Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 1.5crdi 88lik 0-100 hızlanması..

'Getz Forum - Club' forumunda chiptuner tarafından 11 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kendi arabamınkini hiç denemedim açıkcası ama dediğiniz gibi olabilirde. Ama Fabrika verilerine genelde ulaşmak zor oluyor gerçek yaşantıda. En basitinden yakıt sarfiyatı... 110 ps olanının chip uygulaması sonrasında düşünemiyorum hiç. 3 .vitese kadar patinajla gider galiba.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. getzinho

getzinho Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çalıştığım yerde vasıta baskülü var..üşenmedim 1.5 crdi getz imle çıktım ölçtüm,kantar 20 kg aralıklarla tartım yapıyor..Ve ölçüm sonucu şu : tam 1,180 kg ...

3. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bizdeki clio symbol de ruhsatta 945 kg yazıyor ama kantara çıkardıgımda 1100 yazıyordu 60 tonluk vasıta kantarına girmiştim :) içindeki müzik cd lerini bile çıkardım 1080 e düştü minimum.. Ben kantar yanlış diye düşünmüştüm başka bir kantara daha götürdüm sonra ve yine aynı sonuçdemek ki ruhsatlarda yanlış olmuş demiştik.. Ama getz in 1180 kg olması gerçekten şaşırtıcı

4. lsg333

lsg333 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 model 1,5 88 beygir orjinal lastikle 10,52 sn 100 km çıkıyor kar lastikleriyle 15,31 sn çıkıyor bilginize......

Bu Sayfayı Paylaş