Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz 1.5 crdi chip ile 120 hp

'Modifiyeli Araçlar' forumunda bariscan111 tarafından 30 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu chip tuning degil box tuningtir.. Chip Tuning kelime anlamıyla chipin modifiye edilmesi anlamına geliyor. Chip enjeksiyon beyninin içerisinde yer alıyor bu kutuların (box) enjeksiyon beyniyle alakası yok) .. Chip tuningte alınan güç hem daha detaylı oldugundan daha saglıklı hemdetabiki daha çok oluyor box tuning e göre.. FiyatlarTürkiyede kaliteye ve ticari anlayışa göre çok degişebiliyor.biz 400 euroya yapıyoruz.. Ve her araç ve müşterinin kullanım tarzı için özelyazılım hazırlıyoruz.

(Edit : Forum kuralları...)
    Düzenleyen : MSC

2. hakki_selvi

hakki_selvi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hakki
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    benimde aklıma cok yattı. yaptırmak isiyorum
    nasıl ve nereye takıldı ? resim varmı eklermisiniz ? maliyet nedir ?
    tekrar sokulebiliyormu ? yakıt degerleri nedir ?
    tskler.

internetten siparis etsek biz takabilirmiyiz.

chip tuning ve chip box farklı seyler bunu biliyorum fakat hangisi daha iyi onu bilmiyorum.
    ayrıca box işlemi daha ucuz ve kolay geliyor. ben unu tercih edecegimgibi :)
    Düzenleyen : hakki_selvi

3. bariscan111

bariscan111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben chip tuning yaptırdım ilk olarak performans artısı yuzde 50 arttı dıyebılırım 3 vitesde bile lastikler sarıyo suan aracım dynoda 125 hp cıktı 305 tork degerlerı verdı. uzun yolda ortlama 100 km hızla 3.6 litre yaktı kı ben bu degerı daha once hıc tuturamamıstım. power box gelınce o sadece beyn yanıltısıdır.oyuzden powerbox yapmayın derim

Bu Sayfayı Paylaş