Arkadaşlar merhaba 1.5 CRDi dizel 2010 model getz'imin alternatör kasnağı dan ses geliyor kasnak değişimi için alternatörü söktüm ama araçtan cikartamadim araştırdığımda Youtube da bı videoya denk geldim arabanın sağ aks'ı sokmeden çıkmiyormuş bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
YouTube videolarında alternatör sökümü nü izlerken bir tane sokme aparatı kullaniyorlarlar bu aparat Getz kasnagini sokerkende kullaniliyormu T50 ve ince diş dişlileri oluyor
merhaba, alternatörü yerinden sökebilirsiniz, dışarı çıkartmadan kafasına aparatı oturtacak pozisyona getirip değişim yapabilirsiniz. kutup başını sökmeyi unutmayın.
sanayideki ustalar değişirken alternatörü sökmeden değiştirmişti bu arada motor kulağı sökülmüştü diye hatırlıyorum.