Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

GETZ İ SATTIM

'Getz Forum - Club' forumunda realmuzo tarafından 30 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hayırlı olsun..

13.000tl ye alınan arac buyuk ihtimal haciz yoluyla el konulmuşihale usulu satılan araclardandır..gecende biri 2007 olması lazım opel astra (donanımını bilmem) 16.000tl ye almıştı..

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yusuf nerden aldıklarını bilmiyorum ama ihale yoluyla bankalardan da alınmıs olabilir. Fakat bu denkli bir fark olmaz gibi geliyor bana. Gerci krizden dolayı bankaların elinde cok sayıda araba ve ev oldugunu duymustum. Ben inanmadım 13bin tl e aldıklarına. 13bin tl e gercekten aldılarsa hasarlı bir araç olabir diye dusundum. Fakat, yetkili servisin o fiyatı vermeside bunu cörütüyor. Gerci karsan bayisi 2005 model 700bin km deki ivecoya 27bin tl sayabiliyorsa yeni bir araç satabilmek için. Bu da olabilir.

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlı uğurlu olsun, hocam. Araba benzinli ise 30 kuruş yakıyorsa şehir içi hiç birşey. Bizde 9 senelik Astra G arabamızı sattık. Şehir içi 35 ila 45 kuruş yakıyordu. Uzun yolda ise sakin kullanımla 1150 km yolda 75 lt yakıt yakıyordu. Umarım dediğiniz gibi aracınız 30-35 kuruş yakar, çünkü bilhassa Opel ler şehir içi fazla tüketim sergiliyor.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

ihale yolunda tam bilmiyorum ama ilk ihalede baslangıc fiyatını veren cıkmadımı ihale erteleniyor ve 2. ihalede fiyatta bariz bir düşüş olabiliyor..örneğin 100.000tl lik aracı ilk ihalede 90.000den sunulabilirken ikincisinde 75 den baslayıp 80.000civarı verilebiliyor..
    Düzenleyen : Yusuf

Bu Sayfayı Paylaş