Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Minumum Yakıt Tüketimleri ( Resimli)

'Getz Forum - Club' forumunda Onur-d tarafından 24 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

2. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Ewt bu yol bılgsayrı çk hassas yaplmış herşey etkilyo ama ben ön hawaları 28 yapyrum 32 ck sert oluyo.

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    hayır normalde hepsı 30 olması gerekıyordu ama bız 3 kısıydık bıde arac full yukluydu resımdekı gıbı

4. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlız benim yakıt michlen energy saver ları çıkartıp brigstone b250 taktığımdada artmış olabilir. emin değilim. energy saver lastik yakışı düşürür mü ? varmı deneyen ??

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    düşürme iddaası var, b250 ler nasıl memnunmusunuz ben kullanmıstım yol tutusu cok super bıde yıpranmıyor kolay kolay

Düzenleyen : onur-d

6. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yol sesi nasıldı Onur?

7. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">abi hatırlamıyorum valla tipoda kullandıgım için şimdi ne desem boş ama hatırladıgım kadarı ile ilk taktıgımda izmitte sehir içinde ilerlerken sanki araba yağın üstünde akıyor gibiydi çok konforluydu ve yol tutusu mukemmeldı <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">[​IMG]

8. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Benimde Eski Tipo'da çok eski lastikler vardı. Değiştirdiğimde aynı şeyleri bnede hisstmiştim. Goodyear GT2 taktırmıştım o zamanlar.. Direksiyon dönüşü bile hafiflemişti. (Hidrolik değildi.)

9. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    değerler çok iyihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Site bir arkadaş energy saver larıyla 100 km de 1 lt yakıt tasarruf ettiğini yazıyordu

11. tahsins

tahsins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

anlaşılan energy saver kullanan yok. ben benim brigstone b250 leri eskitebilirsem energy saver alıp deneyeceğim. şu an b250 lerle 25.000 yaptım halen yeni gibi duruyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifsanırım 50.000-60.000 kilometre sonra anca biter benim b250ler.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    michlenler 40.000 kilometre anca gitti bana. çabuk aşınıyor. ama bariz sessiz, yol tutuşu iyi kaliteli lastik.
    b250, michlene göre çok daha fazla sesli. yol sesi bariz artıyor. ama dayanıklı lastik. bir yamuğunu görmedim.

12. gangster__

gangster__ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni konu açamıyorum soru sorsam cevaplayan olur mu 2004 model 1.3 gls getz var 80 km şehir içi+330 km şehirler arası =70 tl yaktı bu normal bir değer mi ? atiker marka tüp var ama ben hiç memnun değilim şehiriçi 90 km yapıyorum 20 tl yani 9.5 lt ile değerlerden anlamıyorum bu arabanın daha az yakmasını beklerdim bu arabada mı sorun var atikere götürdüm bir şeyden anlamıyorlar garip bir de Türk malı insan bir ilgilenir filtreyi değiştirdiler tamam dediler yine aynı. getzin tüplü 100 km de kaç litre yaktığını nasıl anlarım

13. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    sehır ıcınde 9.5 lt lpg gayet normal sorun yok arabanda

14. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim araç lpgli yolbilgisayarı 10litrenin altına düşmüyor acaba lpg yaktığından dolayı tam ölçemiyormu

15. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2 gün önce 2010 1.5 dizel vgt start aldım ortalama yakıt tüketimi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.50 tl ile 160 km yol yaptıda huylandım.devrine hızına dikkat ettiğim halde.normalmi bu fabrika verilerinin çok çok üzerinde8 litre civarlarına denk geliyor.

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aramıza hoşgeldiniz, öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

sorunuza gelince 50tl ile 160 km yaptığını nasıl ölçtünüz, ölçümde bir hata olabilir belki

17. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lamba direk yanarken 50 tl mazot aldım.tekrar direk yandığında 160 km yol yapmıştım.kafama takıldı fulledim depoyu.nasıl ölçmemi önerirsiniz..şuan 110 km yaptım bile tekrar fullersem anlaşılır heralde.

18. era06

era06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabi fullemeyle anlaşılır şimdi fulleyin kaç lira aldıysa yaptığınız kmye bölün...

Ama tabi şehir içi yanıltıcı olur bu hafta 50 tl ile 200 km yaparsınız haftaya 50 tl ile 250 km yaparsınız çünkü yol hava vetrafik şartları etkiler.En iyi ölçüm fulleyerek uzun yolda yapılan ölçümdür.

Mesela ben 2011 era dizelle geçen gün 650 km uzun yola 110 tl yakmışım
    Düzenleyen : era06

19. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)

ben inanıyorum ..şehir içi benimki 5.9 yakıyor..

20. haros

haros Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    heralde en dogrusu en azından depoyu ortaladıktan sonra almak olur dediğiniz gibi.çünkü fulledikten sonra yaptıgım 110 km nin yaklaşık 90 kmsi otobanda aynı hızla yapıldı ben şehir içi şehir dışı ortalamasını merak ediyorum.25 kuruşa razıyım ortalamada.kullanacagım güzelgahlar hem otoban hem trafik karışık yani teşekkürler iyigeceler..

Bu Sayfayı Paylaş