Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getzden memnun musunuz

'Getz Forum - Club' forumunda ellyf tarafından 11 Kasım 2007 tarihinde açılan konu

1. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bu konu da ben de sizinle aynı fikirdeyim bana çok ince geliyor lastik kalınlığı.

2. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet bir hyundai renault 9'da ben de var 1.4 2008 model :) Şu an 4500 km'de. Kalite düşürme ve çalma ifadelerinize katılmıyorum. Sonuçta size bir seçenek olarak sunmuşlar, bu araçta şu şu vs. var fiyatı bu diye. İster alınır ister alınmaz. Ben ikinci el almak için yola çıktım, sahtekar satıcılar yüzünden illallah ettim, bütçemi zorlayıp kafamın rahat etmesi için sıfır araca yöneldim.

Benden de sis farı+elektrikli yan aynalar+yolcu hava yastığı için (KLM modeli) 1200 ytl, ABSli model için 1600 YTL istediler (araca 200YTL'lik aksesuar koyup 1200 ytl fark almak bence haksızlık). Maddi durumum yetmediği için start modelini tercih ettim. (Maddi durumum müsait olsa bu farklarla 2000 YTL verip 1.5 dizelini alırdım o başka)

Sürücü hava yastığı,klima, 4 hoperlörlü mp3 çalar ve hidrolik direksiyon mevcut. Elektirkli yan ayna, kol dayama, otomatik arka cam vs. "benim tercihlerime göre" gereksiz (lütfen alınmayın özellikle benim tercihime göre ifadesini tırnak içinde söylüyorum, herkesin düşüncesi farklı olabilir). Aracın camlarını hele ki arka camlarını yılda 2-3 kez açıyorsam açıyorumdur. Arkadaşım 1 hafta önce 2009 dizel clio grande tour aldı 30.000 YTL'ye, onun da arka camları manuel. Hatta camların üstlerinde bulunan tutunma kolçaklarını bile koymamışlar, CD çaları mp3 çalmıyor vs...

Araç donanımları seçeneğe tabi ve isteğe göre ücreti karşılığında artırılabilir. Ben sadece sustalı uzaktan kumanda taktırdım 60 Liraya ve aracıma 5 aydır dertsiz tasasız biniyorum. Kalkışından, seriliğinden, yakarından, kullanımındaki rahatlığından çok memnunum. En sevdiğim yönü içindeki ferahlık, ve dışardan görünüşüne göre iç alandaki genişlik.

Araçtaki en büyük eksiklik ki siz bahsetmemişsiniz, fasılalı silecek olmaması. Yağmur çiselerken sileceği elle attırmak zorunda kalıyorsunuz. En sinir olduğum ve bana en saçma gelen eksiklik bu çünkü sizin bahsettiğiniz renault 9'larda bile bu sistem mevcut. Ona da bir çözüm bulursam sorunum kalmayacak. Çözüm bulamayacağım tek konu çevremdekilerin araca hiç binmeden burun kıvırmaları, aracın ucuz olmasından dolayı kalitesiz olduğunu düşünmeleri vs. Arada beni bunalıma ve komplekse sürüklüyorlar ama takmamaya çalışıyorum.

Düzenleyen : koyay

3. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende koyay a katılıyorum bu bir tercih meselesi extra donanım extra para demek sonuçta bundan çalması demek aynı fiyata daha az donanım demek ama adam donanımı azaltmış ona görede fiyat vermiş herkes in maddi gücü veya arabadan beklentileri aynı olmayabilir,,,örneğin amcam klimalı araba almaz adamı direk hasta ediyor ...bayiye sürekli klimasız modelini sorar...bazı muhabbetlerde denk geliyor bu kasa bu motoru kaldırmaz vs....sonra ekliyor ben 120 yi geçmem diye...

4. TLGYLDZ

TLGYLDZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ÖNCELIKLE HAYIRLI UĞURLU OLSUN BENCE ALINABILECEK EN GUZEL PARAYA HAKKINI BENCE FAZLASI ILE VERIYOR BENDE GENE 1997 MODELI VARDI GENE HYUNDAI BEN VAZ GECMEM ABICIM SEVIYORUM VE HAKKINI FAZLASI ILE VERIYOR BENCE COK IYI BIR ARAC VE UZUN ÖMURLU TEMIZ KULLANDIKTAN SONRA

5. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimde 1,5dizel start modeli var,elekt.aynaydı camdı kolçaktı hepsini geçtimde o fasılalı sileceğin olmayışı deli ediyor beni,ulan bundanda tasarruf edlilirmi,en ufak çiselemede manuel olarak sileceği çalıştırmak çok sinirimi bozuyor,servise fiyatını sordum 125,72 ytl dediler,pahalıymışta meret....

6. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten bunları n hepsini toplayınca normal getz fiyatı oluyor.

7. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ben bursanın bir dağ ilçesinde çalışıyorum geçen haftadan beri ortalık kar buz don ama okula getzle gidip geliyorum buzun üzerende zincirsiz... yokuşu inişi çok olan bir ilçe burası aynı zamanda;
    En ufak bi kayma savrulma olmadı ağır olması sebebiyle kayma yapmıyor iyi tırmanıyor buzda.
    öğretmen arkadaşlarımın hemen hemen hepsi yürüyerek gelmiş bir ben arabayla gelmiştim üstelik...

8. TLGYLDZ

TLGYLDZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    super bence mıllet ımrenmıstır kesınlıkle

9. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    yaylarının sert olması ve yolu çok hissettirmesi dışında bir problem yok.

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

bilgisayarımda buldum paylasmak istedim..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Düzenleyen : 41 YSF 87

11. 5amet

5amet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende kullandığım kadarıyla memnunum... ama yaylar cidden yolda çukura falan girince yada biraz derin bi mazgalan geçince resmen zıplıyo... yavaş geçiyorum sarsıyo biraz süratle geçincede sarsıyo... bu durum sorun olurmu acaba.. çukur falan görünce tedirgin oluyorum. bu konuda sizler ne düşünüyosunuz?

12. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fiyat performans olarak tartışılmaz. Ben çok memnunum. Seriliği, motor gücü, bunun yanında ağırlık faktörüyle yola tutunuşu, yakıt sarfiyatı, ön cam ve konsolun genişliği, ferahlığı harika...

13. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    yaklaşık 1 sene 110 hp lik crdi versiyonunu kullandım. performans/ekonomi olarak çok başarılı buluyorum. ön tarafı oldukça ferah küçük bir araçta olduğunu hissetmiyor insan. park sorunu diye bişey yok her araya park ediyordum rahatça. yalnız diğer araçlardan farklı olarak direksiyon yapısı dikkatimi çekmişti. virajlarda biraz sıkı tutmak gerekiyor direksiyonu. belkide benim kullandığım araç yeni olduğu için öyledir ama şu an admire m var onun direksiyonu böyle değil daha alıştığım gibi. özetle alanı pişman etmeyecek aksine tavsiye ettirecek bir araç https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

14. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende yakıtı düşük harcamaya başlayınca sevmeye başladım

15. score

score Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla şahsen memnunun ama şu bagaj olayı biraz daha büyük olsaydı çık daha güzel olurdu.ama yinede süper diyebilirim

16. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bagajı büyütmek için ya içeriden yada dışarıdan pay vermesi lazım buda iç mekanda daralma dış mekandada aerodinamiği bozardı..

17. sirhamit

sirhamit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bana bagajda yetiyor. Gerekirse arka koltukları yatırıyorum, dünyanın eşyasını alıyor. Getz imi çok seviyorum.

18. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Her gün sabah 5km gidiş akşam 5 km dönüş kullanıyorum. Yani yakıt sarfiyatının maksimum olduğu şartlarda 100km'ye 9 litre benzin yakıyorum. Ş. arası 5.5-6 litre yakıyor. Benzinli ve bu kadar performanslı bir motor için bundan iyisi şamda kayısı

19. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    slmlr bende 2007 1.4 model hy klm getz ımı 1 hafta once aldım ve aracın serılıgı hosuma gııttı deger ozellıklerı zaten bu sınıf 1 arac ıcın yeterlı otomatık camelektrıklı aynaalar fasılası sılecekler tek hava yastıgı...yaktıgı yakıtta bence normal sehır ıcı için...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun nekadar aaldın

Bu Sayfayı Paylaş