Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Minumum Yakıt Tüketimleri ( Resimli)

'Getz Forum - Club' forumunda Onur-d tarafından 24 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 getz 1.5 vgt kullanan arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi yazarmısınız..

2. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Şehiriçi 7,5-8 lt 100 km de şehirdışı 4,5 - 5 lt 100 km ortalama da bunlar altına dusmek nasip olmadı daha :((
    Düzenleyen : bilisim

3. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şaka gibi fabrika verileri 4,9 hadi 6 yaksın bu ne benzinliyle arada fark yok o zaman.8 litre dizel yakan arabamı olur.biz zaten şehiriçi kullanıcaz.başka vermi bu konuda yazıcak arkadaşlar.hayır herkesin aracı böylemi bari biri çıkıp 6 falan dese rahatlıycam

4. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    6 LT yakanlarda var peace 6 lt yakıyormus.Ama ben hala beceremedim.Çözüm üretirsen bana da haber ver
    Düzenleyen : bilisim

5. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inanmak istemiyorum bende 2010 mazda 3 impressive var inanın bu kadar yakıyor 1.6 benzinli

6. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çözüm şu aracın arka camına kocaman bu araç 8 litre mazot yakıyor ortalamasına aldanmayın yazmak olur heralde.bi bakayım depoyü fulledim depoyu ortalayınca anlaşılır.işin doğrusu

7. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai internet sitesi verilerine göre araç ortalamada 100 km de 4.5 lt yakacakmış.yani bir depoyla ortalama 1000 km.böyle uçurum olmasını aklım mantığım almıyor..

8. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Şehir dışı 4,5 yakıyorda şehir içi malesef 5,5 yakmıyor bende anlamadım.Bu konuda ki yazıları okudun mu.Vites değişimleri filan sen nasıl kullanıyosun

9. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şöyle diyim eskiden ticari taksimiz vardı 8-10 sene çalışmışlığım var.az yaktırmada yüksek lisans sahibiyim diyebilirim.dizel gazlı benzinli-farketmez.bide taksiden takıntı bu kmde ne yakar mevzuu.ancak ben bu veriye sadece 50 tl lik yakıtla yaptığım 160 km ile evham yaptığım için takıldım.dün depomu fulledim 130-140 km kadar oldu.biraz daha yol yapayım fulliycem.eger dediğiniz degerleri yakarsa ben bu arabaya binmem.hemen yollarım.tamam çok seri rahat ama yani el insaf,yakıt ortalamasını 4.5 yazacaksın.7.5-8 çıkacak bu insanları kandırmaktan başka birşey değil

10. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    105.000 de 88 beygir 2007 4 silindir dizel getz için
    100 kmde 6.2 litre.
    %70 şehirlerarası %30 şehiriçi. depoyu tam fulleyipde denedim. gene yol bilgisayarının gösterdiği 6.2 civarında yakıyor. arabayı 2100 devrin altına düşürmem vites atacağım zaman 3000 devri geçirmem. şehirlerarası yolda asla 95 km/h dan hızlı gitmem.sonuç bu. enjektörler revize olmadan önce 5 litreydi. uzun yolda 4 lere kadar düşüyordu. enjektör revizyonu ve carbon cleanden sonra 6.2 litre oldu. ama tabi araç şu anda 4 tekerli bir roket oldu https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    yakışıda arttı tabi. olsun6.2 yedeşükür https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

11. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilerleyen zamanlarda düşer .

12. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu değerler mükemmel bence Maşallah:)

13. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yarın ilk işim istasyona gidip mazot almak.fulledim 150-160 km yaptım.yarın anlarız ortalama ne kadar yakıyor.6.2 görürsem bende şükredicem.

14. Q lodost34 Q

Q lodost34 Q Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kandırmaca bunlar galiba araçları hep rampa aşağı kullanıp test ettilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

15. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    az önce mazot aldım normal %70 otoban ve %30 şehiriçi kullanımda 100 km de 5.8 lt.187 km;ye 40 tl mazot aldım.21 kuruşa geliyor.5 günlük getz kullanıcısı olarak getz,den anladığım dur kalk trafiklerde çok çok abartılı yakıyor olması.diğer mazotlu araçlarda şehiriçi-şehirlerarası kullanımlarda bu kadar açık ara fark olmaz.

16. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pardon 5.4 litre yapıyor tam 39.42 tl mazot aldım.187 km yol yaptım ev ve iş arasında %70 otoban %30 şehiriçi diyebiliriz.

17. egs1905

egs1905 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.4 motor 2006 getz benzinli, 8.3 ten aşağı düşmedi(ş.içi.) , uzun yola dahaçıkmadım.

18. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaş rahat ol sende bizdensin dizellerde o kadar yakıyor zaten.

19. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    arkadaşlar.
    ben de crdi motorla son denememde yakıt tüketimini ankara'da 4.5 değerine düşürdüm. eve gidiş gelişim toplamda 30 km. aracı 4. viteste 70 km hızda tutmaya çalışıyorum. 3 gündür 4.5 lt değerindeyim. yol bilgisayarının gidilebilecek kilometre hesabı bile şaşırdı. 30 liralık mazotu aldığımdan beri 200 km gider diyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. bu duruma ben de inanamıyorum. ancak bu değere düşürebilmek için gaz bedalını pamuk olarak düşünüp onu ezmemek için çaba sarfediyorum.

20. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şehiriçide önemli açık yolda tamam itirazımız yok ama biraz şehiriçine girince sapıtıyo yakıt değerleri

Bu Sayfayı Paylaş