Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Kara Farları tekrar Krom yapma (resimli)

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda EmreFirat tarafından 23 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. ibrahim81

ibrahim81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    ibrahim taner
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)

orjinal gibi olmuyor demişsiniz attıgınız boya ipek mat gümüş renk boya buda hiç bir zaman örjinali tutumaz krom kaplamalı boya ise bu tür tüp içerisinde atmak oldukça zor ekstara ekipman gerekiyor eger farın içerisini orijinal krom yapmak istiyorsanız mabilyacılar sanayi sitelerinde boya ve vernik atanlara sorarsanız bunun için sadece krom boya atanlar mevcut ve orijinali gibi olur ama far fiyatına yaklaşırmı bilemem ama muhabbeti kurarsanız normal bir boya işlemi varsa oygun bir krom boya attırırsınız diye düşünüyorum örnek burada mdf yani ağaç trevi malzeme üzerine parlak krom boya atma videosu var

2. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhaba orjinal gibi sadece tup boya ile yapilmasi imkansiz tabiki orjinale yakin dedigim gibi :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Abdlkadirbayraktar

Abdlkadirbayraktar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    Abdülkadir bayraktar
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Öncelikle Hayırlı akşamlar. Yaklaşık bir ay önce üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyerekten kırmızı renk 1,4 doch getz aldım eksikleri falan derken anca dışı dikkatimi çekti bunun ön sisi yokmuş ve farların teki soluk
    Elimden elektrik işleri falan gelir ancak bunu orjinalliğini bozmadan yapmam mümkün mü? Yani tesisatı falan çekilimi yoksa sonradan ben mi çekeyim bilemedim. Sisler bagajda kuzu kuzu yatıyor
    Gelelim far konusuna bunu ben camını nasıl açarım acaba

4. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhaba aracınız hayırlı olsun öncelikle , tampon düzgünce kesilir sis farı delikleri . Sis farı ayakları üzerindedir büyük ihtimal . Tampon arkasında delikleri var tam denk gelir montajı yaparsınız :) Elektrik konusuna gelince orjinal düğme ile nasıl kullanabilirsiniz tam fikrim yok malesef ama geçici olarak arka sis farının düğmesine yapabilirsiniz . Bunun için yeni sislerin şaselerini mevcut uygun yerlerden alırsınız artı besleme kablosunu araç içine koyarsınız sigorta panelinin oraya kabloya bir adet sigorta eklerseniz iyi olur , arka sis farının besleme kablosunu düğmenin çıkışından paralel alabilirsiniz .
    Bu işlemi yapmışken paralel aldığınız kablonun düğmeden çıkışını keserseniz geçici süreliğine arka sisleri iptal etmiş olursunuz . daha iyi olur trafikte çok hoş olmuyor :) Orjinal düğme montajını yapabilince orjinale çevirirsiniz bağlantılarını

5. Abdlkadirbayraktar

Abdlkadirbayraktar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    Abdülkadir bayraktar
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Çok sağolun :)
    O zaman ilk iş sis yuvalarını açmak olacak anlaşılan.
    Birde bu farları açmak için ne yapmalıyız :)

EmreFirat bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş