sakın direksiyondan gelen ses ile ilgili direksiyon milini değiştirmeyin tıkırtı burcu ve direksiyon ayar pulu değiştirince ses gidiyor sakın yanlış parça değiştirmeyin.

11. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende bi tesisatın sesini açarım çekilmezlerse kornaya basarım yine çekilmezlerse benim aynalarla yakından ilişki kurmak zorunda kalıyolarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

12. kalyoncumotor

Alınan Beğeniler:
    0
    SES KESİLDİ SES KESİLDİ NİHAYET.... Arkadaşlar hepiniz sağolun dediğiniz gibi ses içerden değil dışardan geliyormuş. Izgaranın alt tırnaklarına ince hortum geçirip ısıttım. Harika oldu hem boşluk kesildi hemde ses...

13. Canhan83

Canhan83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar, sol taraftaki fiskiye tıkalı su püskürtmüyor, kaput üstündeki su fiskiyesini çıkaramıyorum, kaputun altındaki bağlantıları çıkardım ama kaput üstündeki küçük siyah fiskiyeyi çıkaramıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

14. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    vallahi ben artık Pes ettim. Bükemediğin eli öpeceksin misali.....Getzimde 3 çeşit ses var hatta4'e çıktı sanırım.

1-Ön konsoldan Gelen tıkırtı sesi
    2- Virajlardageldiğini zannettiğim ama düz yoldadagelen vıyk vıyk vıyk ince demir sürtme sesi (Yatak gıcırtısı gibi)
    3-direksiyonu tam sola kırdığımda hafifçe dönerken yine demir sürtme sesi geliyo ama bu baya kalın (en azından bu çok nadir oluyo)
    4-2. maddeye benzer ses şimdide geriden biyerden geliyo.

Araba değil mübarek mobil seslendirme stüdyosu , ilginçtir bu marka son dünya kupasına sponsorluk yapmış.

işin gıcık yanı daha öncede yazdım bu sesler devamlı çıkmıyor arada yapmayası tutuyor, serviste 4'üde pusuya yattılar.

aracın motoru , çekişi ,torku , iç acmi dış görünüşü mükemmel ama 2007 modelde bu kadar sese katlanılmaz. 80 model moskoviçte yok bu kadar ses.

şuan maddi olanağım yok , para biriktiriyorum ilk fırsatta elden çıkaracam.

Düzenleyen : mert_driver

15. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Valla arkadaşlar ben Getzi mi satarken alan kişi servise sordu 2,5 yılda 17 kere servise gidip gelmişim. Çoğu seslerden dolayıdır. Sadece arkadan gelen sesler için 7-8 kere gitöişimdir. İlk aldığımda devir saati ilk çalıştırmada düzensizlik yapıyordu. 4-5 kezde bu yüzden götürmüştüm. Her götürdüğümde çözümü olmadığından salladılar. En sonunda yeni yazılım gelmiş 6-7 ay sonra koreden onu yüklettim düzeldi. Ama o zamana kadar servislerin salladıklarını yazsam roman olur. Şimdi Seat Ibiza var onun servisinden memnunmusun derseniz onlar dahada kötü.

Düzenleyen : Turgay

16. dehsetli

dehsetli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vallahi sizin sorununuz tam olarak bumu bilmiyorum ama bu ufak gıcırtı sesini teyip konsoluyla üfleme fanlarının arasındaki yere 1 tl para sıkıştırdım ve gıcırtı kesildi. Demekki herşey parayla çalışıyor tezini savunmaktan başka başka çare kalmadı.

17. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Benim ki 2010 önden ses geliyor bozuk yola girdiğimde veya hafif bozuk yollardan geçtiğimde bunla beraber arka soldan da ses geliyor fena cnm sıkılıyor.Servise gitsem garantili ama para filan çıkarmı diye götüremiyorum.

18. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    para çıkmaz çünkü çözümü yok

Bu Sayfayı Paylaş