Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz amortisör

'Getz Forum - Club' forumunda servis şefi tarafından 13 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Hyundai Uçar plaza ile yaptığım görüşmede böyle bir teknik bültenin gerçek olduğu bilgisi gelmiştir, ancak mesajı atan kişininaçıklayıcı cevap hakkını kullanıncaya kadar bu mesajın dikkate alınmaması rica olunur....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

2. Misafir

Misafir Guest

Sevgili servis şefi, Era daki arka amortisörün zıplatma sorunu nedeniyle amortisör araştırıyorum değişik markalarda. Bu ayın sonunda bir denememiz olacak. Ben bu ayın sonunu beklemeden başka bir amortisörcü ile görüştüm... Era ların amortisörünü sertleştirerek zıplamayı ortadan kaldırmışlar. Başka bir arkadaşta amortisörlerine müdahale ettirmiş ve zıplamayı büyük oranda engellemiş. Ya sağda solda atelyelerde bu amortisörleri düzeltiyor insanlar ama koskoca Hyundai bu durumu görmezden geliyor. Bunların mühendislerinin hiçmi kafası çalışmıyor. Bu hafta sonu bende amortisörlere müdahalede bulunacağım. Araç eskidi ama Hyundai hala zıplatma sorunu üzerinde çalışıyor daha çözemedi...

3. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sayın servis şefi servise gittiğimiz zaman servistekilere ne diyelimki burçları ve amortisörleri değiştirsinler o sesleri duyduktan sonra artık normal diyebilme şansları varmı vy hemen gereğini yaparlarmı tşk

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar Çoşkun abinin yazısını okumuyormusunuz yukarıda yazanı.mesajı atan kişininaçıklayıcı cevap hakkını kullanıncaya kadar bu mesajın dikkate alınmaması rica olunur.... Daha ne soruyorsunuzhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    e napalım çok heyecanlandık birden kendimizi tutamıyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaşlar 15 dakika önce Şentürkler Plaza'yı aradım böyle bir bültenden haberiniz var mı diye servis yetkilisi haberleri olmadığını söyledi.Aracı getirin bi bakalım dedi.Garanti kapsamında olup olmayacağı aracı gördükten sonra söylenebilirmiş...

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İnşallah böyle bir bülten yada uygulama olurda aracımı 60 bin km bakımında herşeyi yapılmış biçimde alırım. Coşkun hocam bu konuda senden cevab bekliyorum.

Eğer böyle bir imkan olursa süper olacak.[​IMG][​IMG]

Düzenleyen : GRAFTT

8. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın servis sefi bizi aydınlatırmısınız. servise gittiğimizde sadece boyle bir bulten var yararlanmak istiyormuyuz diyecez. sizde boyle bir problem yok diye geri sevrilmek istemiyoruz. bulundugumuz illerdeki servise gittimizde isimizi sansa bırakmak istemiyoruz. lütfen gerekli ve ikna edici bir acıklama yaparmısınız.

9. servis şefi

servis şefi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben daha nasıl bir açıklama yapayım getzle /vuruntu sesi gelen garanti kapsamındaki getzlerin amortisörlerinin değişmesi gerekiyor/ ilgili böyle bir bülten ulaştı elimize,biz servisin duvarınada astık bu kağıdı.şu ana kadar belki 20-25 aracın amortisörünü değiştirdim sonuçta benim mecburiyetim olmadığı halde size yardımcı olmak için bu konuyu açtım hmde bu yoğunluk içerisinde her serviste bu bülten var yok diyen servisler prosedürle uğraşmamak için yalan söylüyorlar ama müşteri kaybediyorlar servise gittiğinizde atölye şefiyle veya garanti uzmanıyla görüşmeniz daha iyi olur son olarak eğer inanılmıyorsa konu ve üyeliğim siteden kaldırılabilir

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Pardon ama hangi servissin.Ben gelip o bülteni o astığın kağıdı görmek istiyorum

11. 4polat

4polat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mehmet POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sayın servis şefi verdiğin bilgi için teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dilerim. Çok şikayetçi değilim ancak Nisan ayında servise gittiğimde amortisörleri iyileştirilmiş olanlarla mutlaka değiştiririm...

12. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın servis sefi peki belli bir sureyi kapsamıyor degilmi. devam edecek yani süre kısıtlaması yok.

13. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Servis şefi size kastı bir durum yok. Sizin hangi serviste çalıştığınızı soruyoruz haliyle. Eğer nerde çalıştığınızı derseniz araçlarımızıda oraya götüreceğiz elbetteki...

14. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sayın servis şefi bizi bu konuda uyardığınız için çok teşekkür ederiz siz burda yazmasaydınız hayatta böyle bir şeyden haberimiz olmayacaktı çünkü servislere (en azından benim gittiklerime) bir sorun için gittiğimde her seferinde yağladık sıktık bi sorun yok diyip yolluyorlar şimdi servise gittiğimizde bu bülteni söyleyip bi sonuç elde edebiliriz umarım

15. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün itibariyle trabzon çakırlar servisi aradım. bana boyle bir bulten gelmediğini ve oyle bir bultende gelse musteriyle paylasılamayacagını, gelen arabaların arızalarına bakarak ustaların karar vererek eskisi gibi civataları sıkma ve parca degistirmeye yetkili oldugu soyledi. yani işi yokuşa surme var gibi geldi bana. kendi servislerinden olumlu bir haber alan varmı.

sayın servis sefi siz neredeyseniz oraya gelsek hic boyle zorlanmadan halletsek.

16. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın servis sefi en azından boyle bir bultenin fotokopisini çekip yada resmini cekip burda yayınlasanız. elimizde bir belge olsa. belgenin üzerinde servisinizin ismi yada sizin isminiz varsa gözükmesini istemiyorsanız karalarsınız. bizide rahatlatmıs olursunuz. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

17. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SAYIN SERVİS ŞEFİ BU VURUNTULAR GENELDE ARKA TARAFTAN AMA BAZEN ÖN TARAFTANDA GELİYOR,EXTRA PARÇAMI TAKIYORLAR YOKSA KOMPLE AMARTÜSÖR MÜ DEĞİŞİYOR,BU ARADA 4 TEKERİNKİ DE DEĞŞİYORMU,GETZLERDEKİ BU SIKINTIYI HYUNDAİ KABUL EDİYOR DEĞİLMİ,BİR DE ŞUNU SORACAĞIM YENİ YAPTIĞINIZ GETZLERİ KULLANDIĞINIZDA ÇOK FARKETTİ Mİ YANİ SORUN ÇÖZÜLEBİLMİŞMİ

18. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Evet bu bültenin tam metnini bize bir şekilde gösterirseniz çok iyi olur . Ayrıca yapılan bu ilşlem ne derece başarılı sizce...
    Böyle bir bülten yayınlandıysa neden çekiniyorsunuz ki yetkili servislere böyle bir yazı gönderildiyse herşey normalse çekinmenize ne gerek var ki bu alenen açıklanmadıkça bizim ne işimize yarar ki
    Düzenleyen : kara

19. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rize ve ordu servislerini aradım. rize servis 1-2 saat sonra dondu evet bulten var dedi. buyrun gelin ilgilenelim dedi. okullar tatil olunca giderim artık...

20. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bugün servise gittim arka bakalitlerin ordaki kapakları söküyorlar ordan bi parça değiştiriyorlar ayrıca fren kaliperinden gelen sesleride tamamen kesiyorlar nasılmı  fren kaliperinin ses yapan pimini söküp muslukçuların kullandığı teflon contayla sarıp tekrar takıyorlar ses tamamen kesiliyor

Bu Sayfayı Paylaş