Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz teyp

'Getz Forum - Club' forumunda fbuyukkale tarafından 16 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli arkadaşlar ben teybi sökmede zorlanmadım her hangi bir vidası yok servisdeki arkadaşlar da aynı şekilde sökmüştü vida yok getzlerde bildiğim kadarıyla işte resimler.
    çerçeveyi anahtar yada düz tornavida yardımıyla yerlerinden çıkarın

ikinci olarak teybi kendinize doğru çekin (sağ ve solundan karşılıklı çekerseniz daha kolay çıkar.)
    Toplam max:30 saniye

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu Sistem Biraz Hırsızlara Hitap Ediyor Açıkcası...Aynı Teyp Hyundainin Bazı Modellerindede Mevcut Fakat Tırnaklı Değildi..Çok Basit Düşünmüşlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

3. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu eski kasalarda böyle.sizinkide eski kasa getz zaten yani makyajsız getz. yeni kasalarda hem vidalı hem tırnaklı konsolu hafif çıkarmadan çıkmıyor.kolorifer tellerinide çıkarmaya gerek yok.zaten 10 cm dışarı çıkıyo ordan tırnakları kurtarıp teybi çıkarabilirsiniz,zira konsolu takmak için teybin çıkması gerekiyor.ilk önce konsol tırnakları sonrada teybi itiyoruz.

4. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende 2006 getz var.Bunların cd çalarına (yukarıdaki resimlerin aynısından) herhangi birşekilde usb bağlana biliyor mu?Bi kaç yerde okudum da bi kablodan bahsediliyor ama ben 2.el adğm için bulamadım kablo falan.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

5. omr.pkn

omr.pkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2004 dizel getz im var.Teyp vidalı.

6. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim getzdede vidalıydı:D
    sanırım kaset çalarlı modelleri vidalı onun içinde orta konsolu sökmek şart ama sökerken klipslere dikkat edin :D

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim Getz makyajlı ama aynı teyb mevcut o zaman benim teypte kolayca çıkıyor desenize.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    erkanim senin cd calar cikmaz ole kolayca benim nasil cikardigimi biliyorsun hatta birol iel beraber gitmistik yeni cd calari baglatmaya on konsol tamamen sokuluyor ve cd calar 2 vida ile torpidoya montajli yeni kasalarda boyle kim aksini soylerse yalan demis olur resimlerim asagida

on konsol da ustte 3 tirnak yanlarda ise 1 er tirnak ve asagida ise yine 3 tirnak bulunmaktadir,bunu sokdukden sonra ise kalorifer tellerini ve dortlu flasorun kablosunu ayirmak gereklive diger kablo ise kalofire anahtarlarinin aydinlatmasi icin gerekli kablodur onlarin fislerini cikarip cd calarin bagli oldugu 2 vida sokulerek cd calari cikariyruz oyle basit bir is degildir arkadaslarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gifyanlis bilig vermiyelimmmm

diger ustteki resimler eski kasa getz e ait yeni kaslarin sis anahtarlari ortada degil.
    Düzenleyen : U.F.U.K

9. chaos

chaos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim gets'deyeni kasa ve teybin cd çalar'ına ufaklık2 tane bozuk para attığı için ustaya götürmüştüm. Aynen kalyoncumotor 'un dediği gibi usta 30 sn de teybi çıkardı,1 dk dateybi yukarı aşağı sallayarak bozuk paraları çıkardı yani iş en fazla 3-4 dk sürdü ve6-7 ay önce 5 TL vermiştim.Kısacası ön konsol vs.. sökülmedi. Hemde orijinal teyip ve sis farları benimkinde de ortada değil direksiyonun sağ ve solunda.
    Düzenleyen : chaos

10. cagin90

cagin90 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam kalyoncumotorun dediği gibi çerçeveyi çıkardım daha sonra teybe asıldım ama gelmiyor hatta kenarlardan tornavidayla kanırttım, en son çevresine tel dolayıp çektim tel koptu ama sonuç yine başarısızlık:( 2007 model yeni kasa. bi püf noktası varmı bu işin. aynı arabada aynı model ve aynı kasada teybin monajı farklı değildir heralde? yani bi yeni kasada çekince gelen bi başkasında vidalı sistem?

11. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    wallahı arkadaşlar bendede yenı kasa makyajlı 2006 getz var
    orjınal teyıbını panelı sokmeden cok rahat cıkardık
    cıtasını sokup sağa sola cekerek cok rahat cıkardık ve pıonnerı taktık bır arkadasımla beraber benımde sıs varı dıreksıyonun hemen sağında

acaba
    galiba tahmınıme gore sıfır alınan araçlar vidalı
    ikinci el aldıklarımız ise vıdasız cıkıyor
    ÇÜNKÜ ALAN İLK SAHİPLERI SÖKÜYOR OLABILIR başka teyp takarken sonrada satarken eskı ilk orjınal teyplerını gerı takıyorda olabılırler dıye dusunuyorum

cunku bende 2ıncı el aldım .)

12. cagin90

cagin90 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam sanırım teybi tutan bi demir parça var. teybi o parçayla birlikte çıkarmak istersek konsolu sökmemiz gerekiyor. ama sadece teybi sökmek için çekmemiz yeterli oluyor çıkaramadım ben çekerek galiba içerden tutan bi diş var teybi. ondan kurtardığımız takdirde çekerek çıkarabiliyoruz?

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gördüüğm Kadarı İle Gri Konsol Olanlar Tırnaklı Siyah Konsol Olanlar Vidalı...

14. cagin90

cagin90 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konsolun rengi sadece kaplama değilmi?

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gride En Altta Arka Sis Farı Var..Ama Siyahda 4 Lü Flaşör Anahtarı Var... Kaplama Değil... Farklı Konsollar Gördüğüm Kadarı İle..

16. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ersinim biri yeni kasa digeri eski kasa getz esas farklilik galiba bence araclardaki cd calarlarin montajinda oluyor ya fazla onemsemiyorlar montajda sabitlemeye gelisi gusel takiliyor eski yeni gri siyah fark etmiyor anladigim kadari ile

17. cagin90

cagin90 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gri dediğmiz makyajsız kasa diğeri makyajlı kasa getz. makyajlıyıda makyajsızıda çekerek çıkartmış olan üyeler var. ama bilmiyorum abi. dediğinde gibi de olabilir. en kısa zamanda servise gidip bu konuyu ayrıntlı şekilde öğrenicem. en azından öğrenmeye çalışcam:D

18. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gri dedigim full donanim li olandir ......
    Düzenleyen : U.F.U.K

19. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim getz 2008 mdel teybi söktürdüydüm görmedim nasıl söktüklerini ama takarlarken teyibi direk takıp çerçeveyi yerleştirdiler hepsi o vida felan yok bazı arkadaşlarda göğüs sökülüyo deiyolar ama söklmeden takıldığına göre sökülmedende çıkarılırdırr

20. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    valla benim ki goguse montajli idi hatta resimleri yukarida paylasdim sokulurken cektigim fotolari

Bu Sayfayı Paylaş