Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 2006-2007-2008

'Getz Forum - Club' forumunda knnrgc tarafından 28 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet bence de getzin direksiyonu normal bir hidrolik direksiyona göre daha ağırdır. ama hidrolik olmayan direksiyona göre çok daha iyi.

2. knnrgc

knnrgc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bilgiler için teşekkürler tahsins

3. knnrgc

knnrgc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Triger kayışlı değil zincirli ise 90.000 bakımında değişmiyor o zaman.

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3

5. mestolmak

mestolmak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fazla yakma konusunu pek bilimiyorum ama tanıdığımın accent tine bindiğimde hyundai den hoşlanmaya başlamıtım... rahat gelmişti. araba gerçi genelde o accent e 2011 linea dan sonra bindim 1. viteste hızlanmıyor linea 2. viteste gitmeye başlıyor...hyundai ise sürdüğümüzde gaza basıyorduk hafif hemen altından kaçmak istedini belirtiyordu... bide bu internetten bakmış olduğum araça sahibi yanlış yazmadıysa 101-125 hp arası olarak işaretlemiş. yani 110hp sanırım..4 silindir 16 valf yazıyor... sizce 110hp olanlar nasıl acaba bide bu araç 110hp mi? bildiğim kadarıyla forumdan yanlış öğrenmediysem 110hp ler full oluyormuş sanırım . yada yanlış hatırlıyorum
    iyi forumlar.herkeze

6. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    öncelikle 110 hp lik getzi dısarıdan anlamak icin sonroofu olup olmadıgına bakmalısın. daha sonra ic gögüs kısmının ortası gümüs gri dir.iç kapı kolları gümüs renk olmalı ve orjinal celik jantlı olmalı.
    bence cok büyükzevkle binebilecegin ve performansın tadını alabilecegin turbo dizellerden biri.. fazla gazlamayı tetikliyen bir arac yakıt ekonomisi yapamaya bilirsin :)
    Düzenleyen : hakan84

7. mestolmak

mestolmak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ozamann yanlış verdi herhalde ilanı veren kişi ne çelik jant var ne gümüş rengi kapı kolları nede sonroofu var... aslında siyah olsa bide pek düşünmeye gerek kalmıcak mavi rengi buz mavisi gibi bişey 2.el araba konusunda en sakat şey renk aslında temiz araba bulurusun bazen rengi çok garip kaçar ... bide yakıt konusunda bişey sorucam pek agrasif araç kullanmayız ailecek... bi babam kullanır onunda bu araçla işi olmaz zaten sakin kullanımda normal yakma değerlerini geçirmeyiz herhalde.. siz misal hakan84 yakam konusunda şikayetiniz varmı...daha iyi bi araç varmı getz kadar edeceğini düşündüğünüz... bide era ların motorlarıyla aynımı getzzler . iyi forumlar.

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    değişmiyor, ancak forumdaki bazı arkadaşların triger gerdirmeleri ses yaptığı için değiştirme ihtiyacı duymuşlardı, ama normal koşullada değiştirmiyorsun.

9. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    ben aracimdan oldukca memnunum. Bu benim 2. Getzim onuda donanim yüzünden degistirmistim. İlki start ti oyüzden yani. Performans olarak bu fiyata daha iyisi yok. Yakit olarakta cok iyi tabi dizel den bahsediyorum. 2 arkadasimda peugeot 206 var dizel hdi. Fiyati getzle ayni gibi yakit olarak biraz daha az yaktigini söylüyolar. Dogru dur. Ama fark en fazla 00,2 kurus ama onlar 68 beygir. Bizimkiler 88 beygir ee okadar olucak.
    Bide muadil olarak fort fiesta var. Oda az yakar. ama donanim ve teknik özelliklerde getz bence bi adim önde
    Peugeot 206 larda onlarca kronik sorun var ve parcalari cok pahali. o yüzden 206 + cikardilar onun hakinda bilgim yok.

Ford fiesta eski kasalarda fena degil ama temiz bulman cok zor. genelde sirket araclari oluyo. Temizleride cok pahali ve yedek parca fiyatlarida getz ten tuzlu.

Biradaha bütce arttira bilirsen bence hyundai i20 de baka bilirsin. Gercekten güzel bi arac getzin gelistirilmis hali sonucta..ve 1.2 benzinli benzinli modellerininde az yaktigini söylüyorlar..

10. mestolmak

mestolmak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrardan meraba aracı abim alıcak yani parayı o ödücek:) geçen gün getz e bakmaya gittik 16 valf 110hp di..çelik jant sanruff falan yoktu anlamadım . epeyce kazası varmış tamircide çıktı.sahibi kem küm etti.almadık almamakla kalmadık abim getz den soğudu... çok boş buldu araçı ..dün bi c3 denk geldi bursa dan aradık aynı gün ankaradan aramışlar.bakmaya gelceklermiş bu günde almışlar. c3 ler hakkında bilgisi olan varmı acaba denk gelen araç 2004 model1.4hdi 92hp 87.000 km full cam tavan ,4hava yastığı,abs esp v.s özelliklere sahip. ve baya iyi galeride binmiştik... bagaj falanda baya büyük... bu gidişle 206 alcaz sanırım bi tanıdıka çıktı temiz sıfır almıştı araçı 138 ooo km de 2006 model 14hdi bakımlarını yeni yaptırmış kayışları falan herşeyi değiştirmiş lastikler yeni çelik jantlı ama internette 206lar hakkında pek hoş şeyler yazmıyor. bu aralar araçlar biraz pahalı sanki... umarım başka bi araç denk gelir takipteyim herkeze iyi forumlar.

11. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    bence fransiz araclardan uzak durun derim. Özellikle peugeot 206 lardan. Cok fazla sorun cikartir.geriye alman ,italyan, japon ve kore araclari kaliyor.
    20.000 tl civarina cikarsan
    Punto 1.3 mjt
    Opel corsa 1,3 cdti
    Ford fiesta 1.4 tdci
    hyundai i 20 75 hp crdi bulabilirsin

Ama daha ekonomik dersen
    getz 1.5 vgt
    206 1,4 hdi
    Palio 1,3

Bu araclar kaliyo geriye

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    206dan uzak durun da C3'den zarar gelmez. Otomatik olmadığı sürece sıkıntısı olmaz. Cam tavanını kontrol edin, yıkamaya götürün aracı su alabiliyor çünkü

13. knnrgc

knnrgc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tekrar merhaba;

2011 Kasım'da bu konuyu açmıştım. O zaman baya bir niyetim olsa da bazı nedenlerden dolayı araba alma olayını askıya almıştık. İnşallah bir aksilik olmazsa bu nisan ayında bir araç almak istiyorum.

Getz o zamandan beri içimde uhde olarak kaldı. Ne zaman siyah Getz görsem içim gidiyor. Ama gel gelelim fiyatlar aşırı derecede arttı.

Diğer markalardaki araçları da araştırdım. Fakat bazısının tipini beğenmedim bazısınında parasını.

Bir tek şu anda aklımda 3 araç kaldı.
    Fikirlerinizi almak istiyorum.

Chevrolet Kalos HB 1.2 S / 1.2 SE - 2005-2006 Model
    Araç yakıt konusunda iyi olduğu ama plastik kalitesi ve güvenliğin baya sabıkalı olduğunu söyleyenler var. 1.4 SX olanları donanım olarak iyi gibi.

Chevrolet Aveo HB 1.2 SE / 1.2 SX - 2006 - 2007 Model
    Kalos tan hiçbir farkı yokmuş dediklerine göre.

Bu 2 aracın bana göre artıları düşük kilometreli olmaları ve vergilerini oldukça uygun olması.

Hyundai Getz 2006 - 2007
    Şu anda maddi durumum en fazla 2006 yı almama yetiyor. 2005 - 2004 olanlarda arka tarafı çok beğeniyorum fakat ön tarafa bir türlü ısınamadım.

Şimdi bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok memnun olurum.

- 2006 modelörneğin 130.000 km de bir araç alsam banaçok sorun çıkartırmı.

-2005 modelolanlardaklima yada hidrolik direksiyon olmayan varmıdır.

- Bu getz lerin fiyatları düşer mi?

14. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    chevıden uzak dur,

15. knnrgc

knnrgc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  16. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhaba hocam bende bir getz sahibi olaraktan tecrübelerimi yazım arabam 1.4 benzin/LPG li yakıt olarak eniştemin dizel accentinden daha az yakıyor ayrıca çok atik ve seri park sorunu yok içine binen herkez dışarıdan ufak gözüktüğünü iç hacminin çok rahat olduğunu söylüyor gerçektende öyle içi geniş ve rahat benim lpg simit o yüzden bagajda sıkıntı yaratmıyor arabamın rengide çok dikkat çekici bi bakan bida bakıyo bu renkten fazlada yok zaten lpgde ben pek sıkıntı yaşamadım bi sorun yok yani ben tavsiye ederim direksiyonda bana göre kuş gibi ayrıca arabam satılık ilanı aşada satmamın sebebide aile büydükçe bagaj yetmiyor kamyonet tipi araç almak için satmayı düşünüyoruz 5 senedir bilfil kullandım beni hiç üzmedi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif http://www.araba.com/4829250/Hyundai-Getz-14-DOHC

17. knnrgc

knnrgc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Allah kaza bela vermesin aracınız çok güzel ama bütçemi baya aşıyor.
    Allah hayırlı müşteriler nasip etsin.

18. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    amin abi ben satmak istemiyorum aslında araba babamın ama en çok ben kullanıyorum belkide babamı kandırırsam bunu kendime alırım çünkü çok seviyorum ben bu keratayı.

19. csknkrblt

csknkrblt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  20. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP