Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Arka Süspansiyon Sekmesine Çözüm

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda Prefenxy tarafından 7 Mayıs 2026 00:45 tarihinde açılan konu

1. Prefenxy

Prefenxy Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Caner alaylı
    Yaşadığınız Şehir:
    78-KARABÜK
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar merhaba 2005 model bir 1.5 getz sahibiyim şimdilik ve arka süspansiyondan aşırı muzdariptim benim gibi olan arkadaşlar için mükemmel ve etkili bir sonuç için bu konuyu açtım benim aracımda arka kısım sanki çukura girdiğimde yerinden çıkacak gibiydi arkada oturan benim 40 yıllık günahımı söverek alıyordu arka süspansiyonlarım patlak çıktı fakat ondan önemlisi herhangi bir parçacıya gidiyoruz ve golf 4, bora araçlarının arka süspansiyon takozları var sarı onları alıp toz körüğüne bir tık fazla olacak şekilde geçiriyoruz ve sonuç aşırı rahat bir süspansiyon yaptığınızda bana teşekkür edersiniz maaliyet 2026 mayısda 300 tl onları da beğenmezseniz tempra yayıyla da çözen arkadaşlar var sanırım ama deneyin aşırı memnun kalacaksınız

MAERKEK bunu beğendi.
  2. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,574
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Armut takoz denilen parça bu şekilde uyum sağlıyorsa yapabilirim. Orjinali yok diye değiştirmiyordum. Çukura girince sert vurmayı hissediyorum.

3. Prefenxy

Prefenxy Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Caner alaylı
    Yaşadığınız Şehir:
    78-KARABÜK
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Tozluğa sert şekilde geçiyor ve sert vurmadan eser kalmıyor ama getzin kendi arka stoper takozu aynı şekilde değil yine sert şekilde vurmaya devam ediyor tavsiye ederim takoz bu kadar değiştirir mi diye bende çok düşündüm bende bir abiden duymuştum forumu baya aradım internetten aradım fakat böyle bir bilgiye rastlamamıştım değiştirince arabanın kaderi değişti

Bu Sayfayı Paylaş