Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

GETZ KIŞ LASTIK

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda realmuzo tarafından 5 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. realmuzo

realmuzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen katılıyorum arkadasa bır cok artısı var ve yagmurlu havalardada guzel gıdıyor sımdı geldım evden ısyerıne arac hava yagmurlu bıde camlıcadan yenıdogana kadar bayasıddetlı yagıyor aracı frenledıgınde ıse kayma felam da yok cok guzzel duruyorr
    Düzenleyen : realmuzo

2. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler herkese. En iyisi kar lastiği galiba bu durumda. realmuzo arkadaşım tanesini 100 ytl den almıştını sanırım.Lastik ebatlarınız neydi?

3. realmuzo

realmuzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    175/65/14

4. hakki_selvi

hakki_selvi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hakki
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    karlı havalarda denedim. kaydırma falan yapmıyor. diş derinliği fazla oldugu icin yagmurlu havalardada iyi. arac kore malı lastikte kore malı :) anlasıyorlar. (ayrıca yazlık lastikere görede sesde azaldı.)

5. realmuzo

realmuzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk defa duydum kardesım ama hayırlı olsun ama sadece 2 lı kullanma 2 tane daha al bence tam verımlı olur

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    goodyear ultra grip 7+ aldım. 4 x 135 ytl 8 taksit. süper lastik tavsiye ederim. kar, buz ve çamur için özel üretim. ödüllü. buradaki yolda kaldım başlığında ayrıntılı bilgi verdim arkadaşlar. era nın direksiyon hafifledi eskiden bayağı sertti. buz da ise abs çalışmadan durdu her zaman geçtiğim yerde. bölge müdürü de vardı alırken 5 sene kullanabileceğimi söyledi. eylül 2008 imalat ve alman malı. bazı modeller slovenya malı

7. realmuzo

realmuzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun kardesım gule gule kullan bende arastırdım ama benimde michelin aklıma yatmıstı

Bu Sayfayı Paylaş