Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz amortisör

'Getz Forum - Club' forumunda servis şefi tarafından 13 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. guneyegeli

guneyegeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar, benim Haziran 2008 çıkışlı Getz 1.5'de bir süredir arkadan ses geliyordu ve Büyükçekmece-Bikam Hyundai servise gittim..Oradaki yetkili usta ile test sürüşüne çıktık ve özellikle parke yola girince çıkan tıkırtıları dinlettim..Ardından aracı incelediler ve arka iki amortisörün arızalı olduğunu ve merkeze sipariş ettiklerini söylediler..Hafta içi yenileri geldi ve sadece en çok sesin geldiği sağ tarafı değiştirdiler,çünkü gelen sol amortisörde arızalı çıkmış..bugün o sol amortisör de değişti ve kendimi Mercedes'te sandım:p:) Abartıyorum tabiki ama o tıkırtılar tamamen bitti:))Ayrıca tüm bu süreçlerde de hiç sıkıntı çıkartmadan ve hatta banayansıtmadan hallettiler herşeyi garanti kapsamında..Getzimi çok seviyordum ve bugün birkere daha aşık oldum:))

2. Misafir

Misafir Guest

Geçmiş olsun kardeşim, halledildiğine sevindim...

3. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçmiş olsun

4. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    geçmişolsun iyigünlerde kazasız belasız kullan

5. guneyegeli

guneyegeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..İnşallah hepberaber o iyi günleri görürüz..

6. ufukyayla

ufukyayla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben asıl sesin bagajın üstündeki plastik kapağın (koltukların üstüyle hizalı olan) yan bağlantı muylularından geldiğini tepit ettim. Ona bi çare düşünüyorum.

Düzenleyen : ufukyayla

7. miroğlu

miroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    herkeze selam nihayet bende verdim arabamı serviste şimdi amortisorları değişiyo bide triger kayışı benim patlak amortisordan kurtuluyorum :D

8. guneyegeli

guneyegeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de arkadan ilk ses gelmeye başladığında o kapaktan şüphelendim ve kapağın plastik aksama temas ettiği yere yumuşak bant çektim..ses kesilmeyince sırada stepne bölgesi vardı, oraya da bulaşık süngeriyle destek yaptım geçici olarak yine ses gitmedi..hatta bagajın arkaya bakan duvarındaki iç plastik aksamla gövde arasına da bulaşık süngeri koydum yine olmadı:)) en son çare servise gitmekti ki tüm mevzu amortisörlerdeymiş:))

Bu Sayfayı Paylaş