Hyundai'nin premium markası olarak bilinen Genesis'in G70 modeli bugün tanıtılmış. Tasarımını beğendiğim için foruma konu açmak istedim. Hyundai bu araçla Audi A4, BMW 3 serisi, Mercedes C serisini hedeflemiş. 2.0 litre Turbo benzinli 4 silindir 252hp-352 Nm Tork 3.3 litre Çift Turbolu 6 silindir 365hp-510 Nm Tork 2.2 litre Turbo Dizel 202hp-440 Nm Tork motor seçenekleri ile üretilecekmiş. Arkadan itiş standart, 4 çeker sistemi ise opsiyonel olarak satılacakmış. Kilitli diferansiyelin standart olduğu araba 8 ileri otomatik vites ile gelecekmiş. Kaynak: Ekşi Sözlük, Car and Driver, Motor1
Araç güzel de Hyundai'nin dediğiniz araçları hedeflediği sizin yorumunuz mu yoksa tanıtımda yapılan açıklama falan mı? Bu araç onların sınıfında değil sanki.
Benim yorumum değil kaynak gösterdiğim sitelerde yazan ortak bilgi. Ortak bilgi olunca alıntı yaptım.
bu araç bmw 3 serisi, audi a4 yada mercedes c180 gibi araçlarla kıyas olmaz bu araç Lexus IS-F, İnfinity G35, Subaru BRZ, Nissan Skyline GTR-R35 gibi otomobiller ile kıyas olabilir, zaten 6 silindir çift turbo deyince dedim aha birde 4 çeker olsa R34 Skyline ın muadili gelmiş diyecektim 99 model ama mahallede görseler zarar vermek için onu bile çizerler yani hala güzel Bu araç çok güzel gerçekten Türkiyede satışa sunulmaz orası da acı verici çünki Türkiyede motor hacmi vergisi Ötv gemicik parası varken satamayız getirmeyelim derler, millet yumurta kasaya binmeye devam eder yumurta kasanın neyi var? 20 senelik araba ama hala taş gibiler lakin eski teknolojiye milleti mecbur bırakıyorlar sonra kazalarda ölüm çoğalıyor kaza sayısı da eski arabadan dolayı çoğalıyor. Bi benim getz e bak birde şu genesis e bak arada uçurum var farklı gezegenden iki araba. Allah ım burada yazı yazan şu aciz kuluna bir tane 2018 genesis nasip eyle yarabbi
Kia Stinger'ın kardeşi oluyor kendileri , d segmenti premium akranlarıyla yarışacak yolu açık olsun . Vites kolu ve o gri bölge gerçekten kötü olmuş , geri kalan yerler havalı güzel görünüyor . Volvo ve Bmw o bölgelerde çok daha havalı çözümler üretebiliyor ..
Tam ustune bastın 20 bin araba 30 bin vergi 50 bin olurmu nasıl bir ülke birde hala islamdan bahsediyorlar ayrıca bakiyorum nete hyundaile audi karsılastırılırmı diyenler fazla dogru karsılastırılmaz audi hyundainin yanından gecemez