Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getzden memnun musunuz

'Getz Forum - Club' forumunda ellyf tarafından 11 Kasım 2007 tarihinde açılan konu

1. getz1.3

getz1.3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun senin içine sindikten sonra gerisi yalan

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bizim amca oğluda cerato almıştı.şimdi sattık İ30 alacaz.komşudda aynı cerato var oda İ30un içine biner binmez ahhh ben araba alırken çıkmış olsaydı diye uzun bi ahhhh çekmşti.onunda İ30 alması yakındır.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. GetzGLS

GetzGLS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim de var bence çok güzel ekonomik bir benzin kullanışı var hiç zorlanmıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

4. 8816

8816 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dizelciyim ama anlayamadığım konu forumun bazı sayfaları yakıttan şikayetci bazıları memun.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. falcon12345

falcon12345 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Getz alanın yakıt dışında derdi olmaz genelde.
    bu fiyata bu donanım ve konforu veren başka marka yok. üstelik Hyundai son yıllarda yaptığı atılımlarla piyasada gerçek ve kalıcıbir marka haline geldi.. artık kimse Hyundai mi deyip burun kıvıramıyor gördüğüm kadarıyla..

6. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama hyundaının motor teknolojısı eskı..1 parcayı 1den cok aracta kullanıyor....yanı sadece o arac ıcın motor veya parca gelıstırmıyor...mesela getz subab tapetlerını aynısını elentrada da kullanıyor..bence ıkısınınde motor teknolojısı farklı olmalıkı...mınımum yakıt sarfıyatı olsun...

7. falcon12345

falcon12345 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

9. Çağrı

Çağrı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    babamda hyundai h100 kamyonet var 1998 model. acenta aldık. baktık kamyoneyi şahane.
    abime de 2000 model accent aldık 1.5 benzin artı lpg. o da güzeldi hiç bir sorun çıkarmadı. konforuda iyi idi.
    bana da 2006 admire crdi aldık. o da gayet güzel ve konforlu.

hyundai markası artık burun kıvrılacak bir marka olmaktan çıktı. yani bakıyorum amcaoğlu 36 milyara megane aldı ama benim admire den öyle çok bi artısı yok. 2 hava yastığı abs esp var. başka bişi yok. arka camlar manuel. ama admire de 4 acm otomatik, tek hava yastığı var. ve fiyatlar neredeyse megane de 2 katı.

avrupalılar alışmış millleti kazıklamaya. eskiden de böyle değil miydi?
    bugün hyundai nin getzi accenti era sı yeni çıkan i30u türkiye de bu şartlarda çok güzel arabalar. admire yi almadan önce bir getz vardı siyah onu alacaktım tam, ama son anda admire de fikir kıldım. zevk meselesi tabi. ama getzler güzel araba. özellikle şehir içi için. bir de motorları güçlü. aracın ağırlığı ile düşününce seri arabalar. 1.4 ve üstü tabi.

10. hamza_2828

hamza_2828 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar ben aracımı sattım ve şu anda aklım çok karışık. ne laıyım diye opel astra 2001 model var onu beğendim birde getz olabilir diyorum ama bagajı nasıl yakıtı nasıl sattığım arac lpg de 25 30 kuruş yakıyordu ve ben artık deli oldum sattım. ne dersiniz bana getz lerin 270 30 kuruş yaktığı söyleniyor. aranızda bu konuda destek alabileceğim a.daşlar varsa msn den de konuşabiliriz. LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇÜNKÜ BUGÜN YARIN ARAÇ ALACAĞIM PİŞMAN OLACAĞIM BİR ARAÇ ALMAK İSTEMİİYORUM.

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    opel iyidir ama masrafı ve yedek parçaları başınızı ağrıtır.bence era 1,5 crdi alın hem yakıttan hemde masraftan kurtulun.performansı konforu v.s cabası....
    maddi durumunuz nedir yani arabaya kaç ytl ayırabiliyorsunuz?

ben sıfır km veya 2007 temiz bir tane era dizel almanızı tavsiye ederim.km de lpg ile30 ykr yakan bir araçtan sonra era dizel size ilaç gibi gelecektir.bagaj hacminde sıkıntı yok 390 lt ve kullanışlı....

ama getz derseniz onunda 1,5 cdi(110hp) motorunu tavsiye ederim.era dizelle yakıtı aynı.fakat bagajı eradan küçüktür.

1,4 benzinli motorunun yakıtıda şehir içi 24 ykr şehir dışı 17 ykr civarında...

12. GetzGLS

GetzGLS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben çok memnunum çünkü çok ekonomik ve sportik bir araba birde modifiye filan olunca çok güzel şık araba oluyor

13. HYPNoTIC

HYPNoTIC Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Getzimden çok memnunum doğrusu. 1.5 motor ve dizel tabiki :D. tam öğrenci arabası süperyakıt tasarrufu sağlıo(Gaza dikkatli basmak lazım tabii :D). istanbulda oturuyorum ve şehir içi yakıt durumu 100 kmde6.4 litre(yol bilgisayarı değeri).(arabam daha 1200 kmde daha da düşeceğini okumuştum).Alacaklara gözü kapalı tavsiye ederim. Performansını da atlamamak gerek 2. viteste yaptığı o patlama, o çekişi hissediyorsunuz ya işte o an insan araba sürmekten zevk almaya başlıyor.
    Düzenleyen : hypnotic

14. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2.viteste 2000 deviri geçtimi roket gibi fırlıyor dimi çok güzel bi duygu
    Düzenleyen : ali78

15. HYPNoTIC

HYPNoTIC Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet gerçekten öyle hatta bazı arkadaşlarım hastası oldu. Onların araçlar benzinli ve 1.6 olmasına rağmen bu kadar ii gitmiyor. Kısacası Getz canavar :D

16. Mobilosman

Mobilosman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getzime bor taktırcam daha önce deneyeniniz var mı ?

17. tiernan

tiernan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar;
    Bende de 2005 model 1340 cc motor hacminde (sanırım 1.4 olarak geçiyor ) Getz otomatik var. Arabam sunroof ve abs haricinde full bi araba. Benim tek sıkıntım yakıt tüketimiydi. Kaç yere gittiysem (hyndai servisleri) hepsinde ayarlarım normal çıktı. Kullanan arkadaşlarla görüştüğümde ortak sorun yakıt tüketimi. Bunda arabanın 1150 kg olması ve düşük motor hacmi yatıyor sanırım. Birde arabanın beygir gücü 60 bg ruhsatta yazan bilgi. Bende istemiye istemiye sıralı sistem lpg taktırmak zorunda kaldım. bugün itibariyle şehir içinde 0.198 YTL (198000) TL yakıt tütekimi var. Şehirdışına bir sefer çıktım ve 130-140 kmortalamahız yaptığımda 0,166YTL yakıt tüketimi oldu. Diğer arkadaşların dediği gibi getz rakiplerine oranla fiyatıın düşük olması ve pek çok özelliği barındırması açısından güzel bi araba. Yakıt tüketimini de bu şekilde hallettikten sonra özellikle çekirdek aileler için tavsiye edebilirim. Hepinize kazasız yolculuklar diliyorum.

18. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Aracınız 1,3 diye geçer, 8V ve 82 beygir gücündedir.

19. tiernan

tiernan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Turgay;
    Ama ruhsatta işlenmiş bilgiler bu yönde yani 60 bg ve 1340 cc

Düzenleyen : Turgay

20. Misafir

Misafir Guest

60bg olanı üretilmedi die biliorm 1.382bg 8 v 1.3 12v 85bg 1.nesil ve 2. nesil bizim araba 2.nesil gayet memnunuz yakıt hariç 320 krş yakıo

Bu Sayfayı Paylaş