Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz amortisör

'Getz Forum - Club' forumunda servis şefi tarafından 13 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    okullar tatile girsin bende sansımı deneyecegim baska bir serviste...

2. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yaptıkları çok ayrıntılı bişey değil çok uzun sürmedi araba yinede yağ gibi olmuyor sonuçta artık benim servisle ilgili yapacağım bişey kalmadı amortisörleride değiştirirler belki diye düşündüm ama sanırım sadece 2 burcu değiştiryorlar onlarıda bagajın içinden bundan sonra benim yapacağım aracın lastiklerini doğru dürüst sessiz ve yumuşak bir lastikle değiştirmek olacak

3. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ali bey hangi servise gittiniz izmir de değil mi gittiğiniz yer yani hyundai yazı göndermiş felan dediniz mi ?

4. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    izmir değil aydın servisine gittim bülten gelmiş usta kendi söyledi hiç sormadım bile ben sadece arkadan gelen seslerden şikayet ettim  tavsiye ederim izmirdeki gibi sıra derdide yok 1 saatte işim bitti çıktım izmirde kaliper den gelen sesi 3 defa gitmeme rağmen halledememişlerdi aydın serviste kendi geliştirdikleri yöntem ile tamamen kesiyorlar bi daha sesi duymamak üzere kurtuluyorsun

5. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ali bey peki ''yinede yağ gibi olmuyor'' demişsiniz yani lıkırt lıkırt diye gelen ses de azalmamı var tamamen kesilmiyor mu?

6. Misafir

Misafir Guest

bu sesi merak ediyorum aslında nasıl birşey 3yıldır tık demedi maşallah araba bir tek sağ ön taraftan es gelmişti bir kere amortisörle ilgili bir sorunum olmadı şimdiye kadar

7. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yüzde 60 bir azalma var seslerde yüzde 20 de bana kalırsa lastiklerden kaynaklanıyor geri kalan yüzde 20 de her arabada olur o kadarı kısacası ben beğendim

8. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servis şefi uzun zamandır yazmıyor

9. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <table ="tableBorder" align="center" cellspacing="1" cellpadding="3" style="table-layout: fixed; text-align: left; border-top-width: 1px; border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 1px; border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-top-color: rgb(182, 185, 203); border-right-color: rgb(182, 185, 203); border-bottom-color: rgb(182, 185, 203); border-left-color: rgb(182, 185, 203); : rgb(255, 255, 255); width: 98%; "><t><tr ="msgOddTableRow" style="height: 200px; min-height: 200px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; : rgb(248, 248, 252); "><td valign="top" ="msgLineDevider" style="border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-top-color: rgb(225, 227, 236); border-right-color: rgb(225, 227, 236); border-bottom-color: rgb(225, 227, 236); border-left-color: rgb(225, 227, 236); border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-top-width: 1px; "><div ="msg" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; width: 100%; margin-top: 2px; margin-right: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 2px; : left; overflow-x: auto; overflow-y: auto; ">(Bu zaten daha önceden vardı tam bir teknik bülten değil sadece saha çalışması,daha önce ben bu konudan bahsetmiştim yanılmıyorsam,evet burçler uzatıldı ve iyi sonuç alındı,ancak daha ötesi var bu konunun her servise 3 adet amortisör burcu ve amortisör lastiği yollandı ve pilot seçilen araçlara takıldı bunu geri dönüş bilgilerine göre bülten ile hayata geçme oranı büyük.Sizin bahsettiğiniz sadece burçtu bu daha kapsamlı.Benim fikrime gelince son yapılan çalışma hayli başarılı arkadaşlar,ancak unutulmamalıdırki aaraçlarınız hackback ve arka takım dingilli sistem olduğu için sesi sıfıra indirmek imkansız bu bilgi unutulmamalı.) <div ="msg" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; width: 100%; margin-top: 2px; margin-right: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 2px; : left; overflow-x: auto; overflow-y: auto; ">başka bir forumdan alıntıdır  </td></tr><tr ="msgOddTableRow" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; : rgb(248, 248, 252); "><td ="msgLineDevider" style="border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-top-color: rgb(225, 227, 236); border-right-color: rgb(225, 227, 236); border-bottom-color: rgb(225, 227, 236); border-left-color: rgb(225, 227, 236); border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-top-width: 1px; "></td></tr></t></table>

10. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ali plakalığını kontrol et derim ben oda felaket ses yapıyor. Ben camlara takılan fitiller ile hallettim. Bence yiğne söylüyorum benim seslerin minumuma inmesinin sebebi monroe amortisörler.

11. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    plaka bagaj kağağına yapışık ses yapması imkansız lastiklerin biraz daha eskimesini bekliyorum yumuşak bir lastik takacam daha iyi bir sonuç alacağımı sanıyorum bu arada Turgay senin sadece bagajın içindeki burçlarmı değişti yoksa yukarda yazdığım gibi 3 ayrı burç ve lastikmi değişti

Düzenleyen : ali78

12. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servis şefi de kayboldu daha haberdar etmiyor bizi gelişmelerden... ali78 dışında bu bültenden yararlanan yokmu?

13. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yok benim alttaki burçlar değişti dingilin orda olanlar. Amortisör burçlarınıda ilk servise gittiğimde değiştiririm. Zaten yukarıda bahsedilen 3 ayrı burç ve lastik sanırım deneme aşamasında benim aracın bakımı mayıs ortası haziran başı gibi. O zamana kadar zaten çözerler bu işi böyle bir çalışmaları varsa. zaten çözmeslerde bende öle çok dikkat etmeden ses falan duyulmuyor.

Düzenleyen : Turgay

14. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    umarım çözerler artık 

Düzenleyen : ali78

15. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İzmir de koskoca çakırlar ve yükseliş varken Aydın a gitmek bana tuhaf geliyo ben burdaki servislerle görüşeceğim Aydın da yapıldığını ve bülteni ???soracağım
    Düzenleyen : kara

16. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    izmir yükselişi aradığımda böyle bir bülten olmadığını ve getzlerin ses sorunu da olmadığını söylediler çakırları aramadım bile çünkü 3 sefer gitmeme rağmen bir pim sesini bile kesemediler aydının avantajı çok yoğun bir yer değil gider gitmez aracı alıyorlar yaparlarken seyrediyorsun yani bazen 3 usta birlikte çalıştıkları oluyor araçla hummalı bir şekilde ilgileniyorlar yani benim içime siniyor izmirdeki servis olarak kötüdür demiyorum ama çok sıra var yoğun olduğu için bir an önce gönderelim telaşındalar sonuç olarak ben memnun kaldım sorunlarımı hallettiler sağolsunlar ve maksimum 1.5 saatte çıkıyorum izmirde 10 gibi girdimmi servise öğleden sonra 3, 3 buçuğu buluyor

17. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kesinlikle hiç bir ücret alınmıyor değilmi ama ben gidersem sölerim bakın aydındaki servis yapıyor siz niye yapmıyorsunuz bundan sonra ilişğimi keserim sizinle derim(gerçi kesersen kes çok da tınn derler yaahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif)
    Düzenleyen : kara

18. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sana tavsiyem bültenden filan bahsetme direk arkadan gelen seslerden şikayetçi ol ben öyle yaptım yapmasalardı normal filan deselerdi kendimi hazırlamıştım patlamayahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif ama kendiliğinden oldu yaptılar

19. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben gittim zaten olmadı sıktık mıktık dediler
    sonra müşteri memnuniyetinden arıyoruz dedi bi bayan böle böle gelmişsiniz durum nasıl şikayetiniz devam ediyomu dediler dedim hiç bişey yapılmadı ki memnun değilim dediler o zman randevu verelim bize gelin dediler ama daha gitmedim gidicem boş bir vakitte bayan ismini de vermişti ona gidicem ona sölicemböle böle aydında ki servis yapıyoöuş yapmazsanız oraya giderim bundan sonrada buraya gelmem dicem kısaca patlıcam yaniihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Halaa gidemedim zaman olunca gideceğim....

Bu Sayfayı Paylaş