Herkese merhaba.mart ayında 2012 model 1.6 crdi otomatik accent blue almıştım.172binde.temiz bineyim diye servise götürdüm yağ bakımlarında usta şanszıman yağının da çok karardığını onu da değiştirelim dedim.shell spirax s4 atf hdx ile değiştirildi.şanzıman filtresi de değişti.son 2 aydır arabanın vites geçişlerini beğenmiyorum sarsıntı var gibi.özellikle küçültürken daha çok hissediliyor.4ten 3e düşmede sorun yaşıyot bazen kendim manuel çekiyorum.geçen ay geri vitese taktığımda vuruntu yapmıştı dün de tekrarladı.ikisinin ortak özelliği 1 saatlik bir mesafe sonrası olması soğukken hiç olmadı.bir de aldığımdan beri arabayı durdururken sarsıntılı duruyor gibi geliyor.sizce yağa mı uyum sağlamadı yoksa başka ptoblem mi vardır
Ankarada yaşıyorum Yeniçağ özel servisi bilen bilir buradaki iyi servislerden biridir nasıl olur anlamadım.keşke hiç ellemeseydim yağına
yıllardır bu forumda triger, baskı balata, otomatik şanzıman gibi kritik ve hayati bakımların SADECE YETKİLİ SERVİSLERDE yapılmasını öneriyoruz. dışarıda yağ bakımı yaptıracaksanız yine orjinal filtreleri yetkili servisten alın diyoruz. foruma özel servisler yada ustalar reklam vermek istiyor, kabul etmiyoruz.