Merhaba arkadaslar, bugun denizliye geldim ve hemen accent blue'yu babamdan kapip temizlettim gezmeye basladim ve vites topuzundaki deforme dikkatimi cekti derisi soyulmus hemen Hyundai Turkuaz servisine gidip gosterdim onlarda sagolsunlar hemen siparis gectiler garantiden degistirecekler sizlerle paylasmak istedim.Hatta garantiden degistircez diyince emin misiniz diye sordum malum herzaman bole ilgili olmuyor servisler eve gecince resimde paylasacam arkadaslar
Aracı aldıktan sonra avucunun içinde sayısız kez kullanımda olan vites topuzunun garantiden değişecek olması olacak şey değil , onların arayıpta bulamadıkları tam kullanıcı kaynaklı bir deformasyondur bu , acaba serviste mevzuatı bilmeyen bir elemana mı rastladınız , sonucu yazarsanız sevinirim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
direk servis şefine gösterdim hiç demedi bile sizden kaynaklı diye baktı elimde yok geçiyorum siparişi dedi 2-3 gün icinde ararız gelirsiniz hallederiz dediler.5 senedir hep servise gidiyoruz silecek lastiğini bile ordan alıyoruz onlar sağolsun üzmüyorlar bizi her ile böle servis gelmesini diliyorum
Normal bir durum, iki kere deri direksiyon simidini değiştirdiler serviste. Hatta ilk değiştirdiklerinde bu da soyulursa ne olcak dedim, yine değişiriz demişlerdi. Aynı şekilde sürücü koltuğunun deri döşemesini bile değiştirmişlerdi.nerdeyse 8 yıldır servise gidiyorum Hyundai'nin en çok neyini beğeniyorsun diye sorsalar sorunsuz garanti kapsamında değişimi derim.
Hocam bizde yetkili servise gidiyoruz biz de bayramdan bayrama değil bakım aralarında bile gidiyoruz , galiba bu Derya Servisin kullanıcılara bir gıcığı var iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Arabanın garantiden direksiyon simidini değiştirmek aklıma gelmedi aha ona yanarım D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çorlu Atmaş servisi satın aldığımın ilk zamanlarda sol arka kapı eşiği plastiği çamurluk tarafı bariz gövdeden ayrı kalkık değiştir demedim bir şey yapılamaz mı diye gösterdim, garanti sorumlusunun cevabı "üstüne basılmış" şok olmuştum! Mübarek eşik bu atlama rampası mı basılmayacak ta ne yapılacaktı ... Başka sıkıntılarda yine aynı kişi yine aynı tavır motor hariç anahtar vurmadığınız yer kalmadı sözüme "ben mi sattım" demez mi ...!!! 1 sene sonraki bakımda tekirdağ Gençlere gittim rutin bakımda orası aklıma geldi söyledim hemen söktüler sıcak hava tutup orjinale yakın getirip yerine koydu ve o zamandan beri hep Gençlere gittim her zaman tavsiye ederim.
Tekirdag gençler candır 10 senedir hiç sorun yaşamadım onlarla LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonunda Tekirdağa gideceğim her halde , her yıl bakıma başka bir servise gidiyorum ama hepsi Derya Hyundai Servisi. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
İzmit Fertan otoya bekleriz ozaman hem bir çayımızı içersiniz LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tekirdağ gençler bugüne kadar müşteri memnuniyetinde hep ilk 3 sıradadır. bildiğim kadarıyla 2014 te 1. olmuştu.
Ben de gelebilirim çok sevdiğim, sürekli gittiğim DKY Tuzla kapanacak, kendime yeni servis bulmam lazım
Beklerim izmite ben Fertan otodan oldukça memnunum bazen garantiden neresini değiştirsem diye düşünüyorum LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde bu sene son onun için hergün arabanın her yerine bakıyorum LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi