Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz’den Sonra?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda FurkanS. tarafından 21 Nisan 2025 tarihinde açılan konu

1. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,297
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Kona 1.6 T-GDİ 177 hp'lik ne gider beee

2. FurkanS.

FurkanS. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Furkan Serinpınar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Öyle bir kurcalıyor ki kafamı anlatamam acaba yakıt MTV ve bakım maliyetleri açısından nasıldır 1.0’a göre?

MAERKEK bunu beğendi.
  3. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Sizden 2 mesaj önce zaten dedim ya bayon, i20'nin kasasının değişik hali. İçi birbirinin neredeyse aynısı. i20 sevmediğimden değil 2013 i20'vardı bende 2016 i20 kullanıyorum. i20'yi çok seviyorum ama yeni kasa i20 bence çirkin olmuş derken birde daha çirkini bayon diye ürettiler. Eğer bayon üretilmese şimdi i20'nin makyajlı kasası denerek piyasaya sürülse yine giderdi ama benim gözümdeki çirkin algısı değişmezdi. Ben kasa olarak sevmedim ikisini de.

Kona'nın tipi hoşuma gidiyor. Kamiq bilmem ama bir arkadaşımda puma var. Binene kadar beğenmiştim. Bir kez bindim arkaya. Çok dar geldi. Benim yaris'e binen içi çok geniş diyor ama pumaya binen çok dar diyor. Bende dar diyorum özellikle arka koltuklar. Puma'ya binenler, Yaris'e bindi. Bu araba nasıl genişmiş tipine göre dedi.

Stonic'e binmedim bilmiyorum iç mekan nasıl ama tipi hoşuma gidiyor. Bayon, Kona, Stonic arasında kalsam Kona ve stonic'i dener iç genişliği ve konforuna göre karar verirdim muhtemelen.

Stonic ve Koya kardeş üretim diye biliyorum Yani Hyundai Kona'nın Kia'daki adı Stonic. Yanlış bilmiyorsam eğer.

4. FurkanS.

FurkanS. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Furkan Serinpınar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Cevap in teşekkür ederim. İzlediğim videolar ışığında tavan yüksekliği ile içi en geniş Kamiqmiş gibi hissettirdi, Puma dediğiniz gibi dar zaten dışarıdan bakınca da klostrofobik bir görünümü var gibi. Stonic dışarıdan küçük kalıpsız ve oturuş pozisyonu HB den farksız duruyor. Fakat Kona deneyimleme şansım olmadı malum yeni kasaları 2020 den sonraki makyajlı kasalarından çok farklı olduğundan bir önceki nesli bulamadım henüz. Konada oturum pozisyonu yüksek midir? Arkası ve içi nispeten geniş midir? Ek olarak telefondaki navigasyon ekrana yansır mı? Bu benim için önemli eşim de kullanacağı için, siz ve diğer bilen arkadaşların bilgilerini beklerim, teşekkürler.

5. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Stonic kullanmadım bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur muhtemelen ama navigasyon yansıtma işi oluyordur diye düşünüyorum. Yaris'e android sistem aldım kablosuz aktarıyor sıkıntısız. i20'ye de yaza taktırmak planlarım arasında. Kurban bayramı yakın olmasa taktırırdım.

FurkanS. bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş