Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz fren balata

'Getz Forum - Club' forumunda bizaman tarafından 25 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. nedony

nedony Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjinal parçaları Bursa ***Yasaklı***'dan alabilirsiniz. Servis konusunda tanıdıkları özel servislere yönlendiriyorlar veya siz istediğiniz serviste taktırabilirsiniz. Yalova yolu üzerinde. tel: 444 20 80

2. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    orjinal balata takımı 80 tl 30000 bakımında değiştirttim

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bir diğer konu ise hava kanallı, hava soğutmalı fren disklerinde tornalama işlemine dikkat etmek gerektiğidir. Haddinden fazla işlem yapılması ileride büyük kazalara sebebiyet verebiliyor. Bana göre en uygunu disklerin orjinaliyle sıfır olarak değiştirilmesidir. Ne kadar olursa olsun torna bu yüzeyi tamamiyle düz alamaz ve merkezden uzaklaştıkça konik paso alır, tecrübe ile sabittir.

Zaten dikkat edilirse sıfır disklerin yüzeyi taşlama işleminden geçmiştir, en doğru yöntem budur...

4. TURAN ŞAHİN

TURAN ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle affınıza sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum.Fren aynası tabiri sanayi dili olup teknik tabiri fren diskidir.Disk tornalama işlemi yapılmadan önce diskin et kalınlığı kumpasla ölçüldükten sonra eğer kalınlık kurtarıyorsa torna işlemi yapılmalıdır.

Bu Sayfayı Paylaş