19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gece Gece Kapıya Sivil Polis Geldi

'Sohbet' forumunda azman tarafından 23 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bu nasıl iş yani kimilk vermeniz yanlış olmuş siz kimlik sordunuzmu ki o da yeterli değil onuda yapıyorlar ve hiçbir polis tek gelmez keşke bi dayak atsaydınız ne oldu şimdi sonuç sıfır polis vermiyor öyle bilgileri aslında uğraşmıyorlar kimliği tez elden yenileyin seri no noyu değişsinler ve gazaeteye ilan verin en azından kayıp diyebilirsiniz dolandırıcı ise ne olacağı belli olmaz.

2. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Cözüldü hocam olay gelen gerçek polismiş dilekce yazdim araştirildi gelen cocuk sube mudurlugundenmis hakkimda darp işkence yapiyor cocuga diye ihbar etmişler

3. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:

Buda benim oğlanla ben işkence yapiyormusum hangi kani bozuk sahıs asılsız ihbar ettiyse artik bilemedim

MSC, ardaozdemir, Hakan G. ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  4. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bence ihbar eden duyarlı bir vatandaşta olabilir son günlerde malesef cok acı haberler aldık
    duyduğu sesi yanlış anlamış olabilir ama neticede herkesin günümüzde duyarlı olması lazım
    özellikle cocuk ve kadına şiddet konusunda..

size gelince baba oğul muhteşem bir tablo var resimde Allah sizi bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı kılsın..cocuk cok tatlı 41 kere maşallah

Hakan G., A.L.P.E.R ve azman bunu beğendi.
  5. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Tabiki her açıdan degerlendirmek lazım. Böyle bir suclamayla karsi karsiya kalinca tuhaf geldi 30 senedir ayni mahalledeyiz herkez bizi tanir bizde onlari yinede demekki olabiliyor....

Guzel dilekleriniz için tesekkurederim allah butun cocuklarimizi tum kotuluklerden korusun

akkayat bunu beğendi.
  6. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Olabiliyor böyle şeyler bir ara bende arabanın boyasını filan incelerken yandaki siteden sitenin güvenlik görevlisine haber gitmiş o da gelmişti sen hırsız mısın yoksa diye sempatik bir soru sormuştu :)bende şikayet eden arkadaşa duyarlı olduğu için teşekkürlerimi iletmesini istemiştim.

 Tapatalk aracılığı ile gönderildi 

akkayat bunu beğendi.
  7. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Gerçek polis nasıl böyle iş görüyor buda garip şimdi nasıl güvenecez ben pek güvenemem ve benzeri olay karşı komşum yaşamıştı gündüz vakti hemen beni evde görünce geldi anlattı tekrar gelecek dedi 5dk sonra geldi bir kamyon dayak birde kodesi yedi
    ihbar üzerine mahallelere tahsis edilen siviller var şimdi onu yönlendirmişler demek ki

8. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    geçen kurban bayramı tatilinin son günü bizim damat kızkardeşimi dövmüştü hemde ailecek kardeşimin kayınpederi kaynanası birde damatın kendisi, birde kapı dışarı atmışlar apartman sakinlerinden birisine sığınmıştı, telefon geldi babam gitti bakmaya diye, babam bakmış ki konuşarak anlaşamıyorlar babamada saldıracaklar babam hemen 155 i aramış iki tane polis gelip darp eden üç tane şahsı evden alıp götürdüler sonra hastaneye darp raporu için gittiler kardeşimin kafasından ayaklarına kadar mosmor tabi diğer damatta anasında babasında birşey yok gece 04:00 e kadar karakolda tutup eve yolladılar damata üç ay uzaklaştırma verdiler damat eve gelemedi tabi o akşam dışarıda başka yerde yattı. Hala mahkemeyi bekliyoruz avukat şu ana kadar milyar milyar para aldı henüz bizim elimizde manevi bir getirisi yok bakalım ne zaman mahkeme olacak ceza alacak diye böyle bekliyoruz.

Gidip bizde damatı dövseydik bizde suçlu olurduk, babam deniz kuvvetlerinden emekli astsubay kıbrıs tan gazi belgesi mevcut gidipte darp eden kişilere direk dalmamışsa vardır bir bildiği dedik,

ancak o gece iki tane resmi üniformalı polis abimiz ekip arabasıyla gelmişti sağolsunlar herşeyi hallettiler, sivil polis falan değildiler yani. Zaten memur abilerimizin tiplerinden konuşmalarından polis oldukları çoğu zaman anlaşılıyor, stresli ve yorgun adamlardır polisler, fazla üzerlerine gidilmez bu meslek zor iştir. Gecenin 03:00 ünde kapıya dayansa bile güzel karşılarsanız zaten birşey olmaz dolandırıcıysa illa renk verir o polise deseniz ki çevrede bu şekilde polis gibi görünüp dolandırıcılık yapanlar var gel senle bir emniyete gidelim dolandırıcıysa işte o zaman gerek yok sen kimliği ver yeterli diyecektir, o anda bir dakikalığına kapıyı kapatıp ararsınız karakolu kapıdaki polis gerçekmi sahtemi anlaşılır polis kendi kafasına göre gelmez illa ki merkezden yollamışlardır, kimlik numarasını da kayda geçirmek için arşivlik olsun diye alıp yazıyorlardır sisteme bu kayıt sabıka değildir her devlet kurumunun bir kayıt sistemi var iş takibi içindir GBT sorgulayacaktır hazır ihbar edilmiş şahsı bulmuşken:), evinizin olduğu mıntıkaya bakan polis veya jandarma karakolunun 11 haneli yerel telefon numarasını öğrenmeniz ve bölgenizde vazife yapanları az da olsa tanımanız böyle konularda problem olması ihtimalini giderir sivil mi bakıyor resmi mi? gibi. Bostancı ido iskelesi önünden benim arabayı çekmişlerdi bulamayınca çalındı zannettik bostancı karakoluna gittik daha kapıdan girmeden bahçede dolaşan memur abimize sorduk telsizle iki dakika konuştu arabanız çekilmiş şu otoparkta dedi gittik arabayı aldık:)

bir keresinde polisler E-5 te sağda durup yolcu indiren minibüsleri durduruyordu yolcuların hepsinden kimlik alıyorlardı sonra ekip arabasında taşınabilir bilgisayardan yada telsizden GBT sorgusu yapıp kimlikleri geri dağıtıp yola devam et diyorlardı şahsen yaşamışlığım var.

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    100 ihbar gelir 1 tanesinde gerçekten suç vardır ona engel olunur o da yeter zaten. Komşularinızın duyarlı olması iyidir.

Gecen yil ramazan ayında iftardan sonra malum gündüz sıcak oluyor kapının önündaki kaldırım taşlarını söküp düzeltiyordum çökmüştü, polis geldi "kaldırım taşlarinı çalıyormuşsun ihbar var dedi" evet dedim kendi kapımın önündeki taşları çalıyorum. Burada mı oturuyorsun dedi evet dedim o sırada komşularda vardı onlarda onaylayınca gittiler :)

10. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Severken mıncıklayıp ısırıyorsan Yanlış anlaşılma olmuştur

Bence ya kavgalı veya tartıştığın bir komşudur
    Yada evde ses gürültü olduysa alttaki veya üstteki sinirlenip böyle bir şey yapmıştır

11. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    @azman Ersin Bey,Öncelikle Allah bağışlasın MaaşAllah diyorum.Belkide aşırı duyarlı bir komşunuzun azizliğine uğradınız.
    Tam emin olmamakla beraber,Bildiğim kadarıyla .Çocuk Şube de görevli Polisler üniforma giymiyorlar.Belki de farklı bir sebebi vardır orasını bilemiyorum.
    Benim Çocuk şube de polis arkadaşım var.Her İstanbul dönüşün de mutlaka yanına uğrarız.O ve diğer mesai arkadaşlarını hiç Üniformalı görmedim.Hatta bulunduğum şehirde de görmedim.
    Sivil olarak gelmelerinin sebebi çocuk şubeden olmaları diye düşünüyorum.

12. dmndmn

dmndmn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan duman
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    yıllar önce benzer bi durum banada olmuştu sivil polis bu adreste kim oturuyor diye bakmaya geldik dedi kapıdan kimliğe bakıp gittiler.kolpa tavırları vardı gardaşş ciğerim falan..gıcık oldum ama şikayette etmedim.sivil asayişçilerde var üniformalı olacak diye kayıt yok.

13. dmndmn

dmndmn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan duman
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    bu arada 4 gün öncede evi aramışlar ben polisim diye 155 e bildirdim ne oldu bilmem.uyanık olun azdılar iyice.bu arada filmlerdemi oluyor bu tel. takibiyle şıp diye adam bulmak arkadaş yakalananı hiç duymadık daha.

Bu Sayfayı Paylaş