Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz için sis

'Getz Forum - Club' forumunda Mehmet ACAR tarafından 2 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yok sis farları elimde Cumartesi Sabah erken saate hemen randevu aldım, akşama sürmez sanırım yaw, sizde birkaç ilave işlem olduğundan uzun sürmüştür.

2. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok.. xenon ve park sensörlerini bir de alarmı aynı anda taktırdım anaayrı bir gün gitti zaten... arabayı aldığımın ertesi günü taktırdım.. toplam 570 tuttu.. cyclone marka hepsi.. alarm 185 ti.diğer ikisi de kampanya varmış xenon takana park sensörü hediye.. neyse ayrı bir gün sis farı (orijinal) çin istediler belki yoğun olukları içindir..305 ede onu tatktılar.. ben aracı 21.100 aldım 22 ye tamamladım.. :) taktırmayı düşünenler hiç beklemeyin.. araba çok güzelleşiyor karşıdan bakınca..
    Düzenleyen : evrimbayhan

3. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam CHY alsaydın ya, hem spoilerde olurdu, hoş o zaman da park sensörü ile xenon olmazdı.
    Alarmı da gitmişken sorarım bakalım, sanırım ona da 185 falan çekerler, ama şimdi yaptıramam.
    Bu arada ayırlı olsun, aynı model arabayı kullanıyoruz, ben Martta Ötv indirimi çıkınca almıştım hemen, 4000 km yi geçtik, kullandıkça araba daha fazla açılıyor.

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    biz de chy istedik ama yoktu bir de ötv indirimi bitmeen alalık dedik türkiye de yoktu.. spoiler arabaya bir garip hava veriyoçok da güzel durmuyor bence.. yakıtı ne durumda şimdi? bir de alarm tatktırcaklar için arabayı kitleyiince açık camları kapatanlar var benim jeton geç düştü yoksa onlardan yaptırırdım.. servisten bir de camı kapatan modülü sorsana sana zahmet kaça yapıyorlarmış? sisler de şimdiden hayırlı olsun..
    Düzenleyen : evrimbayhan

5. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hepsıde hayırlı olsun spoıler servısde 200 tlden baslıyor aracı aldıgım zaman sormustum pahalı gelmıstı bende kendı aracıma (sıpama) dısarda satılanlardan taktırdım 100tl boyalı ve montaj dahıl cam modulu ıse hepsı burada comda 25 ıle 35 tl arasında degısıyor 4 cam ıcınalın servıse taktırım servısler pahalı satar

6. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sis farını taktdırdım nihayet, ön sis farı için orjinal düğme takıldı, arkadan bağımsız olarak parklar yandığında yanıyor. Düğme için ek 15 tl cret ödedim, aslında düğme 30 tl idi ama beni çok beklettikleri için önce söyledikleri fiyattan taktılar. Hepsi 150 tl ye patladı,far, düğme ve takılması :)

7. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı olsun, görelim resimleri "otomobilinizi tanıtın" bölümünde...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hayırlı olsun.. bursa buluşmasında görüşürüz ama kimse bursa 2009 başlığına yazmıyor :(

9. efemera464

efemera464 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun far, düğme ve montaJ çok uygun bi fiyata gelmiş..

10. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim, gerçekten sis farları çok yakışıyor, arabayı ilk aldığımda sis farını önemsiz bir aksesuar olarak düşünmüştüm ama taktırdıktan sonra gerçrekten görünümü değiştirdiğini farkettim :)
    Darısı diğer arkadaşların başına.
    Araba çok tozlu Çoşkum Abi, serviste yıkatamadım arabayı, acele işim vardı, arabayı temizletirsem fotoğrafını çekerip koyarım.
    Düzenleyen : Hakan Duman

11. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım o fiyata nerden aldın sisleri ? bilgi verirsen sevinirim.

12. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

13. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün arabayı temizleyebildim güzelce, gazyağıyla da sislip parlattım ,sis farı eklenmiş fotoğrafları ekleyebildim nihayet,takılan düğmenin fotoğrafını da koydum.

14. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sadece sis lambası yeterlimi ? yoksa ayrıyetten çerçeve alcazmı ?
    bilen varmı ?

15. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çerçeveye gerek yok, çerçevesiz sadece delik açıp taktılar, çerçeveye gerek yok, eğer düzgün kesilirse çerçeveye gerek kalmıyor.

16. lsg333

lsg333 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım 2009 model getz orjinal sis lambaları 350-400 arası montaj dahil fiyatları ben buna şöyle bi çözüm getirdim çift 20 tl olan sis yuvasıyla aynı büyüklükte olan ledli bi lamba aldım elektiriğinide çakmaklıktan çektim yaktığım zman hem yolumu görüyorum de hemde fazla rahatsız etmediğinden normaldede yaksam bi sorun olmuyor tavsiye ederim resimlerini bi ara yükler gösteririm....

17. lsg333

lsg333 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  18. doganaktas

doganaktas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar bende bir hafta önce araca ön sis taktırmaya karar verdim ve araştırdım fiyatları 60 - 250 arası idi. Ve sonunda istemeye istemeye servise gittim (denizli yetkili servis)orjinal sis farını sordum 190 tl dediler 80 tlde işçilik istediler daha önceden borcum mu görünüyor diye sordum. işçiliği 30 tl ye düşürttüm ve 220 tl ye taktırdım ve takılırken ara ara bekleme salonundan inip baktım. adamlar220 tl istedikleri kadar varmış aracın ön tamponunu söktüler kaporta bölümünde sis farı takılacak yeri oydular ve oyulan yerleri ve kenarlarını orjinal araç boyası ile boyadılar. daha sonra içeriye aynı arka sis farı gibi orjinal düğme yaptılar. ve yaklaış 2,5 saat sürdü. gecelerive yağmurda çok iyi oluyor gayet memunum verdiğim paraya değdi.

19. bariscan111

bariscan111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bende taktırmak ıstıyorum 2006 model son kasa getz ama sanrım sıs farı yuvası kapalı orayı kestırmek mı gerekıyor

20. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet o yuvayı dısarda bulunan kabartının ıcınden kestırıyorsun benımkınde de yoktu ben o sekılde elektırıkcıde yaptırdımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : U.F.U.K

Bu Sayfayı Paylaş