Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

garanti kapsamında lpg

'LPG Sistemleri' forumunda svyde tarafından 20 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Akbak bana da garantiyi werdi bişi olmaz

2. mehmetoguz

mehmetoguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Katılıyorum.. Eğer yeterli sayıda istek bildirirsek faydalı olabileceğini düşünüyorum ben de.
    hyundai.com.tr deki danışma formuna durumla ilgili bir soru yazıp gönderdim. Bakalım yanıt ne gelecek?

3. svyde

svyde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    assan merkaze mail atıyorum cevap bile vermiyorlar

4. ardeng

ardeng Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    antepte ayıntap bayiden araba alırken daha sonrada getirirseniz gösterdiğimiz yerde taktırdığınızda garanti devam eder demişti satış temsilcisi.

hyundainin sitesindeki koşulları gördüğümde tekrar adamın yanına gittim ve fark ettimki adamın kampanyadan
    haberi bile yok. bende teknik servis müdürünün yanına gittim ve maalesef oda kampanyadan bi haber.
    başta garanti 2 yıla düşer dedi kampanya şartlarını gösterdim kendide şaşırdı yani bazı arkadaşların
    söylediklerine katılıyorum. sonradan takılan lpg kesinlikle garantiyi bitiriyor (servisler aksini söylesede ) genel merkezi ilgilendiren bir sorun yaşanırsa aracınızın garanti dışı olduğunu söyleyeceklerdir

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=lpg-sss&menu_id=69&ordercolumn=0

4. Az kullanılmış, satışı programın başladığı tarihten kısa süre önce gerçekleştirilmiş araçlar bu programdan faydalanabilir mi?
    ŞU AN İÇİN HAYIR.
    Bu talep değerlendirmeye alınmış olup, müşterilerimiz kısa süre içerisinde sonuç hakkında web sitemiz üzerinden bilgilendirilecektir.

5. Garanti Kapsam ve İçeriği
    Program kapsamında montajı yapılan araçlara 5 Yıl – 100.000 km tüm aksamlarıyla ARAÇ + LPG SİSTEMİ garanti verilmektedir.
    Kullanılmış araçlarda ise 2 Yıl - 100.000 km sadece LPG SİSTEMİ garantisi verilmektedir.
    Kullanılmış araçlarda ise ilgili orijinal motor aksamları ise garanti dışında bırakılmaya devam etmektedir.
    Özetle Garanti Kapsam ve İçeriği aşağıdaki tabloya uygun olarak gerçekleştirilecektir ;

No LPG'li Araç LPG Sistemi Garantisi LPG Sistemi Kaynaklı Motor Arızaları
    1 Yeni Araç Plakasız / Kullanılmamış) 5 Yıl / 100.000 km 5 Yıl / 100.000 km
    2 Kullanılmış Araç 2 Yıl / 100.000 km GARANTİ VERİLMEZ!

Düzenleyen : ardeng

5. brlo

brlo Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hyundai kim oluyor ki... Bu LPG kitini satan firmalarında kanunlar önünde sorumlulukları var unutmayın bunu...
    BRC ye ve Hyundai ye para kazandırıp zengin etmek zorunda değiliz ki.
    Bunun mahkemesi var bilirkişisi var...
    Siz hyudai ye iadeli taahhütlü yada noterden ihtarname çekiniz. sorunuz LPG taktırdığımız zaman garantimizin durumu nedir diye ? Ne cevap verecekler görünüz....
    Yoksa her gelen telefona " A beyfendi sizden başka böyle bir talepte bulunan olmadı ki " derler cici kızlar.... Daha çok oyalanırsınız forum köşelerinde ondan sonra...

6. brlo

brlo Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    assan merkez cevap verirmi vermez tabii ..resmi oalrak sorunuz...

7. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI lpg TAKTIRMAZDIM

3 yıl boyunca amorti edecek diye beklemek ve bu arada performans düşüklüğü yaratmak gerçekten saçma bir kararmış

8. Misafir

Misafir Guest

Valla ben lpgli aracı denedim hiç de büyütülecek bir fark yok. Düz yolda hissemedezsiniz bile. Belki rampalarda biraz hissettirir. Taktırmadığıma pişman oldum. Ama garanti için de riske girmem açıkcası...

9. sahipfbb

sahipfbb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır 1.4 erama garanti kapsamında tüp taktırdım. 3 gün önce Erzurumdan meleketime geldim. 16 saat yol yaptım. 1250km civarı araba ful dolu idi. tatlı rampaları 120 ile bile çıktım. ama 2. vitese düştüm de oldu. ancak gaz iyi ise güvenilir marka ise ister inanın ister inanmayın, benzinden pek bi farkı yok, ama sıradan bir yerden bi gaz almıştım o bitesiye cinnet geçirdim diyebilirim. Ben çok memnunum arabam daha 2500 km de 1250 km yi 170 ytl ye 5 kişi geldik daha ne olsun. 150-160a bastığımda oldu, bassaydım dahada giderdi, yokuş aşağıda deyil düz yolda(sivasın yolları çok güzel bu arada) Bence şöyle düşünmek gerekli, hep amortiyi düşünmemek lazım, daha ucuza gitmenin bir yolu, ha para derdin yoksa taktırmanında anlamı yok. mesela 2 milyarlık bilgisayar alıyoruzda amorti düşünüyormuyuz. 1 sene sonra o bilgisayar 1 milyar kafadan zarar. Bence araç sıfır alınmışsa kampanyadan yaralanıp taktırmak lazım.

10. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    katılıyorum

Bu Sayfayı Paylaş