Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 1.4 Full Depoyla 400 km

'Getz Forum - Club' forumunda GRAFTT tarafından 14 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracıma LPG tarktırdım sonunda. servis İlk 1000 km sonunda ince ayarları yapılacağını söyledi. Bu hali ile 1,58tl yakıyor. (Aygaz euro lpg1,69).İnce ayardan sonra bakalım ne kadar yakacak.

2. fırattt

fırattt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendekı 2005 getz 1,3 bana gore surusten farkedıyo motoru fazla bagırtma derım

3. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    slm, benim daha 950 km.de..bursa da keleste görev yapıyorum 52 km.lik dağyolu bol virajlı.. bir deşehiriçi.. şu anda araç ort. 8.0 da...

4. fahrettin

fahrettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    VALLA BENİM KAYINÇODA DA OTOM. VAR ODA FAZLA YAKTIĞINDAN ŞİKAYETÇİ YANILMIYORSAM Ş.İÇİ ORTALAMA 7,5-10 ARASI YAKIYORMUŞ AMA ŞEKİL VE SERİLİK AÇISINDAN GÜZEL ARABALAR

5. Misafir

Misafir Guest

Hocam büyük harf kullanmıyoruz....

6. balaban19

balaban19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bendede 1.4 DOHC getz var full depoyla cok zorlamassam 600 km yapio ama bu 600 km icinde zaman zaman 170 km hıza cıktıgım da oluo

7. fahrettin

fahrettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    özür dilerim

8. Misafir

Misafir Guest

Rica ederim hocam....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

9. kadoli2046

kadoli2046 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl 600 km yol yaptıgınızı anlaırsanız sevinirim.ş.içnde 360 km yi hiç geçemedim ş.dışında ise 500-530 km ancak yapabiliyorum 1,4 getz otm

10. balaban19

balaban19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani ben her defasında depoyu fullemiyorum genelde 100 tl lik alıyorum 1 kereye mahsus denemek amacıyla tam doldurdum sanıyorum 140 tl tutmustu ve ara km yi sıfırladım ayrıca bende 2. arac olarak kullandıgım 2009 corolla var 1.4 d4d onunla full depo 800 km yaptım sehir ici getz le 600 km yaptım tam depoyla getz duz vites ve genel itibarıyle aracı devirli kullandım ancak duz vitesle otm. vites arasında cok fark oluyo fakat benim aracımla sızınkı arasındaki fark biraz anormal gibi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

11. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    En son depoyu full + fulledim. Kırmızı ışık yanıp depodaki kalan yakıtla xx km gidilir ibaresi bile görünmüyordu. Tam tamına 46 litre almıştı. Pombayıda her daim başında durup pomba çalışmadan kontrol ederim sıfırlandımı v.s diye. Aklıma gelen ilk şey ciğer buysa kedi nerde, kedi buysa ciğer nerede.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Çünkü Getzlerin depo 45 litre, depoda gram yakıt olmasın en fazla 45 litre alır ama illa depoda yakıt varkende 46 litre aldı.

Aracımı aldığımdan beri ilk defa bakıma pazartesi vericem bakalım bakımdan sonra yakıtı ne derece etkileyecek.

12. kadoli2046

kadoli2046 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabana büyük ihtimalle atiker taktırmışın.genelde onlarda olur bu ilk 1000 km bakım hikayesi.sana aman ha aman derim bir arkadaşım,eniştem ve bizim birader olmak üzere ilk 1000 km yakıtı iyi sayılırken gittiler bakıma ayara 1000 km den sonra arabaları a normal oldu.sonra düzeltme için bir-iki sefer daha gitmek zorunda kaldılar.eger arabandan şikayet yoksa yakması performansı sadece garantin devam etsin diye git geldim gidiyorum de ayrıl

13. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zavoli marka taktırdım. Ama dediğin gibi 1000 km ayarında bozdular. üstüne 3 kez servise gitmek zorunda kaldım.
    37 litrelik simit depo ve 465 km gidiyorum bir depo yakıtla. Bana iyi geldi bu rakam sizce nasıl?

Litresi 1,67

Yani uzun yoldaortalama 1,32lira yakıyor. Eğer basarsam 1,45 e kadar çıkıyor.

14. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimki hala 8.0 lt.de.. ama daha uzun yol kullanmadım.. dağ yolu iniyorum çıkıyorum. her gün 7 km. git gel.. haftasonları 60 km. git gel bir de şehiriçine giriyorum.. inşallah 2000. km dolduktan sonra . vitesi kullanabileceğim zaman düşer...

15. afrot

afrot Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

aynen bende full depoyla şehiriçi 352 yapabildim.1,4 doch 2008 m. otomatik

16. Misafir

Misafir Guest

17. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yarın sabah aracımı servise bırakıyorum, bakalım yakıtta ne gibi düzelme olacak. Servise yakıt konusunda şikayetlerimi bildiricem inşallah aşağı iner. Aslında arabalarımız fazla yakmıyor helede İstanbul gibi olan bir yerdeki trafikte ama yakıtın litresi pahalı. Benzinin litresi 2 lira olsa araba 10 lt yaksa şehir içi 100 km de direk 20 kuruşa düşer.

Vanda bir arkadaşım 1.4 eski kasa Palio kullanıyor benzinli olarak uff çok yakar deyince bana verdiği cevab aynen ; '' Ne çok yakması abi 10 ila 12 kuruş yakıyor ''

Sonra işin aslını açıkladı katır yakıtı kullanıyorlarmış.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Konuyla Pek İlgisi Yok Ama Fİorino 45 lt(1 Depo) Mazotla 1000 km Gidiyo Diye Yazıyordu Fiatın Sitesinde...

Düzenleyen : Ersin Cerrah

20. Misafir

Misafir Guest

o mazotla gidyo aib biz devamlı yakaladığım değer gibi yaksak 1400kmye denk geliyor ama devamlı saibt kalması imkansız :)

Bu Sayfayı Paylaş