Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz dizelin arka amortüsöründen gelen ses

'Getz Forum - Club' forumunda deja tarafından 24 Aralık 2007 tarihinde açılan konu

1. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Servislerin bu iş ile kesinlikle ilgilendiği yok kim ne derse desin ben Uçar otoya ne zaman götürsem yağladık sıktık diyip gönderiyolar. Elmas otodan allah razı olsun burçlarımı değiştirip geliştirilmiş burç taktılarda sorun %80 azaldı. Tabi cebimden verip aldığım monroe amortisörlerinde katkısı büyük.

2. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Nekadar para harcadıgınızıda söyleseniz sevinecegiz %80 azaldaysa demekki % 100 cözüm yok bu üzücü ama getz yinede iyi
    Aslında ses filan umrumda degilde beni en cok düşündüren şu
    Servis sesin normal oldugunu söylüyor (Getz için haklı gercekden hepsinde var) amaaaaa ya ve servisdeki arkadaşlar ses normal ise biz anormal oldugumuz içinmi geliyoruz servise ses için neresi normal Allah aşkına

Düzenleyen : umutddogan

3. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ses Normal falan değil Umut Bey. Kim ne derse desin. Bunun için Assan Dingil için ve amortisörler için burçlar geliştirmiş. Bunları söyleyince servistekiler gözümün içine bakıyorlar. Yani demek istediğim ben servis servis gezdim sorunumu elmas oto çözdü. Her servis aynı bilgi, beceri ve iş yapma isteğine sahip değil. Bana maliyeti amortisörlerin işçilik dahil 140-150 ytl civarı bişey oldu. Ama bir ara fırsatım bulursam Hyundai Kaynak Otoya götüreceğim orada sitemizinde üyesi Atakan bey var. Sağolsun kendisi sorunun çözümü ile ilgili bana detaylı ve mantıklı bilgiler verdi. İnşallah bu sesi tamamen keseceğiz.

Düzenleyen : Turgay

4. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Atakan bey bize burada da yardımcı olursa seviniriz Turgay bey elbette normal degil benım söylemek istedigim gelen ses gibi , servis görevlilerin bu ses normal demeleri ne demeli bilemiyorum yani psikolojik olarak karar verdim ses arabada degil benim beynimde servisteki görevliler ban bunu ima ediyor demekki https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yaklaşık 6 yıldır Hyundai kullanıyorum. Özellikle son 1-2 sene sürekli gittiğim serviste bu ilgisizlik ve alakasızlığı sezdim. Bu yüzden sürekli gittiğim servisi bıraktım. En son bakımı Elmas Oto ya yaptırdım.

6. Misafir

Misafir Guest

Elmas oto gerçekten sorun çözmede çok iyi. Yalnız en son, dizel aracımın ilk bakımı için 340 ytl+kdv isteyince irtibatı kestim... Aynı bakımı 190 ytl+kdv ye başka yetkili serviste yaptırdım.

7. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    O kadar fark olduğunu tekrar geri arayıp söyleseydiniz. Kesin yanlışlık vardır. Çünkü o kadar fark olmaz...

8. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servise gidip desem kardeşim bu arkadan gelen sesleri kesin garantiden filan değil parası neyse verecem yeterki kesin desem çözerlermi acaba ne dersiniz

9. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşalr Hyundayi mğşteri temsilçisine email yazmıştım cuma aradılar ve benım için servisden randevu aldılar gititm servise
    aracla gezdik ve söylenen aynen şu
    Getzlerde arka tarafında dingilli oldugundan
    kasis ve bozuk yola girdiginde birbirinden bagımsız olmadıklarından
    bir teker cukurda dıgerı yukarıda oldugundan ses yapıyormuş
    araçımda sorurn yokmuş muş kış bitikden sonra gelip amasitörlerin 2sinide yeni amasitörlerle degişeçeklermiş ve ve ve işte kocamannnnn 0 araba yine aynı yine aynı

10. Misafir

Misafir Guest

benim arabamda yok sorunsuz valla harika ne arkadan amortisörden ses geliyo ne biyerinde tık yok bi plaka sorunu çıkmıştı onu da yapıştırıp çözmüştüm heeh

11. Misafir

Misafir Guest

+1 katılıyorum kardesşim sana..

12. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sizinkiler eski kasa arkadaşlar sorun yeni kasalarda(makyajlılarda)

Düzenleyen : ali78

13. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    plaka kaplama nedir acaba ben de bugün gittiim servise sesler yükseldi diye arka sağ amortisörden geliyor ses hafta içi getirin dediler

14. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    [/QUOTE]
    plaka kaplama  nedir acaba  ben de bugün gittiim servise sesler yükseldi diye   arka  sağ amortisörden geliyor  ses hafta içi getirin dediler [/QUOTE]
    boşuna gitmeyin bişey elde edemezsiniz normal diyecekler yağladık sıktık diyecekler gönderecekler

15. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    EVET bugün akşam gittim servise durumu söledim yarım saat sonra usta aldı dolaştı sonraiçeri soktualdı çıkardı bagajda bişeyler vardı birde kartuş felan düşmüşmüş de onları çıkarmışmış emniyet kemeri yerine takılı değilmişmiş bunları saydı sıktım felan da dedihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifdediğiniz gibi ...içerde kullandı ben yanına oturdum ben kullanırken arka sağdan geliyodu sağa oturdum soldan geliyo ama dışarda hız yaparken ki ses içerde o derce gelmiyo tabi iyi dedim artık napiim anladım ki uğraşmak istemiyolar böle şeylerle
    dedi çok rahatsız olursanız yine gelin dedi bu nedemekse artıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif(geldik işte ne diye bidaha geleyim ki bu soğukta 1 saat doğum yapan eşi bekler gibi soğukta bekletiyolar adam bi yakın biyere bekleme odası koyar
    yaa bide gelip geçiyolar ayakta durduğumuzu soğuktagörüyolar gel kardeşim şurda otur sıcak bişeyler içermisin felan da demiyolar yaaahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    usta amaortisöre baktım bişey görünmüyo dedi
    sonuç olarak lıkırtı sesi devam ediyoorr

16. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun kronik ya ondandır.Bu kadar basit söyleyip çekiliyorlar aradan Türkiyede en kötü servis hyundainin bence Arada istisnalar var ama genelde öle.Allah yardımcımız olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

17. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ses plastiksi bi ses gibi geliyo bana palakalığı söktüm yapıştırmıştım pandizotu da pencere süngerlerinden yapıştırmıştım amortisör sağlam eee daha bu ses nerden geliyo anlamadım tamam dingil mingil burç lar fazlalık deniyo da bunlara niye bakmıyo servis tüketiciyi koruma derneklerine felan mı sölesek acaba ?

18. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    amin amin amin amin amin amin..

19. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aldık bi kere napalım bu memlekette madur olmak günlük hayatın sıradan bi parçası

20. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bu sorunun çözülmemesi gerçekten inanılır gibi değil.

Bu Sayfayı Paylaş