Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz çok yakıyor diyenlere....

'Sohbet' forumunda Misafir tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben rampa aşağı sıfırın altını bile gördüm

2. Misafir

Misafir Guest

Cut - off olmayan yakıt sistemlerinde yokuş inerken ayağını gazdan çektiğinde yada boşa aldığında yakıt tüketimi0.2olarak görülür, cut - off olan sistemlerde ise bu "0" olur...

3. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu cut off olayı crdi motorlarda varmıdır acep

4. Misafir

Misafir Guest

Yessssss..........

5. victorystar

victorystar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım benzindeyken bu şekilde yakıyormuş aracın. lpg ye geçince nasıl oldu acaba. senin araba yakmıyordur da artık ...

6. Misafir

Misafir Guest

lpg ye alışma dönemi heralde ondan biraz fazla yakıyor 150-200 arası yakıyor bu kadar fark olmasının sebebi kadınların muhteşem kullanımı=validem ve ben ortaklaşa kullandığımızdan ikimizde de ölçtüm böyle değerler ama ilk 1000km fazla yakacağını montajı yapan usta söylemişti...kendine ait araba olmaması ne kötü birşey yahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. Misafir

Misafir Guest

lpg yi fullemiştim 50tl ile 300km yapmış bulunmaktayım ortalama 166 kuruşa denk geliyor ama daha ne kadar gidecek merak ediyorum lpg süper işmiş bu arada.tabi bu aldığım lpg ile 170leri gördüm araba bana mısın demiyor acaba lpg de de gidecek mi diye merak ettim gece iki üçte denedim e5te dün ama gidiyor aynen devam vallahi forewer atiker

8. Misafir

Misafir Guest

lpg sabah altunizadede bitti 52liraya 320km şimdilik benzinden sonra ilaç gibi daha yakıtın düşeceğini söylüyor herkes inşallah hayırlısı.156kuruş gazlayarak kullanınca süper bir değer benim için

Bu Sayfayı Paylaş