Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz crdi öneri

'Getz Forum - Club' forumunda Hasan D. tarafından 29 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    selamlar. getzimde son bir aydır bir performans düşüklüğü ve siyah duman görmeye başlamıştım. yaptığım uzun araştırmalar sonucunda sorunun enjektör ya da yakıt pompasından olmadığına kanaat getirdim. çünkü bu sorunu genel olarak dipgazlarda yaşıyordum.

ben de her şeyden önce egsoz sizteminde kurumlaşma olabileceğini düşünerek carbon clean yaptırmayı düşündüm. gittiğim bosch servisi bana carbon cleandan çok yeni bir system cleandan bahsetti ve şiddetle tavsiye etti. sadece bir makinenin hazırladığı sıvıyı depoya naklettiler ve ben de uzun yola çıktım.

öncelikle biraz devirli kullandım ve depo bitene kadar siyah duman görmeye devam ettim. ışık yanınca tekrar tepoyu yarımladım. şu an 3. yarım depodayım ve arabanın performansı hissedilir derecede düzeldi. siyah dumanı da iki gündür dip gaz denemelerimde fazla görmüyorum. bu egr sisteminin kurum bağlamaması için bu tür temizliklerin gerekli olduğunu düşünür oldum. getzimden deçok memnunum bu arada.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aracınızın kilometresi kaçta, benim getzin ne kadar sonra ihtiyaç duyabileceğini merak ediyorum da.
    bu arada sürekli kullandığınız yakıt var mı?

3. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    aracım 99000'de şubat ayında aracımı aldım 2006 model bu arada.

aldığımdan bu yana opet kullandım ancak totali de bir kaç defa denedim. totalden daha memnunum gibi hissediyorum. bundan sonra total exelium kullanmaya karar verdim. bir kaç kuruş pahalı ancak yüksek rakamlara alıştık malesef. elimiz mahkum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aynı araca sahibiz anlaşılan,2006 vgt, benim araç 93000de ama ilk çalışma hariç hiç duman çıkmıyor.

5. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    enjektör ve egr sisminin temiz kalması ve kurum bağlamaması açısından bu tür işlemler yapmakta fayda var sanırım. kullanmayı düşünürsen tavsiye ederim.

Bu Sayfayı Paylaş