Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz 1.4 Full Depoyla 400 km

'Getz Forum - Club' forumunda GRAFTT tarafından 14 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    yol bilgisayarını arada sıfırlaman lazım bazen takılıp kalıyor bunun için kaç litre yaktığını gözterdiği kısımda trip tuşuna basılı tut sıfırlanır 1 km sonra falan yaktığın değeri gösterir.

2. ssting60

ssting60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yol bilgisayarını arada sıfırlaman lazım bazen takılıp kalıyor bunun için kaç litre yaktığını gözterdiği kısımda trip tuşuna basılı tut sıfırlanır 1 km sonra falan yaktığın değeri gösterir.
    saolasın kardeş bi deneyim bakalım bak bunu bilmiyordum :)

3. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    arkadaşlar benım arabada mı güzellik inanın bilmiyorum gecen sene istanbuldan bi kontak full depo benzin ile 38 lt antalya kepeze kadar geldım 746 km ama hızım sabıt 90-110 arası gecmedım ve verıler uzun yolda 4.5 lt ye kadar dustu ocak ayında lpg taktırdım 1600 tl ye brc sıralı sıstem 55 tl lık gaz ıle yaklasık 30 lt yapıyo sehır ıcı 310 km gıdıyorum ısık goz kırpıyo bende gıdıp gaz alıyorum hemen aslında tam bıtene kadar kullansam gıtmıs oldugum kmde artar dıye dusunuyorum

4. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim dizel getz de ışık kalan km 80-90 a geldiğinde yanıyor.sonrasındada 40-50 km gittikten sonra kalan km ------ oluyor sıfırlıyor.bu ------ sıfırlamadan sonra aracım 80-90 km daha gidiyor yakıt bitene kadar.2 defa test ettim.birisi geçen yaz diğer testmide bu kış yaptım yaz kış değişim gösterecekmi diye ama fark olmadı.

benim araç şehir içi yaz kış 5.3 - 5.5 arasında gidip geliyor.klima çalıştırmadan çalışınca özellikle yaz aylarında antalya malum sıcak memleket 5.6 - 5.8 şehir için..genelde denemelerim hep şehir içi kullanım şehir dışına uzun yola nadir çıkıyorum.

saygılar.

5. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    batuhan kardeşim sen aslında dizellere avantajlısın bunu çok daha kolay test edebilirsin ışık yandığında devam et hemen yakıt alam.nasıl olsa bittiğinde benzine geçersin.bizim öyle şansımız yok bagajda 5lt bidon mazot ile 3 gün dolaşmak zorunda kaldım:)) :))

6. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    akaryakıt sektöründe olduğumdan sürekli fulluyebiliyorum depoyu.buna mütakibende ben her depoyu fullediğimde sıfırlıyorum.iyi mi yapıyorum kötümü onuda bilmiyorum.

7. oguzoto

oguzoto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    her yakıt aldğınızda veya 2-3 günde bir ekranı sıfrlmanız daha sağlıklı değerlere ulaşmanızı sağlar. biede en sağlıklı yakıt tüketimi hesaplaması depoyu tamamen gözle yakıt görülecek kadar fulleyip 100 km kullandıktan sonra tekrar aynı yere kadar fuuliyerek öğrenilir

8. ekobay

ekobay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ekrem taşkın
    herkese merhaba yenı bır hundaı accent 2001 model aldım arabam temız 28 bınde benzınlı ve bugun olçum yaptım 106 km 51 tl benzın aldı bu normalmı sehır içi ve araba dolu lpg takmak ıstemıyorum teşekkurler

9. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Öncelikle hayırlı olsun... Kazasız belasız inş... 28 binde olan km değeri mi hocam? 2001 model bir araç ve 28.000 km doğru mudur ? birde ölçümü nasıl yaptınız km başında 48 krş oluyor ki bu da düşük bir değer değil...

10. Ayberk A.

Ayberk A. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Ayberk AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Fiat
    benim araba da yaklaşık bu civar yakıyor şehir içi sorun olduğunu düşünmüyorum.km efsaneymiş ama :)

11. ekobay

ekobay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ekrem taşkın
    merhaba troy kardeş km dogru ınanılması guç ama dogru araba yatmış bırtane ıhtıyardan aldım adam sadece pazar a gıtmış gelmiş servıse gırdı araç adamlarda şaşırdı bende daga once uno vardı oda cep duşmanıydı gaz taktırdım oyle bıraz bındık şimdı olçum depoyu fulledım bıkaç yre gıttım sonra tekrar fulledım o zaman 35 kuruş falan çıktı ıyı dedım tabı duz yolda 100 le falan gıttım sonra işe gıdıp geldım gunde 30 km arabada benle beraber 5 kişi ve hızım 50 ile 70 arası 4 tanede işık gel hesabı sen yap ve tekrar fulememde bu sonuş km de 480 krş

12. ekobay

ekobay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ekrem taşkın
    sagolasın cumlemıze kazasız belasız gunler

Bu Sayfayı Paylaş