Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

garanti hakkında bilmek istedikleriniz

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda atakan_arikan tarafından 29 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. atakan_arikan

atakan_arikan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    allah allah aslında sizin o çekinizi gör-tan'nın vermesi gerekiyordu aracı teslim alırken neden vermediler bilemeyeceğim ama hakkınız olanı alamamışsınız ben olsam alırdımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer orjinal yedek parça kullanırlarsa doğrudur.ama ne yazıkki yan sanayi parça kullanıyorlar ve aracınız garanti dışı kalıyor.orjinal kullanırlarsa normal yetkili servisden daha ucuz yapamazlar.yani tavsiye etmem

3. serinde

serinde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Atakan bey bu yağ değişimleri 15000 km de olabliyorsa niye 10000 km de değiştirilmelidir deniyor yetkili servis tarafından...

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hyundai assan 1ay içinde size yollıycak dediler..gelmedi..assanı aradıgımda o kampanya mart sonunda bitti siz aracı nisan 9da almışsınız bizimle ilgisi yok dediler bayiide aracınız yeni segment(elektrikli katlanır ayna bluetooth) geldi ondan verilmiyor size dediler..yani KANDIRDILAR..ama tövbe bir daha hyundai alırsam..

5. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    öyle demeyin türkiyede türkiye şartlarına en uygun araç yine hyundai
    fiyat/kalite bakımındanda çok iyi sizin yaşadığınız problem ordaki satış danışmanları ile tabi güzel bir şey değil buda sizi markadan soğutmuş anlaşılan ama ben olsam yinede alırdım o çekihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    aracınız neydi?

7. serinde

serinde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    admira 1.3 benzinli

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    müşterisinin arkasında olmayan bir markayı ASLA...

9. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    admire modellerde hyundai corparation'nın belirlemiş olduğu bakım aralığı dediğiniz gibi 10.000km veya 1 yıldır.bu bakım aralığı belirlenirken bir çok konu göz önünde bulunduruluyor ve ona göre ayarlanıyor.admire üretildiği zaman zaten bütün hyundai modelleri 10.000 km de bakıma geliyordu.sonradan bu 5 yıl garantisi çıktığı zaman 15.000kmye çıkardılar ama admirelerde 10.000 olarak kaldı.bu bakım aralığı admirelarda uygun görüldü.

10. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    bir çok markada çalıştım. inanın müşteri memnuniyeti için verilen çaba hyundaide çok fazla ve bir çok konuda esnek davranılıyor bir mağduriyet olduğunda.hiç bir markada ben bu kadar iyi niyet garantisi görmedim walla.sizin konunuza gelince siz assandan gerekli kiilere ulaşamadınız diye tahmin ediyorum yoksa asssan o çeki size hakkınız olmasada verdirirdi.

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    kime ulasmam gerekiyorki...müşteri hizmetlerini aradım bayi ile görüştüm..autoshow da yetkili ile görüştüm oda baska birinin mail adresini verdi mail attım cevap bile gelmedi..assana tekrar mail attım arayıp şase numarasını aldılar sonra birdaha aramadılar..pazartesi bir daha arıycam sonra burayabaşlık acıp bana yapılanları tüm hyundai kullanıcılarına anlatıcam..şimdiye kadar hep hoşgörü ile karsıladık ama bizi rezil ettiler..o yüzden bir daha hyundai almam..arabalarına diycek lafım yokfiyatıyla oranlarsak mantıklı arabalar ama arkasında hyundai ASSAN oldugu için tövbe...
    Düzenleyen : 41 YSF 87

12. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    sizin sorununuz assan ile değil bayideki satıcı arkadaş ile dolaylı olarak bayii ile size çek ve kayak takımı vereceğiz dedilerse vermeleri gerekir kampanyanın bitmiş olması sizi bağlamaz bayii ile görüşün derim bu sorun bayii sorunu.hakkınızı arayın bayiden.

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    görüştüm ama başlarından salıyorlar..umursamıyorlar..ama çıkar bir yerlerinden o GÖR-TAN'nın...müşteri hizmetlerini aradım bayiden farkları yok..

14. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ayrıca Hyundai'deki garantiye hiçbir şekilde güvenmiyorum. Motorumdaki uğultular gittikçe çoğalıyor ama yetkili servislerden duyan yok. Özel serviste hemen duyuyor. Lanet olsun ya... Hyundai'den yakayı bi koparayım. Tek faydası bana bu forum oldu. Gerisi hep zarar...

16. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    walla üşenmedim okudum ben sizin yerinizde olsam gaz vermek gibi olmasın şimdi :)

yani bir balans işini kimse halledemedi ya oralarda ne diim
    yolunuz istanbula düşerse maslağa bir uğrayın ne gerekirse yapılır
    problem kalmaz.

17. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    ewet arkadaşlar garanti hakkında bilmek istedikleriniz varsa cevaplıyabilirim.bu arada bir süre online olamadım evdeki pc arızalandı artık sağlam:) cevap verebilirim.

18. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Atakan Bey selamlar.Accentlerin ön aksamlarında hangi parçalar garanti kapsamına giriyor.Benim aracın sol ön tekerinden gelen ses için servise götürdüm.Servis amortisörlerin Z rotbaşlarının ve viraj çubuklarının lastiklerinin değişmesi gerektiğini söylediler.Sadece Z rot başının garanti kapsamında olduğunu söylediler.Lastiklerin garantili olmadığını ve amortisörleride garantisini bittiğini söylediler.Bana 4 amoortisör veViraj çubuğu lastiği için750 tl lik masraf çıkardılar.Bu garanti ne işe yarıyor.Bilgilendiriseniz sevinirim.

19. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    musampa arkadaşım amortisörler nasıl garantiden çıkıyormuş.yalan...z rotlarıda garantiden değişir.geriye bi viraj çubuk lastiği dedikleri malzeme kalmış oda olsa olsa 50 liradır

20. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Amortisörlerin garanti süresi 5 yıldandaha azmış dediklerine göre.Z rotu garantiden değişecekler.Amortisörü yaptırmazsam diye fiyatı sordum.Bana z rotu garantiden diğer viraj çubuk lastiği için işçilik dahil 150 tl ye malolur dediler.senin uyarmana göre 100 tl işçilik alıyorlar.bu nasıl iş ya.kekliyecek adam arıyorlar. Bu amortisörlerin garantisi kaç yıl biliyormusunuz.
    Düzenleyen : musampa

Bu Sayfayı Paylaş