Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getzime vurdular :(

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda Göksenin Arda tarafından 5 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Herkese merhabalar okulumdaki vizelerimden dolayı fırsat bulup da giremedim bir türlü foruma 2 3 gündür. Arabamız 2 gün önce sanayiden çıktı kapımız orijinaliyle değişmiş çamurluk ağzındaki yer düzeltilmiş kazadan önce varolan birkaç göçüğümüz de yapılmış boyası muazzam tutturulmuş pasta cilası atılmış içi yıkanmış bir şekilde teslim aldık beğenmediğim içime sinmeyen falan bir durum asla olmadı ustaya da kırk kere teşekkür ettim adamcağız sağolsun kazayla alakası olmayan yerleri bile yapmış tertemiz teslim aldık :) Şimdilik tek sıkıntım malesef kazadan sonra bi korku oldu arabaya oturunca her an kaza yapcak gbi hissediyorum psikolojik olarak biraz etkilenmişim arkadaşımda 2 hafta önce kaza yapmıştı o benden de beter arabaya dahi binmiyo ben de işte 2 gün oldu alalı daha yeni oturdum koltuğuna kendimi zorlayarak bi 60 km falan kullandım umarım zaman içinde geçer bu durum sürekli panik halindeyim araba kullanırken :( buyrun bunlar da resimlerimiz bu pasta denen şey şahaneymiş bu arada arabayı hiç böyle parlak görmemiştim

<<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş