Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 1.4 Uzun Yol Testim

'Getz Forum - Club' forumunda GRAFTT tarafından 18 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    sahsen temmuzda bp den 41.26 lt benzın aldım 153 lıraya doldu tahmını sımdı hatırlamıyorum fıyatını erenköyden antalya kemere 896 km yol gıttım 4 kişi full bagaj ortalama 100-140 arası dıyorum kımse ınanmıyor :d 41 lt benzınle 896 km gıttım herez ımkansız dıyor :d doldur depoyu gıdelım dıyorum kımse yanasmıyor D:D::D:D:D

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bende asagı yukarı sizinle aynı yolda gidicem. Daha öncede 4 defa gititm geldim. 41litre benzin ile o kadar yolu 100-140km hızla ve dolu bir araba ile gidemezsiniz.

Dediğiniz verilere göre 4.6litre/100km de tuketim olması lazım. Dizel de bile o yuk ve o hızda bu rakam tutmaz. Yinede dizel için yorum yapmam ama henuz o sartlarda o kadar az yakabilen benzinli motor icat edilmedi. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Birde aklıma gelmişken Ümraniyeden kemer yaklasık 770 km civarı tutuyor. Siz yolu 100km daha uzatmıssınız sanırım. Ümraniyeden Antalya bile 800km tutmuyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : qaan88

3. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    eskı yoldan gıttım antalyaya bılecıgın ıcınden gelırkende yenı yoldan geldım anlasılmıstır sanırım :dhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. kadirkkkk

kadirkkkk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    romeo bak takımın gibi sallamışsın sen de... o kadar benzinle o yolu gidiyorsun madem, benim araba (1.4 getz) 7,5 lt/100km benzini keyif olsun diye mi içiyor. pehh pehh...
    he şu olur ona bişi demem. kafan iyidir. arada benzin almışsındır yolda, onu unutup gelip foruma yazmışsındır ona bişi demem :D

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

kimseyi yalancılıkla suçlayamazsın !!!
    forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ...

6. getz14

getz14 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

üstad bende geçen ramazan bayramında giresuna gittim (istanbul giresun 1000 km) hesap aynı 0,24 tl yaktı sanırım bende gaza geçicem de marka konusunda kararsızım...

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aradan baya zaman geçmiş ve kafama koyduğumu yapmışım. Sunrooflu Dizel Gri Getz. Yarın yola çıkıyorum bakalım şimdi dizel ile sarfiyat ne olacak. Arabamı değiştirdiğime değecekmi ? Eğer yine aynı yakıt fazla olursa yine satıyorum arabamı. [​IMG] Sport donanımlı Sunrooflu i30 yada 2006 ve yukarısı otomatik sedan 1.8 Civic alırım.

Getzle normalde iyi anlaşıyoruz ama şiddetli geçimsizlik baş gösteriyor uzun yol testimde. [​IMG]

Bu Sayfayı Paylaş