Arkadaşlar merhaba bir çok getzde gördüğüm sanırım orjinal hyundai 5 kollu jant ama piyasada maalesef bulamıyorum. benzer jant öneriniz var mı? hangi markalarda bulabilirim? 14 inç birde benim lastikler sıfır takıldı lastikleri değiştirmek istemiyorum..
https://www.oto724.com/urun/megator...-silver-machined-celik-jant-tek-jant-siparisi Benden size tavsiye, jantlar 14 olduğu için çerçevesi krom vb gri bir jant yerine linkteki gibi siyah çerçeveli alırsanız daha güzel bir görüntü olacaktır, diğer türlü lastik normal ancak yanak kısmı donut gibi durabilir. Linkteki jantı tamamen görsel olsun diye paylaştım.
Linkteki gibi jant stilleri çizilmeye en müsait ürünlerdir. Arkadaşın zevki tabi ama Getz için orijinali almak en normalidir diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet evet bir de o durum var, ekstra bir dikkat istiyor bu tür jantlar ama işte sanki daha hoş durur gibi geldi.
Teşekkür ederim yorumlarınz için ama orjinal jantı bulamadım bir türlü internette. sahibinden de falan da bulamadım ama benzer model avr mı bildiğiniz? cms olur kormetal olur fark etmez
Ben 2013 i20 me plazadan çıktığından bu yana tenekeleri çıkartıp , üç çeşit jant taktım. Jantların ilki HRS Taiwandı , birine bir kusur oldu satan lastik bayi -jantçı , jant bir akım , bir modadır devamının bulunması bir süre sonra imkansız olur , orijinal jantlar bile bir süre sonra kaybolur dedi. Tekrardan net üzerinden KM aldım bir takım .. en sonunda da CMS 1059 Silver aldım. Son jantım da güzel ama KM ler daha güzel görünüyordu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz geç yazdım kusura bakamyın, son cms jantı aslında çok beğendim fakat 14 inç olanını maalesef bulamadım